motosman Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Tak jsem se trochu zamyslel a zjistil jsem tři zásadní moudra. 1, alkohol opravdu zabíjí staré a nefunkční mozkové buňky a tím posiluje funkčnost těch nových. 2, alkohol je lepší než ty bio, přírodní a moderní rostliny. Stav je stejný, nicméně neplatí bod 1. 3,díky bodu 1, a neznáméhu mysliteli jsem zjistil, že všechny ty buzerace řidičů, zužování pruhů, vyrábění retardérů a všeho co brzdí a zastavuje provoz je jen výsledek vlivu těchto bio sraček na mozek dnešních aktivistů. Protože vezmu li statistiky průjezdů aut určitým úsekem v čase, zjistím, že díky těmto "vylepšením" počet průjezdů klesl. Lidé tleskají a přejí si další opatření.... Jenže v dané ulici před opatřením projelo za 2 hod. např. 1000 aut. Po opatřeních jen 300. Vtip je ten, že zbylá auta na ten průjezd ještě čekají.... Autor - Velkopopovický kozel 11° 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Husty, no to je tak kdyz prodejce sam jezdi max. v soukrome F1 a kdyz pak jednou sedne do vykonejsiho auta bez zkusenosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Kozel !!! Neeeeeeee !!! Jdu blejt. Skoda toho cerveneho co jsem do ted vypil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 se divím že je máš ty. já se divím že vůbec umíš číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Já ale neumím číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Husty, no to je tak kdyz prodejce sam jezdi max. v soukrome F1 a kdyz pak jednou sedne do vykonejsiho auta bez zkusenosti. Pán je asi jasnovidec....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 to je masakr. https://www.facebook.com/AdBePhotography/photos/?tab=album&album_id=1768641706691371 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 To jo... tak jedna věc je ta, že tahle autíčka podle mě nejsou vůbec do provozu vhodná. Jedno potkávám skoro denně po své trase a je to nizounké a celkově titěrné, stačí aby ho nabral kdejakej Mutivan nebo Tranzit a je z toho hromádka plechu. Další věc je ta, že na celkem hodně místech jsou čáry úplně nesmyslně malované (na rovinkách kde je vic nehod je plná, před horizontem je přerušovaná, v zatáčce kde v létě je rozkvetlé roští a keře není vůbec vidět, atd.) a když potom řidič spoléhá na tohle a nemá odhad, tak je to akorát tak o průser a podle fotek asi tohle bylo podobné, je tam přerušovaná v táhlé zatáčce... každopádně je zázrak, že z toho angličáka ho dostali živého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Tak dnes 16:00 hod. A to jsou prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Krása, radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 To je lepší jet na motorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jj. Normálně to bylo celkem průjezdné, než zavedli zrychlující opatření. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 no jo sis fotil BMW, pořádné auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jj. Normálně to bylo celkem průjezdné, než zavedli zrychlující opatření. Koukám, že to stojí i nahoru k prašňáku - to dělá asi uzavření Korunovační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Asi tomu trochu pomohla, nicméně z té strany na kulaťák se stejně nedostanou. Už dnes ráno hlásili kolony od Suchdola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Masakr... Copak nastane v září? Korunovační má být uzavřena až do konce roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 A tady je něco pro koktu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 :D dálniční oddělení bez dálnice, to se může stát jenom u nás :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Každej chce být Simír [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 :D dálniční oddělení bez dálnice, to se může stát jenom u nás :D Yes - to by nevymysleli ani v Rusku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Vsichni chteji mit nadupany kary s kamerou a plnit plany pokut. Vsak oni nas nauci jezdit dle silnicnich pravidel. Pawouk bude mit jen radost. Mensi radost bude mit PCR, pac kdo jim to pak bude sponzorovat. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 No nevím u nás asi ještě nové inkonginto káry nedostali. Buď stojej v označených Octaviích, nebo je nevidím vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jo v Plzni jezdí ten jeden Passat R36 co ho stáhli z dálnice a pár neoznačených OI a OIII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Dneska jsem v práci zaspal sakra, zapomněl jsem si nařídit budík [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 a bez prémií, zaspat v práci - srážka z platu. Spí se jen do konce pracovní doby a ani o minutu déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky