Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) V Hiltonu na hlavaku? Rano na krvi, dopo prezout na letni 185/60. Jako v bavlnce po x mesicich na zimakach 195/55 Barum a posrany zimaky uz jsou umyte ve sklepe. Vzorek na predku 5mm na zadku 6mm, tak pristi zimu prohodim a jednu zimu snad jeste daji. Bude to ctvrta. Ted maji nejakych 21tis km. Jinak rizecek se salatem ted to zalejvam Radegastickem a jdu si lehnout. Nechsm si zdat o pracujicich Prazacich. [emoji23] Editováno: 29. Březen 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 mam taky 20000km na zimákách, 225/45/17 a dnes mě božsky autorizák kde mam schované kola ukázal, že vpředu mám 6mm a vzadu 7mm. je vidět že si prasič! já sem sluničkář a dbám na přírodu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 To víš, mi s pořádnými motory to nemusíme v zatáčkách tolik prasit, po výjezdu dáme půl plynu a jedem, Petr ten to musí dohánět v zatáčkách pod plynem aby na výjezdu byl v otáčkách a nějak se držel v závěsu, to potom ty cáry gumy létají [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 A turbo jde do ruda. [emoji23] [emoji23] [emoji593] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Tak jsem to rozjel [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Tak to je správné Clinte [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Clint mysli ze kdyz vyfoti jedno pivo dvakrat, ze jako vypil 2 piva behem chvile a ze bude za borce. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Vypije jedno a zaplatí 2. Stejný jako v práci. Pracuje 1 den a výplata za 2. Já to vekoměsto miluju. ;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Teď jsi na to kápnul [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Však to mám taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Pravda a treti den prochrape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 No to je ale s příplatkem.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Já chci taky!!!!! Chrápat a brát plat za dva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Odstehuj se do Prahy. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 To bych musel mít nějakého známého, je tam tlačenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Si vem hypoteku a skofin jako spravny prazak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Hypotéku mám už 4 roky, skofin bych už nedal, stačí že mám manželku a dvě dcery, ty se o zbytek peněz postarají po svém [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Jo ty se o prachy postaraji lepe bez Skofin. Prazskej sen, panelakovy byt na sidlisku za 3 mice a hypoteku na 30 let. K tomu super uver od Skofin na Octavku, kterou brzo stejne ukradnou. Jo a to staveni kde jses si muzes na druhou hypoteku nechat. Budes to mit jako spravny Prazak za Chalupu. Kazdy patek a nedeli budes ucpavat silnicni sit cele CR. Zbytek zeme na tebe bude delat. Ano v Praze budes sice naplava, ale kdo neni. To je 80% Prazaku. Budes mit cerstvy vzduch, spinu a betonovej hnus kam se podivas. Samej fetak a bezdomac. A vecne problemy s parkovanim. Neni to uzasne? Hned bych to bral. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Já bych bral cokoli za 35000,- čistého... To by mi už bohatě stačilo i na nějaký ten novější povoz [emoji6] ale je fakt, že v Praze bych si zvykal asi těžko, navíc když teď jsem na vesnici...klídek, čistej vzduch, hafo prostoru kolem sebe... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 35 tam maji uklizecky v Tescu. Ver ale ze za ty Prachy to nestoji. Ja bych tam chcipl za rok a den. Strasnej zivot. Proc myslis ze kazdej Prazak ma chalupu, protoze bez ni by se nedozili ani 50satky a to jsou tam na tom zvykly. Chudinky, chcipaji tam jako ti holubi na Vaclavaku, kde na Cecha nenarazis. Samej uprchlik z Afriky. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Kdybych měl být za 3 mega, chalupu na Lipně a každejch...ať nežeru... 6let novej povoz, tak bych to risknul [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Ani kdyby mi ten byt dali zadarmo. Jedina vyhoda Prahy je pracovni trh. Pripadna dostupnost zdravotni pece. Rozsirenejsi sportovni a kulturni vyuziti. To je vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 To je vše co tak nějak postrádám... No ten trh taky není v Praze úplně ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Protoze zijes az moc na male vesnici. Ja ziju v polovesnici 6tis obyvatel a vse tu mame a co nemame, mame bud 20km ve Varech nebo 20km v Sokolove. 20min. Cesta autem. Jed si autem pres Prahu nebo i hromadnou stravis kolikrat mnohem vice casu. Mam radu znamych co odesli do Prahy "za lepsim" vetsina bydli v nejakych najemnich bytech 10-15tis najem nebo maji hypoteky se stejne vysokou splatkou a ve skutecnosti uz i kdyz s vyssim platem jsou na tom hur jak ja a i ten Rapid by byl jejich snem. Tedy pokud nekdo neni cistokrevnej Prazak s celym pribuzenstvem co to bydleni zdedil po dedovi, ktery ho pred 20 lety koupil za par korun tak je v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Nejlepší je bydlet mimo Prahu, pracovat na okraji Prahy a brát pražskej plat [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky