Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pawouku, byl jsi dneska "lovit" obřího Antonova?

Právě vyjíždí z Plzně generátor a ráno by mel být na Ruzyni

Nebyl, na to bych si musel vzít dovolenou. Ale před chvílí jsem koukal v Řepích na A380, to je také slušný kolos.

• Autor

A co teprve paní Mrija, sice pod špatnou vlajkou, ale je největší :)   Večer ji nafotím v rachotě....

Nevíš čas startu? Kdyby náhodou letěla na Řepy, tak bych ji mohl odchytnout.

Dneska měla odlétat odpoledne ne?

• Autor

Zítra ráno v šest by měla podle plánu

Kdepaaak Antonov je TOP a pod spravnyma vlajkama. Ano Clinte ukrajinskyma. [emoji1]

Na vestu jsem se koukal. Mam 2ks. Splnuje puvodni certifikaci i s opravnenou osobou. A vcera na Nove rikali ze kdyz to tak mas a nemas vestu noname bez certifikace tak ji muzes stale mit. Ze ty nove normy plati jen pro nove prodavane. A kdyz to rikali na Nove, tak to musi byt pravda. [emoji106]

Je uplne jedno jaka je to znacka aut. Stejně tam jsou dily z ciny a zamestnanci z celeho sveta. Rana po Skodovkare!!! Ja bych Skodovku po tomhle uz nikdy nekoupil - zdravi Silke.

post-12637-1463039947,5529_thumb.jpg

• Autor

Kdepaaak Antonov je TOP a pod spravnyma vlajkama. Ano Clinte ukrajinskyma. [emoji1]

Na vestu jsem se koukal. Mam 2ks. Splnuje puvodni certifikaci i s opravnenou osobou. A vcera na Nove rikali ze kdyz to tak mas a nemas vestu noname bez certifikace tak ji muzes stale mit. Ze ty nove normy plati jen pro nove prodavane. A kdyz to rikali na Nove, tak to musi byt pravda. [emoji106]

Ukrajinci to beztak rusákům ukradli, je to verbež a chátra. ;)

Ha, na koktu si už místní policajti pořídili dron. :kol-48:

To bude dobre napadnutelny, drony musi mit povoleni, jinak mohou letat jen do vysky plotu. Pak ruzny atesty apod... Myslím ze kdo se ozve, ten projde bez pokuty.

To si fakt myslíš, že ti policajti jsou tak blbý? No nejsou, to už různí vykukové zkoušeli napadnout radary (kalibrace, metrologii, atd) a kdepak jsou? V háji. Tož tak.

Taky si myslím, že to budou mít ošetřené...

Kluci, kde přesně je EGR ventil (tuším, že je to to placaté na stojáka před motorem nad klapkou vzduchu) a co obnáší jeho vyčištění (myslím v domácích podmínkách) jsou tam nějaká těsnění, zvládnu to doma sám o víkendu? Nerad bych to rozebral a pak na to doma koukal... díky za radu

2cd8c3f764bd1fd13de70e6cd12228ae.jpg

Upraveno od Stringo

Tak tchán si byl včera nakonfigurovat OIII... 1.4TSi celkem za 520 000,-  (xenony, LED světla, Amundsen, výhřev paket, Light paket, malý kožený paket... no za ty peníze ve finále nic moc extra se mi zdá... akorát jsem zvědav, jak mu to dlouho před panelákem na Tachovsku vydrží...

Upraveno od Stringo

Tak jedině zkusit vic prodejcu,jestli by některy nedal nějakou slevu.Jinak za 580 000kč může mit Seat Leon kombi v hodně dobre výbavě a motorem 1.8 Tsi,ale je to samozřejmně skladovka.

SEAT Leon ST kombi FR 1.8 TSI 180k 6M
  • Autor

Jojo, u Seatu mají 1,8 TSI jen o pár korun dražší, skoro zanedbatelná částka, asi by to byla lepší volba.

Chtěl Škodovku... co dodat... já jít koupit novou, šel bych asi do jiné značky...

• Autor

No asi bych taky šel u nového auta do kombajze Leonu, i když na druhou stranu se mi OIII líbí víc. Ale přemýšlel bych z hlediska financí. Já tedy O3 novou neměl, pač 700 dávat by byl balík....

Leon se opravdu povedl, to musí uznat i Škodovák...

Tak tchán si byl včera nakonfigurovat OIII... 1.4TSi celkem za 520 000,-  (xenony, LED světla, Amundsen, výhřev paket, Light paket, malý kožený paket... no za ty peníze ve finále nic moc extra se mi zdá... akorát jsem zvědav, jak mu to dlouho před panelákem na Tachovsku vydrží...

Moc? Ani bych neřekl. Vždyť moje OII stála ještě víc a nižší výbava ... A tady je ještě o 20 kW výkonnější a spolehlivější motor. Nemluvě o poklesu hodnoty peněz za těch šest let.

Je to moc nebo pomoc. Zacinam zastavat nazor, ze koupit nove dle toho co se libi pritom za co nejmene a za 5 let koupit zase nove. Zbytecnost dnes do tech klumpu topit penize.

Samozřejmě že půl mega je pro normálního člověka celkem vysoká částka - také je to vidět kolik OIII berou soukromníci a kolik jich kupují firmy. Beru to ovšem z pohledu toho, co za ni dnes dostanu v porovnání s minulou generací Octavií.

a co získáš nového? prakticky nic, jenom max pár koníku k dobru...

Upraveno od kokta7

Samozřejmě že půl mega je pro normálního člověka celkem vysoká částka. Beru to ovšem z pohledu toho, co za ni dnes dostanu v porovnání s minulou generací Octavií.

Kdy plánuješ nový vůz?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.