Stringo Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Vy jste vocasove. Na penize a praci seru. Staci ze je kde bydlet, ze je co jist a s cim jezdit a pak za co studovat u deti ( coz je hodne daleko) Stringo ty si mladsi a mas taky 2 deti. Clint je starej koren a jemu uz bude muset opravdu pomahat soused z IS. [emoji23] Jo jo,t o máš pravdu... ale já třeba na nové auto nemám a nejspíš mít ani nebudu v dohledné době (nejen na funglovkz, ale ani na mírně ojeté)... jdeme od výplaty k výplatě, takže úplně v klidu, jak bych si to představoval, to není...ale prckomyši jsou zdravé a to je nejdůležitější [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 na to prdím, hlavně potřebuji víkendové auto. žádný děti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Ty jsi ještě nevybouřený vrabčák, takoví jako jsi ty, naši republiku nechají vymřít [emoji3] [emoji3] [emoji3] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 myslíš Babišova republika? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Stringo ale to je o prioritach a rikam to furt. Nemas na mírne ojete auto? Jakto? Mirne (berme s humorem, urcite po dedovy, co s ni nejezdil) jeta oktavka, 5 let, 150tis stoji kolem 250tis. Nova Dacie v nafte vyjde na 296tis tusim a bavime se o Loganu MCV. Nebo je libo prejete Bavo sedmickove rady? 15 let stare, 300tis na tachaci za 160tis a v plynu. Muzes mit nove, muzes mit jete a muzes mit prejete. Otazka je, jak moc veris pouzitemu zbozi. V cechackove bych rozhodne jetymu autu neveril a pokud to neni pres zname, tak bych ojetinu nechtel. Max rocni a doufat ze nemá 100tis nalitano a ze to nebyla totalka a ze vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Já řeším teď úplně jiné věci (hypotéka, děti, manželka na mateřské) ...ne nemám na žádné jiné auto a je pravda, že jsem mohl jezdit v nových autech a být sám... ale to není všechno, sice jezdím ve starém autě ale děti jsou děti a dětský smích je k nezaplacení, ať si každý říká co chce... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Ač svobodný a bez závazků, s tímto bezvýhradně souhlasím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Já řeším teď úplně jiné věci (hypotéka, děti, manželka na mateřské) ...ne nemám na žádné jiné auto a je pravda, že jsem mohl jezdit v nových autech a být sám... ale to není všechno, sice jezdím ve starém autě ale děti jsou děti a dětský smích je k nezaplacení, ať si každý říká co chce... však to bylo myšleno jako ironie, jinak pravda ale víkendovku to chce s RWD pohonem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Tak si Honda nechala patentovat motor s proměnným objemem. To zas bude vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Copak Honda, ale u Fordu jsou géniové. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/eu-nam-auta-devastuje-zbytecne-jejich-podil-na-emisich-co2-je-takhle-maly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Už jsem to našel. http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=402982&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 no jo klintovi už Petr není tak dobrej na srazy, tak vyráží se svým krevním bratrem na výlety na jejich motokáře. Klint jezdí jenom do 50km/h, protože pak by mu ofoukla ofinka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 A hele taky CBFko... akorát nevidím jestli je to 600kilo, nebo litrovka, ale asi 600kilo po faceliftu... co Clinte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Pawouku, byl jsi dneska "lovit" obřího Antonova? Právě vyjíždí z Plzně generátor a ráno by mel být na Ruzyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 To CBF je litr, starší, pak ještě byl další model. Teď už se nové nekoupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Jojo, CBFka už se nedělají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Já řeším teď úplně jiné věci (hypotéka, děti, manželka na mateřské) ...ne nemám na žádné jiné auto a je pravda, že jsem mohl jezdit v nových autech a být sám... ale to není všechno, sice jezdím ve starém autě ale děti jsou děti a dětský smích je k nezaplacení, ať si každý říká co chce... Tak na detsky smich si nemusis pořizovat deti, staci bydlet v kralikarne - panelak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Dacia 2 uploadfromtaptalk1462950789198.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Neser sem ty cikánský mrdky Radiusi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 (editace) Kurňa, tak jsem se prokousal zákony k těm vestám a mám jasno. Editováno: 11. Květen 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 A??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Je to na hovno. ;-) Jsou 2 směry, jak to řešit. 1. Přes povinnou výbavu se dostanu na zrušenou vyhlášku 30/2001 a v ní je stará norma. 2. Řidič musí při výkonu svých povinností nosit doplňky podle útvaru chodců a od nich se dostane na novou normu. Pokud to vemu doslovně, tak v povinné výbavě musí být stará, ale při nošení nová. To pouze za předpokladu, že nová vyhl nahrazuje 30ku. A když ve vyhl o povinné výbavě ten odkaz na 30ku je vlastně na novou vyhl. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Neser sem ty cikánský mrdky Radiusi Nechod sem a mas to vyreseny. Pozdrav souseda doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Jojo, CBFka už se nedělají... No nekoupí jen u nás, v Německu ano, normálně se vyrábí dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 To jako fakt? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky