Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to se máš na co těšit i můj bratránek :D hned mu to pošlu :D hold když si kupujete sračky :D

jinak ja mam od pondělí mbéčko v servisu na ten odpadající lak prahu, auto je víc v servisu

Tak je to 2011 ale stejne s tema km.

To je jako u nás, vyměnili turbo a druhej den jsem byl v servisu ze to nejede... turbo je znovu KO - něco do něho vlítlo, jde to na pojišťovnu... ale zase bez auta...

tak špatnej není, ale 2.0 TSI je lepší :D ale já chudej na 2.0 TSI nemám :D

Upraveno od kokta7

2.0 TSI je to samý jak 1.8, jen kratší ojnice a ploché písty, případně evoluce s AVS. Rusové maj pěkné stránky, tady třeba na kapitalnyj remont  :disgust:  právě dvoulitru s mnoha hezkými detaily, škoda jen, že jsem nikde nenašel po kolika km...

K pístům 1.8 ještě toto a toto

Snad to někomu pomůže, čím více se bude vědět, tím lépe B)

Upraveno od rayx

ale to jsou staré TSI, to máme chudáci jako sem já, stanmar nebo Ozi. Jedině nové s dvěma systémy vstřiků  :D a s kodem CJXA ;)

jinak i jiná váčka u starších 2.0 TSI vs 1.8 TSI, jiné turbo, jiná spojka. těch změn tam je dost a dost výrazných.

Upraveno od kokta7

Ty vole Kokta chodi do vecerni skoly vysoke automobilove od SA. Asi chce byt inzenyrem a konstrukterem ve Skodovce aby zvysil tu kvalitu. [emoji23]

A stane se z nej jako z jednoho cloveka + cislo propagator nizke spotreby a vyrobku SA. Ani nevim kde je mu konec. Asi ho nekde umlatili "spokojeni" zakaznici. [emoji23]

Upraveno od Petrrr

Ne to pisou v etce. V dieselpoweru delali prave z 1.8 tsi cdaa na 2.0tsi, tak menili i vacku, vstriky, cerpadlo, turbo atd.

Upraveno od kokta7

• Autor

No a ve finále stejně zjistíte, že nejlepší je 2.0 TDI [emoji23]

Ale to přeci všichni víme;-) jen se o tom nesmí mluvit.

jojo a trubka vzadu na nápravě jak na rapidovi  :D

Upraveno od kokta7

Nepomlouvej mi Rapida.

Tak o 2.0 TDI víme své - také to není žádný zázrak spolehlivosti a konstrukční geniality. To už VW dávno neumí.

Co má trubka společného s motorem.?

jojo a trubka vzadu na nápravě jak na rapidovi  :D

Jo, na té se alespoň nic nepodělá, na rozdíl od multilinku. :kol-29:

Co má trubka společného s motorem.?

U koncernu má - od motorizace přece závisí její přítomnost či nepřítomnost na autě.

Tak motor musí mít nějakou životnost adekvátní ke zbytku auta ne jako jednička s 1,9tdi kdy motor naběhal milion km ale zbytek se třikrát rozpadl.;-)

U koncernu má - od motorizace přece závisí její přítomnost či nepřítomnost na autě.

Tak mi tu všichni(Clint) pochvalime motor a Kudrnáč vytáhne nějakou trubku z Rapiďátka co nemá ani pořádnej motor tak asi tak :-)

Upraveno od Barbossa

však tu trubku tam máš taky jako petruv rapid :D

já vím ale asi bude trochu širší a větší. Petr tam má jen trubičku z angličáku.

Takže sem se skoro trefil má tam brčko :-D

Lesenarskou v modifikaci C2N. [emoji1] Ale kolega z predchozi prace ma Multiplu asi 12 let starou a ta naprava mu zrezla tak, az se mu zlomila. Nova stala vic nez cele auto, tsk jezdil po republice po vrakacich a shanel jinou. Vzdy kdyz nastartoval tak se mu rozsvitilo x kontrolek PP mu precetl celej roman v Nemcine a jemu to nevadilo. Vzdy s zim jezdil dokud to jelo. Az z jednoho vyletu nedojel ptotoze mu odesla spojka. Z druheho vyletu taky ne protoze mu odesel plynovej pedal - ten mu blbnul uz pul roku. Zmackl plyn a nic se nedelo nebo s velkym spozdenim a to vozil vnoucata. Mne s nim stacilo jed parkrat na obed. [emoji3] Zadnej stres, on je flegmous jako prase.

• Autor

Petrrr má trubku z PET láhví, aby bylo autíčko lehčí a dalo se dobře tahat na provázku [emoji6]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.