Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jasně, v klasických knížkách mám "uloženo" fakt hodně peněz, takže to není tak, že bych jimi opovrhoval. Když je držíš v rukou, cítíš papír a jejich vůni, vidíš ilustrace, fotky, můžeš libovolně listovat a přehrabovat se v nich - to čtečka neumí. Jenže do MHD, či třeba někam na dovolenou, je to skvělá možnost. Protože třeba toto těžko někdo bude vláčet tramvají.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ja tak na vsechno seru. Jeste abych doma studoval nejske pi.oviny do prace. Mam prace plny zuby v tydnu. Navic za 2 roky to budd stejne zase vsechno jinak. Treba stavebni zakon je poslednich par let kazdou chvili menenej a cim dal vic k horsimu. Kazdej urednik si ho stejne vyklada po svem. Tak ze se do toho koukam az kdyz to potrebuji v ramci prace a to konkretni vec. Jinak ztrata casu.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Ono je to jen pár paragrafů, v práci na to nebyl čas a potřebuji to znát hlavně pro sebe. Soudit se podle něj nehodlám a trvalo to asi 10 minut. Zajímají mě právě změny, které se týkají zařízení, které spravuji. A je tam právě paragraf, kde se udála dost významná změna ve prospěch firmy.

Odkaz ke komentáři

Sabizo tys delal nekde v reklame nebo na perzonalnim ne? Kdyz travim 10h denne v praci uz 3 mesice s tim ze hori termin, tak jsem rad ze jsem doma a muzu cas venovat rodine a ne cist jeste nejake hovadiny. Nejvic clovek stejne ziskava praxi kdyz to cte az v ramci prace pri konkretmim pripadu nebo reseni.

Odkaz ke komentáři

IT dnes dela kdejaky kokta [emoji2]. Je fakt, ze to IT a vypocetni technika, ale i elektrotechnika a elektronika jde tak rychle te by se z toho clovek posral. Treba to PC, driv jsem to sledoval abych byl v obraze, ald jak zacla dvoujadra a nevim cosi kdesi do toho zmeny v ruznych slotech v deskach atd. rekl jsem si, ze se na to muzu vysrat a PC si priste necham slozit od znameho ( pribuzneho co v IT taky dela). On kdyz si chce clovek treba po 6ti letech koupit novou TV tak musi studovat tyden dopredu a stejne u tehle vsech veci kdyz to clovek kupuje, uz je to stare.
Ted jsem treba lehce koukal po prackach, protoze ta nase po 12ti letech zacina obcas haprovat (Beco) a nestihal jsem se divit za kolik se dnes da koupit pracka. Kdyz tahle tehda stala skoro 2x tolik jako dnes levnejsi pracka a to byla taky z tech levnejsich. Ns druhou stranu neverim ze by mi jakakoliv pracka co koupim dnes mela vydrzet zase treba 12 let.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...