motosman Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Přesně tak Clinte. Oni to ale zjišťovat nebudou. Prostě, buď jsi to ty, nebo někdo jiný. V prvém případě přestupek, ve druhém - správní delikt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Přesně takto jsem to myslel. S fotkou si můžou vytřít zadek i kdyby byla ve full HD a já tam měl ksicht vyžehlenej jak Borhyová ze zpráv na TV. Když si člověk bude trvat na tom, že to nejsem já, tak s tím nic neudělají. Znám jednoho co řídil, byl tam krásně vyfocenej a protože se řízením živí čapl manželku a řekl, že to byla ona. Policajt se začal smát, ona řekla že to byla ona a policajt byl spokojenej, že to vyřešil, že někdo dostal pokutu a hotovo. To je ovšem ta druhá stránka paradoxní, to najednou nevadilo, že na fotce byl někdo jinej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Hele kdyz maj prukazny foto a ty si tam jeste nakluses, tak nvm. A co kdyz jedna gazela padne a to auto opravdu ridil nekdo jinej. Pujdes si sednout za nej? Nebo dostanes pokutu 10tis jako provozovatel? To mi prijde jako nesmysl a hnal bych to pred soud a at oni dokazou, kdo ridil. A pokutu 10tis za smrz gazely je celkem smesny. Editováno: 5. Únor 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 No dobře, dejme tomu že se to nebude někomu chtít řešit, co když to dostane nějakej poctivec a bude to chtít vyřešit? Dvojče nemám, manželka vypadá evidentně jinak než já, v době pořízení fotografie jsem nebyl v práci a jsem vlastník vozidla... podle mě tohle je jen náhoda, že to prostě některej policajt nechce řešit, to by tady jezdil každej jako magor.....i když ono to tak vypadá na silnici... Já nechápu proč nezavedli to, že pokud majitel není schopen prokázat komu vozidlo v době přestupku "půjčil" jde veškerá vina za ním, vč.bodů a případného vězení pokud někoho jeho auto zabije. Některé věci celkem beru že jsou přitažené za vlasy a nejsou mi po chuti, ale vymrdávat takto se zákonem (pokud to nejsou jen plané řeči a jde to takto jednoduše), je i podle mě (nejsem svatoušek za volantem) nehorázná hajzlovina a odsuzuju to. Chci jezdit jak hovado? Ať nesu následky se vším všudy. Nevím komu půjčuju auto? No můj problém když jsem idiot a půjčím ho blbcovi kterého nenaprášim, nemám svoje auto půjčovat... Tohle je opravdu absurdistán... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 samozřejmě máš taky pravdu a až jednou budou platit pravidla (ale hlavně postihy) pro všechny bez vyjímky (jedno jakou má SPZ, kolik právníků zazády, kolik na bankovním účtu atd.) pak se z radostí také podřídím. Třeba případ Janoušek, vožralej smete Vietmanku vysolí pár kaček a soud se táhne jak nudle, proč? Jasnej případ, srazil jí, srazil a co víc byl ožralej (což je to nejdůležitější), stát se to běžnému občanovi už bručí ani neví jak. A jen malá připomínka, jezdím od svých 18ti let, ani jedna mnou zaviněná nehoda (tfuj, tfuj) najeto celkem cca 300tis km a od zavedení bodového systému, ani jeden trestnej bod. To jen aby si někdo nemyslel jakej jsem pirát pro své názory. Pokuty celkem 2x za rychlost v obci 62 km/h, mimo obec na 60tce 73km/h to bylo už dávno. To zase pro jiný aby si nemysleli že jsem svatoušek. jezdím prostě s rozumem i když se taky někdy rád svezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 hosi vy ste sto strhli nekam uplne jinam, to jsem ani nechtel, me slo jen o to, ze mam problem si to prevzit... samozrejme nasledky ponesu, s tim se asi tezko vymysli neco jineho - at uz pujde jen o pokutu, nebo v horsim pripade i o body. pokud sem neco provedl je to moje blbost... