Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jo kapitane poradne jim to tam v te idiotske Belgii osol. Zajed i do EU parlamentu. Belgie zeme kde i priborak je zakazana zbran a presto cmoudi maji dostatecnou zasobu zarucene "legalnich" automatickych zbranich. Dehty na ne a udusit. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Klíííd praskne ti cévka. Zbraň ti neodeberou, pouze uschovají ve svém trezoru. A až přijdou čmoudi, založím chov koz, ovcí, nebo oslíků. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Ja jsem v klidu, az na to prijde tak mi ji asi ukradnou a kdyz ne odevzdam jen hlavni casti zbrane ve velmi spatnem stavu. Sranda je ze podle te navrhovane smernice se nebudou moci v EU ani vyrabet. Tak ze by je musela EU pro sve bezpecnostni slozky nakupovat mimo EU. Nebo se vratime k lukum a sipum. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Já proti tobě Peťane taky nic nemám [emoji6] vyjdu s každým když na to přijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Luk a šípy jsem vyzkoušel, je to na hovno, nedělá to žádnou ránu a pro střely si musíš chodit k terčům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 A už si slyšel o šípech s provázkem? Vystřelíš a trofej si přitáhneš. Když se ti to povede, můžeš si bouchnout papírovej pytlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Náhodou třeba ty moderní kuše jsou celkem zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jo akorad ty sipy do toho stoji vic jak pul kuse a spravne bys s tim mel strilet do tech slamenych lanovych tercu. Polysem to prolitne jak hovno a ze dreva se spatne paci ten sip ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 A jak to funguje na nouplísáky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Taky dobře Jo ono bylo docela fuška tahat i ty šípy z těch slámovejch terčů. Tahal jsem to a ten terč na mě spadnul. No kuše jsou pěkný, ale holky střílej hlavně z luků a proto jsme tam chodil na kurz. Už jsem tenkrát přemejšlel, že zahodím kvéra a koupím si nějakýho Hoyta sportovního se závažím....Ale pak mě to nějak pustilo. Editováno: 20. Březen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Vidíš a já jsem vycvičenej, že zbraň ti donese nepřítel. A ten nůž ti může pomoci k tvé argumentaci dalšího postupu. Jinak ho máš k porcování býka ke svačině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Fotka z práce [emoji23] To Petrrra nasere už každopádně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Je to tak, oslavujeme vítězství v Sýrii [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 tam se hrál nějakej fotbal ??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jojo, hráli tam Rusové s arabáky a docela je rozdrtili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Ve Střepinách na Nově bude óda na Škodovku. Tož kůkajtě a slintajtě. :-) Editováno: 20. Březen 2016, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 A něco před spaním: http://www.cebia.cz/o-spolecnosti/pro-zakazniky.html/576_568-drzitel-smutneho-rekordu/1?utm_source=Cebia%20NEWS&utm_medium=newsletter&utm_content=12%202016%20zakaznici&utm_campaign=rekord 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 No to je snad ještě víc, než byla Stringova Okta co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Clint na FB vystavuje tu svou nocleharnu, kterou nazyva pracovni misto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Závidíš co, to se nedá s tou tvojí zámečnickou dílnou s plechovejma štádlama vůbec srovnávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Ty nespis? Jinak mas samozrejme pravdu. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Ty km budou běžné či jsem mel já stočené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Doufám, že Petrrr včera koukal na střepiny. Nádherná reportáž o dokonalosti a božské technice ve vozech Škoda. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 A já to neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky