Pawouk Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Pawouku, byl jsi dneska "lovit" obřího Antonova? Právě vyjíždí z Plzně generátor a ráno by mel být na Ruzyni Nebyl, na to bych si musel vzít dovolenou. Ale před chvílí jsem koukal v Řepích na A380, to je také slušný kolos. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 A co teprve paní Mrija, sice pod špatnou vlajkou, ale je největší Večer ji nafotím v rachotě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Nevíš čas startu? Kdyby náhodou letěla na Řepy, tak bych ji mohl odchytnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Dneska měla odlétat odpoledne ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Zítra ráno v šest by měla podle plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Kdepaaak Antonov je TOP a pod spravnyma vlajkama. Ano Clinte ukrajinskyma. [emoji1] Na vestu jsem se koukal. Mam 2ks. Splnuje puvodni certifikaci i s opravnenou osobou. A vcera na Nove rikali ze kdyz to tak mas a nemas vestu noname bez certifikace tak ji muzes stale mit. Ze ty nove normy plati jen pro nove prodavane. A kdyz to rikali na Nove, tak to musi byt pravda. [emoji106] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Ha, na koktu si už místní policajti pořídili dron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Je uplne jedno jaka je to znacka aut. Stejně tam jsou dily z ciny a zamestnanci z celeho sveta. Rana po Skodovkare!!! Ja bych Skodovku po tomhle uz nikdy nekoupil - zdravi Silke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Kdepaaak Antonov je TOP a pod spravnyma vlajkama. Ano Clinte ukrajinskyma. [emoji1] Na vestu jsem se koukal. Mam 2ks. Splnuje puvodni certifikaci i s opravnenou osobou. A vcera na Nove rikali ze kdyz to tak mas a nemas vestu noname bez certifikace tak ji muzes stale mit. Ze ty nove normy plati jen pro nove prodavane. A kdyz to rikali na Nove, tak to musi byt pravda. [emoji106] Ukrajinci to beztak rusákům ukradli, je to verbež a chátra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Ha, na koktu si už místní policajti pořídili dron. To bude dobre napadnutelny, drony musi mit povoleni, jinak mohou letat jen do vysky plotu. Pak ruzny atesty apod... Myslím ze kdo se ozve, ten projde bez pokuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 To si fakt myslíš, že ti policajti jsou tak blbý? No nejsou, to už různí vykukové zkoušeli napadnout radary (kalibrace, metrologii, atd) a kdepak jsou? V háji. Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 Taky si myslím, že to budou mít ošetřené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 (editace) Kluci, kde přesně je EGR ventil (tuším, že je to to placaté na stojáka před motorem nad klapkou vzduchu) a co obnáší jeho vyčištění (myslím v domácích podmínkách) jsou tam nějaká těsnění, zvládnu to doma sám o víkendu? Nerad bych to rozebral a pak na to doma koukal... díky za radu Editováno: 12. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 http://www.autorevue.cz/jak-by-vypadal-cesky-trh-kdyby-si-auta-nekupovaly-firmy-ale-soukromnici Zase tříválce... http://www.autoforum.cz/predstaveni/vw-golf-viii-dorazi-s-novymi-cistymi-diesely-1-5-tdi-pujde-o-trivalce/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) Tak tchán si byl včera nakonfigurovat OIII... 1.4TSi celkem za 520 000,- (xenony, LED světla, Amundsen, výhřev paket, Light paket, malý kožený paket... no za ty peníze ve finále nic moc extra se mi zdá... akorát jsem zvědav, jak mu to dlouho před panelákem na Tachovsku vydrží... Editováno: 13. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Tak jedině zkusit vic prodejcu,jestli by některy nedal nějakou slevu.Jinak za 580 000kč může mit Seat Leon kombi v hodně dobre výbavě a motorem 1.8 Tsi,ale je to samozřejmně skladovka. SEAT Leon ST kombi FR 1.8 TSI 180k 6M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Jojo, u Seatu mají 1,8 TSI jen o pár korun dražší, skoro zanedbatelná částka, asi by to byla lepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Chtěl Škodovku... co dodat... já jít koupit novou, šel bych asi do jiné značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 No asi bych taky šel u nového auta do kombajze Leonu, i když na druhou stranu se mi OIII líbí víc. Ale přemýšlel bych z hlediska financí. Já tedy O3 novou neměl, pač 700 dávat by byl balík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Leon se opravdu povedl, to musí uznat i Škodovák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Tak tchán si byl včera nakonfigurovat OIII... 1.4TSi celkem za 520 000,- (xenony, LED světla, Amundsen, výhřev paket, Light paket, malý kožený paket... no za ty peníze ve finále nic moc extra se mi zdá... akorát jsem zvědav, jak mu to dlouho před panelákem na Tachovsku vydrží... Moc? Ani bych neřekl. Vždyť moje OII stála ještě víc a nižší výbava ... A tady je ještě o 20 kW výkonnější a spolehlivější motor. Nemluvě o poklesu hodnoty peněz za těch šest let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Je to moc nebo pomoc. Zacinam zastavat nazor, ze koupit nove dle toho co se libi pritom za co nejmene a za 5 let koupit zase nove. Zbytecnost dnes do tech klumpu topit penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Samozřejmě že půl mega je pro normálního člověka celkem vysoká částka - také je to vidět kolik OIII berou soukromníci a kolik jich kupují firmy. Beru to ovšem z pohledu toho, co za ni dnes dostanu v porovnání s minulou generací Octavií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 (editace) a co získáš nového? prakticky nic, jenom max pár koníku k dobru... Editováno: 13. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Samozřejmě že půl mega je pro normálního člověka celkem vysoká částka. Beru to ovšem z pohledu toho, co za ni dnes dostanu v porovnání s minulou generací Octavií. Kdy plánuješ nový vůz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky