Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

V Hiltonu na hlavaku?

Rano na krvi, dopo prezout na letni 185/60. Jako v bavlnce po x mesicich na zimakach 195/55 Barum a posrany zimaky uz jsou umyte ve sklepe. Vzorek na predku 5mm na zadku 6mm, tak pristi zimu prohodim a jednu zimu snad jeste daji. Bude to ctvrta. Ted maji nejakych 21tis km.

Jinak rizecek se salatem ted to zalejvam Radegastickem a jdu si lehnout. Nechsm si zdat o pracujicich Prazacich. [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš, mi s pořádnými motory to nemusíme v zatáčkách tolik prasit, po výjezdu dáme půl plynu a jedem, Petr ten to musí dohánět v zatáčkách pod plynem aby na výjezdu byl v otáčkách a nějak se držel v závěsu, to potom ty cáry gumy létají [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo ty se o prachy postaraji lepe bez Skofin. Prazskej sen, panelakovy byt na sidlisku za 3 mice a hypoteku na 30 let. K tomu super uver od Skofin na Octavku, kterou brzo stejne ukradnou. Jo a to staveni kde jses si muzes na druhou hypoteku nechat. Budes to mit jako spravny Prazak za Chalupu. Kazdy patek a nedeli budes ucpavat silnicni sit cele CR. Zbytek zeme na tebe bude delat. Ano v Praze budes sice naplava, ale kdo neni. To je 80% Prazaku. Budes mit cerstvy vzduch, spinu a betonovej hnus kam se podivas. Samej fetak a bezdomac. A vecne problemy s parkovanim. Neni to uzasne? Hned bych to bral. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Já bych bral cokoli za 35000,- čistého... To by mi už bohatě stačilo i na nějaký ten novější povoz [emoji6] ale je fakt, že v Praze bych si zvykal asi těžko, navíc když teď jsem na vesnici...klídek, čistej vzduch, hafo prostoru kolem sebe...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

35 tam maji uklizecky v Tescu. Ver ale ze za ty Prachy to nestoji. Ja bych tam chcipl za rok a den. Strasnej zivot. Proc myslis ze kazdej Prazak ma chalupu, protoze bez ni by se nedozili ani 50satky a to jsou tam na tom zvykly. Chudinky, chcipaji tam jako ti holubi na Vaclavaku, kde na Cecha nenarazis. Samej uprchlik z Afriky. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Protoze zijes az moc na male vesnici. Ja ziju v polovesnici 6tis obyvatel a vse tu mame a co nemame, mame bud 20km ve Varech nebo 20km v Sokolove. 20min. Cesta autem. Jed si autem pres Prahu nebo i hromadnou stravis kolikrat mnohem vice casu. Mam radu znamych co odesli do Prahy "za lepsim" vetsina bydli v nejakych najemnich bytech 10-15tis najem nebo maji hypoteky se stejne vysokou splatkou a ve skutecnosti uz i kdyz s vyssim platem jsou na tom hur jak ja a i ten Rapid by byl jejich snem. Tedy pokud nekdo neni cistokrevnej Prazak s celym pribuzenstvem co to bydleni zdedil po dedovi, ktery ho pred 20 lety koupil za par korun tak je v prdeli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...