Stringo Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 jojo a od kola máš techničák vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Po chodníku bys na tom asi neměl jezdit to je jako na kole ne? no nevím, to je asi dané vyhláškou města ne? http://www.zakruta.cz/silnicni-zakon/69/jizda-na-jizdnim-kole/ já jizdní kolo ale nemám. Osoba užívající kolečkové brusle (a patrně analogicky též osoba pohybující se na skateboardech) má postavení chodce (§ 2 písm. j/ zákona o silničním provozu) a na pozemních komunikacích tak pro ni platí pravidla silničního provozu stejně jako pro chodce. Její pohyb je upraven těmito zvláštními právními předpisy (např. § 53 odst. 8 zákona o silničním provozu). Obce tak nejsou oprávněny regulovat prostřednictvím OZV jízdu na skateboardech a kolečkových bruslích, pokud jde o veřejná prostranství mající povahu pozemní komunikace. Editováno: 17. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Tak vidíš, sám sis to našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 to jo ale motosman a stringo vedle jak ta jedle takže sem chodec jupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Ale to byla řeč o koloběžce, né? Tak nevím, kde jsem to vzal. Asi bych měl přestat pít. [emoji23] Editováno: 17. Červenec 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Chodník je to proto, že se po něm chodí, takže jaké pak ježdění... Zase jenom kraviny do kravína [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Proto ted v Praglu zakazali ty Segwaye ci co. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Chodec je nějak v legislativě definován (tady to ovšem není na 100% úplně jasné, jako u zipu) a od toho se také odvíjí, kdo může používat chodníku. Slovo chodník musíš tedy v tomto smyslu brát z pohledu zákona a ne nějakého tvého výkladu. §2, vymezení základních pojmů písmeno j) chodec je i osoba, která tlačí nebo táhne sáňky, dětský kočárek, vozík pro invalidy nebo ruční vozík o celkové šířce nepřevyšující 600 mm, pohybuje se na lyžích nebo kolečkových bruslích anebo pomocí ručního nebo motorového vozíku pro invalidy, vede jízdní kolo, motocykl o objemu válců do 50 cm3, psa a podobně, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Kokta je chodníkovej King. Sráží důchodce, přejíždí psy a frajeří před holkama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Má na tom jeho hoioweeerboooarderu takové ty nálepky kolik čeho srazil jak to mívají tuzeři na autech [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ha...vede jízdní kolo, takže Kokta musí vést jeho board [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Prostě Jiránek 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Podobnost a obsazení je čistě náhodné.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Jojo, úplně se vidím [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 To se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Hezky, nové fórum.... Jen TT ho nechce brát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 (editace) Ty krávo, co to je za Sheisse Katze, více to zkurvit nemohli. Musel jsem si změnit heslo a abych se dostal třeba tady na poslední stránku mi trvalo 5 min. Taky nevím proč by mi mělo najednou chodit upozornění emailem na všechna sledovaná témata. Hlavně, že reklamy fungujou bez závad. Editováno: 19. Červenec 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Ach jo, tak takovéto peklo jsem tedy nečekal... Na reklamy je AddBlock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Tak snad to vychytají. Hotovo by mělo být zítra večer. Počítám, že o víkendu už bude dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Jo, vychytají chyby, ale vzhled a ovládání je definitivně v háji. Ani se mi sem nechce... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 no že to vypadá malinko jinak, proč ne. Ale nabíhá to děsně pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 No vzhled je .. fujky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Pista TT : hvězdička před názvem tématu , ale připadá mi, že to ještě dobře nefunguje Nějak se v tom novým upgradu nemůžu vyznat, je to jak pro MŠ a ZŠ dohromady , vzhled a velikost.... uh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Jo ta hvězdička je ovšem před tématy, do kterých jsem již psal nějaký příspěvek - tak to forum ještě není v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky