Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem se trochu zamyslel a zjistil jsem tři zásadní moudra.

1, alkohol opravdu zabíjí staré a nefunkční mozkové buňky a tím posiluje funkčnost těch nových.

2, alkohol je lepší než ty bio, přírodní a moderní rostliny. Stav je stejný, nicméně neplatí bod 1.

3,díky bodu 1, a neznáméhu mysliteli jsem zjistil, že všechny ty buzerace řidičů, zužování pruhů, vyrábění retardérů a všeho co brzdí a zastavuje provoz je jen výsledek vlivu těchto bio sraček na mozek dnešních aktivistů.

Protože vezmu li statistiky průjezdů aut určitým úsekem v čase, zjistím, že díky těmto "vylepšením" počet průjezdů klesl. Lidé tleskají a přejí si další opatření....

Jenže v dané ulici před opatřením projelo za 2 hod. např. 1000 aut. Po opatřeních jen 300. Vtip je ten, že zbylá auta na ten průjezd ještě čekají....

Autor - Velkopopovický kozel 11°

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo... tak jedna věc je ta, že tahle autíčka podle mě nejsou vůbec do provozu vhodná. Jedno potkávám skoro denně po své trase a je to nizounké a celkově titěrné, stačí aby ho nabral kdejakej Mutivan nebo Tranzit a je z toho hromádka plechu. Další věc je ta, že na celkem hodně místech jsou čáry úplně nesmyslně malované (na rovinkách kde je vic nehod je plná, před horizontem je přerušovaná, v zatáčce kde v létě je rozkvetlé roští a keře není vůbec vidět, atd.) a když potom řidič spoléhá na tohle a nemá odhad, tak je to akorát tak o průser a podle fotek asi tohle bylo podobné, je tam přerušovaná v táhlé zatáčce... každopádně je zázrak, že z toho angličáka ho dostali živého

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...