Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 No v USA by Octa byla jako u nas Citigo. Auta totiz zacinaji od RAM1500, Cadilac Escalate, Audi Q7, BMW X5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 V 29. 9. 2016 at 18:57, Clint napsal: Tak hošové, máme tu termín říjnového srazu Oka... je to v prdeli světa. Kdo mi bude tahat Fabii zpět do Prahy, až se mi to rozsype po cestě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Nekteri s myslivcem, treba Motos ti ji nalozi do kufru. Ma vymenene rozvody tak ti to snad do te Prahy doveze. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Sabizo, poslal sem ti na FB zprávu. Snad jsi to ty, v avataru je ten jelen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Ty vole to neni on. Vlastne je, jestli je to parohac, tak je to on. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 16 hours ago, Petrrr said: Ty vole Pancho, jestli ja jsem starej, tak ty uz musis byt pred kremaci. Nic jsem tim nemyslel, jen ze vypada na 15, ve skutecnosti ji bude tak 23. Pančo má velkou klobásu říkal Ozi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Zrovna jsem kinderPetrrrovi, že musí mít snad šišku uheráku, když na něj samice tak letěj [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 před 1 hodinou, Clint napsal: Sabizo, poslal sem ti na FB zprávu. Snad jsi to ty, v avataru je ten jelen Nevím, komu jsi psal... nic mi nedošlo. Ve zprávách máš přímo odkaz na můj profil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Aha. Tak už. Musel jsem to najít na mobilu. Webový Xichtbook nějak prudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Už máte vsazeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Nemam, ale samozrejme mit budu. [emoji3] Uz se tam ovsem nepise, ze pravdepodobnost vyhry ve sportce ( prvni) je 1:36mil. Zatim co v EU jackpotu je to 1:90mil. Tedy pravdepodobnost uplne nekde jinde. To si snad i ja driv koupim RAM nebo jeste hur O3 nez vyhraju v EUJ. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Já sice občas taky nějakou kačku vsadím, ale zatím je jistější chodit do práce (bohužel). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 No vidíš, a stejně ty miliardy vyhrál nedávno někdo v ČR. Ovšem ty pravděpodobnosti u Sportky jsou poněkud jiné. Na první je to 1: 14 mil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Jo asi sem to pomotal. Na prvni ano, ale na prvni s jackpotem kdy krom toho ze musis mit vsazeny plny tiket + sanci musis uhodnout jeste krom 6ti cisel z 36 jeste uhodnout jedno cislo ze hry sance tedy jedno cislo z 6ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Hale, ani tak ti to nevychází. To už se mi nechce počítat, tak se podívej sem. http://www.hazardni-hry.eu/loterie/sportka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Po víkendu s OIII můžu říct, že i motor 1,0 Tsi je použitelný. Sic při rozjezdu vrčí jak vzteklej pes a na volnoběh se zase klepe jak ratlík, ale jinak s tou váhou bojuje srdnatě a na vyšší převodové stupně je docela tichošlápek. Ale ta zadní jednoduchá náprava u OIII stojí fakt za houby , to jsou ale rány na příčnejch nerovnostech (a že jich v práglu máme). Zato spotřeba je při mém stylu ježdění snová - i při dodržování rychlostních limitů , včetně dálnice průměrně okolo 5 litrů a šlo by to i za míň - stejnou trasu bych měl s mojí jednaosmou s bídou za 6,5 nebo spíše ještě za víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 před 53 minutami, Pawouk napsal: Už máte vsazeno? Nemám. Neměl bych pak na krabičák. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 (editace) já jenom, že tady v O3 sekci si většina chválila tu zadní nápravu s tyčí :))) u F3 to bohužel mlátí úplně stejně :-/ a to má tuším nějaké 15" plechy. Editováno: 2. Říjen 2016, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Slusny clanek. Mas pravdu. Blbe jsem si to asi pamatoval. To vis tohle moc nestuduji. Protoze to by zvitezil rozum a clovek by nevsadil nikdy nic. Takhle si clovek kupuje na chvili sen, ze by mohl vyhrat a snit je tak krasne ze? [emoji3] Clovek muze snit i zadarmo aniz by vsadil. To se pak ovsem ta pravdepodobnost vyhry rovna nule. [emoji3] Podivej, nekdo prohuli 80kc denne. Ja prosazim 80-100kc za mesic. To se da i na cloveka z chudeho kraje s kindercar prezit. Kdo totiz nehraje, nevyhraje. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Stane jenže máš jednou takový obsah, to se nedá vůbec srovnávat. Až přijde křížovka, tady šlápneš a nic a s tvou 1.8 máš mraky rezervního výkonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Tady šlápneš a ono to hrabe, protože to nemá zatížený kola. V zimě s tím asi bude zábava. Na to si stěžovali už majitelé OII 1.2 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Zase v zime i jindy kam zatocis tam to jede. A stejne tak kdyz zabrzdis tak driv zastavis. Pamatuji jak u O1 TDI diky tezkymu predku byla octa vecne nedotaciva a kdyz clovek slapl na brzdu klouzal jeste x metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Stringo, já nezávodím a když vím že na to auto nemá (motor) tak se podle toho chovám a počítám s tím při přidjíždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 (editace) proto chytří lidi mají VAQ nebo RWD a s RWD si přitom ještě užiješ kupu srandy! Editováno: 2. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky