Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo kapitane poradne jim to tam v te idiotske Belgii osol. Zajed i do EU parlamentu. Belgie zeme kde i priborak je zakazana zbran a presto cmoudi maji dostatecnou zasobu zarucene "legalnich" automatickych zbranich.

Dehty na ne a udusit. [emoji23]

Klíííd praskne ti cévka. Zbraň ti neodeberou, pouze uschovají ve svém trezoru. A až přijdou čmoudi, založím chov koz, ovcí, nebo oslíků.

Ja jsem v klidu, az na to prijde tak mi ji asi ukradnou a kdyz ne odevzdam jen hlavni casti zbrane ve velmi spatnem stavu. Sranda je ze podle te navrhovane smernice se nebudou moci v EU ani vyrabet. Tak ze by je musela EU pro sve bezpecnostni slozky nakupovat mimo EU. Nebo se vratime k lukum a sipum. [emoji23]

Já proti tobě Peťane taky nic nemám [emoji6] vyjdu s každým když na to přijde...

• Autor

Luk a šípy jsem vyzkoušel, je to na hovno, nedělá to žádnou ránu a pro střely si musíš chodit k terčům...

A už si slyšel o šípech s provázkem? Vystřelíš a trofej si přitáhneš. Když se ti to povede, můžeš si bouchnout papírovej pytlík.

Náhodou třeba ty moderní kuše jsou celkem zajímavé

Jo akorad ty sipy do toho stoji vic jak pul kuse a spravne bys s tim mel strilet do tech slamenych lanovych tercu. Polysem to prolitne jak hovno a ze dreva se spatne paci ten sip ven.

A jak to funguje na nouplísáky?

• Autor

Taky dobře :D

Jo ono bylo docela fuška tahat i ty šípy z těch slámovejch terčů. Tahal jsem to a ten terč na mě spadnul. No kuše jsou pěkný, ale holky střílej hlavně z luků a proto jsme tam chodil na kurz. Už jsem tenkrát přemejšlel, že zahodím kvéra a koupím si nějakýho Hoyta sportovního se závažím....Ale pak mě to nějak pustilo.

Upraveno od Clint

Vidíš a já jsem vycvičenej, že zbraň ti donese nepřítel. A ten nůž ti může pomoci k tvé argumentaci dalšího postupu. Jinak ho máš k porcování býka ke svačině.

• Autor

Fotka z práce [emoji23] To Petrrra nasere už každopádně

post-32269-1458477966,7219_thumb.jpg

• Autor

Je to tak, oslavujeme vítězství v Sýrii [emoji2]

tam se hrál nějakej fotbal ???

• Autor

Jojo, hráli tam Rusové s arabáky a docela je rozdrtili :D

[emoji23]

Ve Střepinách na Nově bude óda na Škodovku. Tož kůkajtě a slintajtě. :-)

Upraveno od motosman

• Autor

No to je snad ještě víc, než byla Stringova Okta co? ;)

Clint na FB vystavuje tu svou nocleharnu, kterou nazyva pracovni misto.

• Autor

Závidíš co, to se nedá s tou tvojí zámečnickou dílnou s plechovejma štádlama vůbec srovnávat :D

Ty nespis? Jinak mas samozrejme pravdu. [emoji1]

Ty km budou běžné či jsem mel já stočené...

Doufám, že Petrrr včera koukal na střepiny. Nádherná reportáž o dokonalosti a božské technice ve vozech Škoda. ;-)

A já to neviděl...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.