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 To jsou jen hostinské klepy Ozi, to tak nesmíme nikdo brát osobně, jen vyjadřujeme svoje postoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ok, dávám ti rozhřešení, 10 krát odčenáš a Zdrávas Maria, pak tankovat min. 100 litrů OMV Maxmotion 100 do CarCOOLcy a bude Ti odpuštěno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Kdyz umis odemknout auta, tak je to snadny, kdyz ne, tak tvrdis ze to nejde a asi takle snadno se klickuje v zakonech. Ozi mi ti radime co mas delat a ty takle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) Docela mazec Roomster RS http://auto.bazos.cz/inzerat/31503029/Skoda-Roomster-19TDI-o-vykonu-140kw.php Editováno: 5. Únor 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Jo pěknej, ale mám obavy, že v tom bude nějakej háček, proč by ho dal někdo do kupy (řemen atd.) a pak ho prodal, stejně jako po takových úpravách všech atd. Majitel, který si ty úpravy udělal je určitě nějakej Tuner, fanda, co má určitě hordu známých podobně smýšlejících a tak je divné, že by auto neprodal jim, ale nabízí ho takto veřejně. Čichám, čichám nějaký průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 vypada ze ma lakovany dvere ridice pise nive vstriky atd... ja sel do podnajmu po rekonstrukci a kdyz se mi tam hodne veci nezdalo, tak teprve potom mi bylo receno ze rejonstrukce byla pred 5 rokama... takze slovickareni funguje vzdy a vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 že se někomu chce vrážet takový peníze, v podobě nesmyslných úprav, do takový plečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 hosi vy ste sto strhli nekam uplne jinam, to jsem ani nechtel, me slo jen o to, ze mam problem si to prevzit... samozrejme nasledky ponesu, s tim se asi tezko vymysli neco jineho - at uz pujde jen o pokutu, nebo v horsim pripade i o body. pokud sem neco provedl je to moje blbost... Konečně slovo chlapa. Něco provedl = ponese si následky. A vy ostatní, co se tady sáhodlouze vymlouváte na kde co a kde koho, že krade atd. - každý napřed začněte u sebe. Je to trapné a je to typicky čecháčkovské. Pak to tady v tom státě má nějak vypadat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 To s tím Roomsterem je nějaké divné to je pravda, ale spíš jsem chtěl ukázat na to, co se dá z Roomstera udělat hlavně vzhledově, jak jednoduchá úprava může to auto změnit a jak vynikne. Spoustu lidí z mého okolí koupilo MPV od jiných výrobců (nejčastěji Berlingo protože vypadá pěkně), Roomster je odradil pouze vzhledem, tohle by přilákalo spoustu lidí a je to tak jednoduché. Ten výkon sám o sobě mluví za vše, udělat ze 77kw 140kv je moc i když je to jak píše upravované hlavně dílama, to auto na tohle není stavěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 ještě neznám dvojkovou octu, kde by nebyl nějaký problém v záruce... bratránka s 1.2 tsi potkali cinkací palivové vedení, dělali to prý jenom fabie a jak je vidno tak i oktavie... Když jede 100 tachometrovych tak strašný hluk od náprav, tak jsem mu prodal svoje původní zimáky a stejně mu to dělá (mě to nic nedělalo), jenom to dělá o trochu větší rychlosti prý... jestli začíná být špatné ložisko či nevím, ložiskem zkoušeli točit a nevrže, jako mě to dělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 kokta: cinkaci potrubi slysim poprve , mu tam spadla petikoruna pri tankovani a nebo se tam davaj nahradni klice z vyroby , zrcatka jsou uz provareny. Rumster: nevim co proti nemu vseci maj, cenou uz neni spatnej a design fabie jasne rika jsem vetsi fabca. Spis co jsem nepochopil, tak Yetty ci jak se tomu bazmeku rika. Je to facelift Rumstra, ma hnusny nedesignove mlhovky a je krapet vetsi, cena neodpovida