Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Prej fanatik, asi si tim myslel me ze? [emoji23]
Ja jsem zde jen protizavazi na pomyslnych miskach vah. Jen upozornuji na to, ze neni vsechno zlato co se trpyti, a vsichni to vedi. Ano vi to i Clint, jen si to nechce pripustit. Ono koupit auto za 600 litru a mit papundekl jako Dacie je tezke si pripustit atd. atd.

A ano. Stat se mne co se stalo Tobe Clinte s 1.8 TSI, to bys teprve videl a kdyz nic jineho, Skodu bych v zivote nekoupil. Uz jen z principu. Nezlob se na me, ale diky takovym ovcim jako jsi treba ty se nic nezmeni nikdy. Nadnarodni koncerny si s nami budou porad delat co chteji. Kdyz ne ja, tak zrovna ty bys mel duvod a kdyz ho nemas, tak v mych ocich je neco spatne.
Jinak kamoska mi dnes psala ze se jim zadrel motor dehet ve 2kove Fabii. Oprava v AS 130 tis. Nechaji opravit za uplne jinou cenu mimo AS pujde pa a uz koupili Peugeota novyho za 420tis. To jen odbocka pro odlehceni. [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ale resime tu kraviny v dobe kdy evropsti obyvatele umiraji ve sve vlastni zemi diky tem alahovcum z vychodu. Za chvili budeme potrebovat Tundry s korbou pro poradnej 30mm kanon. [emoji23]
Pravda, kdyz u myslivce O3 zahodis paty dvere a trochu protahnes panoramu dozadu, tak by se to do ni taky veslo. [emoji23]

Odkaz ke komentáři

stringo nerad sem chytrej, ale myslím že já nebo ti to někdo tady psal, že se ti to  bude srát ještě rychleji než normálně [emoji3] hold 10 let stary auto no... ale místní člen psal, že 10 let auto vydrží bez problému a bez větších investic, možná ve snu!

Tak záleží na ročním nájezdu. Děda má 8 let staré auto, ale najeto jen 40tisíc, garážováno, vypadá jako nové... Ale já si jinak myslím, že kdyby se mi před rokem neutrhal krajnice a ja nezmuchlal předek, tak že bych alespoň zatím ty opravy řešit nemusel. Nebo možná jo, to nikdo neví, ale v servisu mi řekli hned, že jak je to na předek, tak to půjde všechno do hajzlu...
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Pawouk napsal:

To je ovšem prachsprostá demagogie. A ty to dobře víš. Tady se to už nedá číst, buď je tady jeden fanatik, co škodu proklíná, anebo druhý extrémista. Měli byste se sejít v Bohnicích na nějakém srazu s Dr. Chocholouškem. Oba. :kol-46:

Bohnice jsou už nuda. Bydlím před plotem a moc tam lidem už nepomáhají. :D

před 8 hodinami, Stringo napsal:

Bourané auto bych po své vlastní zkušenosti nekoupil... Servisák mi hned řekl ať se toho zbavím, já se mu smál (bylo to zmuchlané pouze k chladičové stěně) hele a začíná se to srát celkem rychle po sobě a směje se teď on mě... Za mě cíleně jít koupit bouračku je holý nesmysl...

Nesmíš vybrat auto, které má rozkopaný celý předek. Pokud není náprava cvaklá, zmuchlaná nebo jinak poničená, jde jen a pouze o plechařinu a například výměnu předního chladiče, nic víc. Nejsem až takový blázen, abych koupil kompletně rozrakvené auto, které mi bude rok stát na dvoře, než do něj usednu. Ovšem když vidím auta, která jsou nahlášená jako totálka a pojišťovna to raději dá do aukce, chce se mi brečet. Zrovna nedávno tam byl VW CC. Rok výroby 2014, nájezd kolem 30 tisíc. Frajer to opřel v nižší rychlosti o svodidla, takže upadl nárazník, blatník a rozpáral přední dveře. Škoda všeho všudy za 50 tisíc s tím, že auto šlo za nějakých 400 tisíc včetně daně. Vždy je to o tom, aby se na to člověk zajel podívat a opravdu si uvědomil, zda to má nebo nemá cenu.

Mimochodem, znám dost autobazarů, i těch „kvalitnějších“, které dělají naprosto stejnou věc. Přeci jen se na každém autě, pokud není úplně mimo, dá vydělat slušný peníz, pokud ho jen přeprodáváš.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři

Však jo, ať si každý prodává co chce. Jestli si myslíš, že se k tobě dostane "jenom" lehce ťuknuté auto za "super" cenu tak jsi pěkně naivní. Ta auta co za něco stojí se do nabídky většinou ani nedostanou, pojišťovny mají moc dobře ohlídané zdroje, kterým ty dobré kusy dávají. Ono jak píšeš o tom jenom chladící, tak jenom ten chladič jsem měl taky a do roka se toho posralo tolik co za 8 let ne... Jak říkám, já bych nekoupil auto které je v (myslím nekoupil s tím, že bych pro něho jel cíleně)

Odkaz ke komentáři

Petrrr: No já neměl na výběr při koupi dalšího auta, vlastně jste mě přinutili koupit zase oktavku, protože jsem si musel udržet místo šéfa klubu, ze kterého jsi mě chtěl sesadit, jak mě varoval Stringo, když jsem uvažoval o koupi Mondea [emoji1]

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

• Pozitivní 5
Odkaz ke komentáři

20 minutes ago, Sabiza said:

Myslíš ty soukromé aukce, na které mám přístup? Samozřejmě, tam jsou solidní kousky. :wub:

tak opravit to jde vždy, ale otázka jak kvalitně. Většina opravců to pak udělají co nejlevněji a pak schytáš druhou ránu a je totální konec.

jasně pokud je odřenej nárazník, světlo plechařian tak to je něco jiného.. pro všechny je lepší z toho udělat totálku, pojištovnu to stojí méně :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Včera jsem si drobet rozhodil spotřebu....

sv1.jpgsv2.jpgsv3.jpgsv4.jpg

...bylo to trochu do kopce

sv5.JPGsv6.JPGsv7.JPGsv8.JPG

... ovšem ten kopec je vyšší než naše Sněžka -

sv9.JPG

Jo tam to znam. A nejvetsi zazitek a adrenalin je ta cesta samotna. Docela mi obcas cvakala prdelka.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...