Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jojo a od kola máš techničák vid? :D

Po chodníku bys na tom asi neměl jezdit to je jako na kole ne?

no nevím, to je asi dané vyhláškou města ne? http://www.zakruta.cz/silnicni-zakon/69/jizda-na-jizdnim-kole/ 

já jizdní kolo ale nemám.

Osoba užívající kolečkové brusle (a patrně analogicky též osoba pohybující se na skateboardech) má postavení chodce (§ 2 písm. j/ zákona o silničním provozu) a na pozemních komunikacích tak pro ni platí pravidla silničního provozu stejně jako pro chodce. Její pohyb je upraven těmito zvláštními právními předpisy (např. § 53 odst. 8 zákona o silničním provozu). Obce tak nejsou oprávněny regulovat prostřednictvím OZV jízdu na skateboardech a kolečkových bruslích, pokud jde o veřejná prostranství mající povahu pozemní komunikace.

Upraveno od kokta7

to jo ale motosman a stringo vedle jak ta jedle :) takže sem chodec jupí :D

Ale to byla řeč o koloběžce, né?

Tak nevím, kde jsem to vzal. Asi bych měl přestat pít. [emoji23]

Upraveno od motosman

Chodník je to proto, že se po něm chodí, takže jaké pak ježdění... Zase jenom kraviny do kravína [emoji6]

Proto ted v Praglu zakazali ty Segwaye ci co.

Chodec je nějak v legislativě definován (tady to ovšem není na 100% úplně jasné, jako u zipu) a od toho se také odvíjí, kdo může používat chodníku. Slovo chodník musíš tedy v tomto smyslu brát z pohledu zákona a ne nějakého tvého výkladu.

§2, vymezení základních pojmů

písmeno j)

chodec je i osoba, která tlačí nebo táhne sáňky, dětský kočárek, vozík pro invalidy nebo ruční vozík o celkové šířce nepřevyšující 600 mm, pohybuje se na lyžích nebo kolečkových bruslích anebo pomocí ručního nebo motorového vozíku pro invalidy, vede jízdní kolo, motocykl o objemu válců do 50 cm3, psa a podobně,

• Autor

Kokta je chodníkovej King. Sráží důchodce, přejíždí psy a frajeří před holkama.

Má na tom jeho hoioweeerboooarderu takové ty nálepky kolik čeho srazil jak to mívají tuzeři na autech [emoji23]

Ha...vede jízdní kolo, takže Kokta musí vést jeho board [emoji3]

Prostě Jiránek

ca0927ff6f3c4c804b2cd3dd09a5460d.jpg

Podobnost a obsazení je čistě náhodné....

• Autor

Jojo, úplně se vidím [emoji23]

Hezky, nové fórum....

Jen TT ho nechce brát.

Ty krávo, co to je za Sheisse Katze, více to zkurvit nemohli. Musel jsem si změnit heslo a abych se dostal třeba tady na poslední stránku mi trvalo 5 min. Taky nevím proč by mi mělo najednou chodit upozornění emailem na všechna sledovaná témata. 

Hlavně, že reklamy fungujou bez závad.

Upraveno od Petrrr

Ach jo, tak takovéto peklo jsem tedy nečekal...  Na reklamy je AddBlock.

Tak snad to vychytají. Hotovo by mělo být zítra večer. Počítám, že o víkendu už bude dobře.

Jo, vychytají chyby, ale vzhled a ovládání je definitivně v háji. Ani se mi sem nechce...

no že to vypadá malinko jinak, proč ne. Ale nabíhá to děsně pomalu.

No vzhled je .. fujky !

Pista TT :

hvězdička před názvem tématu , ale připadá mi, že to ještě dobře nefunguje

Nějak se v tom novým upgradu nemůžu vyznat, je to jak pro MŠ a ZŠ dohromady , vzhled a velikost.... uh

Jo ta hvězdička je ovšem před tématy, do kterých jsem již psal nějaký příspěvek - tak to forum ještě není v pořádku.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.