ani za mak. Ale akceptoval jsem, ze to je terenak na 2 veci, takze na ceskou silnici maximalne. Ale co je ted facelift a skoda presne zacla rozlisovat terenak na h - takze silnice a terenak bez listy, takze pole? To uz fakt nechapu vubec, cena je prestrelena jeste vic. Kdo to koupi, ten si kupuje predrazenou fabcu. To uz radsi koupit seriovku Rumstra a nechat ho zvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tak mám auto doma s nulovým výsledkem pátrání, akorát mě to stálo 7 stovek za práci Prej všechno proměřili, najeli 70km mým drahocenným benzínem (taky by mohli jezdit za své a něco tam natankovat) a závada se neprojevila. Asi je prej něco načaté a ukáže čas. Včera jsem najel cca 150km a neukázalo se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Radiusi, musím s tebou zásadně nesouhlasit. Měl jsi možnost s Yettim jet v lehčím terénu? Nemyslím polní cestu v blátě, ale opravdu lehčí terén. Asi zřejmě ne, jinak bys tohle nenapsal. Yetti je ve své třídě jedno z těch schopnějších aut a v terénu předčí i takové "kádry" jako Mitsubishi, ale i VW Tiguan! Na to třeba ve WOBu u VW čuměli jak puci a dokonce Yettinu vyjmuli z návštěvních jízd v rámci offroad-parkuru v AutoStadt (sice je na webu Yetti ještě vedený, ale v reálu jej tam nenajdeš ). A to z toho důvodu, že má lepší rozložení hmotnosti a jinak formované nárazníky. To, že si trh žádá i tzv. "silniční" verzi, musí tržní subjekt reflektovat a akceptovat. Teda pokud chce i nadále fungovat a prodávat auta. Okruh zákazníků zrovna pro Yetti je docela velký a sama automobilka tento vzestupný trend nečekala. Zejména v posledním roce a půl. A říkat, že je to facelift Roomstra je totálně mimo mísu; asi jako to řešení přestupků A k cenové politice se vyjadřovat nebudu; to bych se musel rozčílit už ráno Každý by chtěl nejraději Superba v plný palbě za cenu ojeté Felicie 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Honzo klídek, Radius plká jako obvykle. Na to nemá smysl reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Taky bych nesrovnával Roomstera s Yettim. Na druhou stranu souhlasím, že Yetti je spolu s mnoha dalšímu SUV jen lákadlo na peníze, i když kdo má barák, špatné přístupové cesty apod. tak vyžší auto se hodí a nemusí to být hned tereňák, každý cm se potom hodí a to u Yettiho rozhodně je a funguje to. Roomster se řadí do MPV rádoby mixovaná skupina ničeho s ničím, celkově tuto kategorii nemám rád, ale je to rodině-užitkové auto což se mu musí nechat. Jen vzhledem je už ošklivější asi jen Fiat Multipla..... Yetti po FL je moc krásné auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 ano radiusi, cinkalo mu to a uspěšně to vyreklamovali... yetinu jsem měl možnost vyzkoušet známého v 1.8 tsi haldex a jelo to moc pěkně, vyjížděl sem i pěkny kopeček na sněhu a solidně to jelo. bohužel já nejsem fanda těhlech aut, ani tuarega, Q7 apod, takže mě se tyhle krabice nelíběj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Yeti je po faceliftu přímo luxusní Hlavně ten s lakovanými práhy a nárazníky v bílé barvě s černou střechou. Ani bych nemusel mít čtyřkolku, pač v terénu nejezdím a na hory prakticky jen v létě. Problém spíš vidím v dálničním provozu, já jezdím dálnice z 80% a tam má Yeti zbytečně větší odpor vzduchu, je těžší a to se podepisuje na jeho výkonech oproti oktávce. Ovšem, to se mnou nebude souhlasit místní milovník haldexů že? Editováno: 6. Únor 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 když už jetiho, tak i s haldexem.... jak říkáš, větší světlá výška.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Haldex se projevil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky