Voice Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Protože v tom už není tak lehké řadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Ale je,chodi to tam lepe jak v obyc autech.kratka draha razeni. mas tam i dorovnani otacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Nesouhasím, ale pokud to tak máš ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 No mě to stejně přijde jak výkřik do tmy. Co nákladní a autobusová doprava, největší znečištovatel? Motorky na elektriku? Tohle se realizovat zatím nedá. Jedna paní se probrala z kocoviny a něco se jí zdálo. Podle mě nemá smysl nad tím dál diskutovat. Nesmysl prostě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 No ale EU je plná pitomců... Podívej se s uprchlíky, každý si myslel ze to nemůže dojít tak daleko a po roce to tu je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Zdar Lojzové, bude pomalu čas na plánování listopadového srazu, uděláme ho zase v Lionsu jako minule. Mohli bychom hodit kulábr [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 No nazdar. [emoji16] Tak snad to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 http://www.auto.cz/brusel-tlaci-na-vw-kvuli-emisni-afere-bude-muset-vykupovat-auta-99549 No potěš koště. To zase v EU sedí blbka, která potřebuje o všem rozhodovat a vše řídit. Ono by bohatě stačilo, kdyby se EU přestala montovat do některých věcí, jako třeba automobilový průmysl. Evidentně o tom vědí velké kulové. VW mělo říct "sorry" a prostě neřešit blbosti. Koho zajímá, že auto vypouští do vzduchu o 1 gram více hovadin? Stejně ty motory za pět let odejdou a bude klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 EU v zasade vadi rozdilny pristup k reseni problemu na ruznych trzich. A neni se cemu divit.VW stale nema reseni napr. pro 2.0 TDI v kombinaci s DSG. Pri poslednim servisu jsem se na to ptal a nemaji nic a to overovali primo v SA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ve čtvrtek dávám auto do servisu, zase jsem dolejval vodu, ale myslím si, že ten únik je tak malý, že nemají šanci to zatím poznat. Nicméně, od začátku mi vypadává lišta před předním sklem zvenku, potom vyrubat všechny výdechy vzduchu v palubce a všechny podlepit, rezonují, včetně panelu navigace. A pořešit stahovačku, sem tam blbě reaguje. Ať si hoši trochu zablbnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Jak je to mozne? Ty uz si normalne vymyslis! Skoda ze uz sem nechodi Honza+cislo. Ten by ti to vysvetlil. To uz je uplna demagogie z Tve strany. A jestli si myslis, ze u jinych automobilek je to jine, tak to teda neni. Tam je to uplne stejne, ale spis jeste horsi. To Skoda je z nich porad TOP ve zpracovani. Kam se na ni takove BMW hrabe. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Jo tak pro Tebe a Clinta platí již dávná hláška pro vůz Škoda : 1000 Malých Bolestí a asi to platí i pro koktu - i když ten už tu dlouho nebrečel nad rozlitým mlékem (teda odlepeným lakem, abych byl přesnější) Editováno: 24. Říjen 2016, autor: stanmar doplnění textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 No hlavně srovnávat prémiovou značku a škodovku je jaksi scestné.... Já každopádně nikdy netvrdil, že jsou to bezporuchová auta, ale je to v záruce, tak ať se snaží .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Akorát mě rozesmálo, jak Petrrr na tyhle zprávy slyší a hned reaguje ... to se mu bude zase lépe spát 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 No právě, já se posmívám jen tak naoko. Kdoví co mě ještě čeká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 No co by - rozvody a spotřeba oleje. Clinte - Petr tě sleduje a jen vyčkává, až někde něco napíšeš a už ťuká do klávesnice. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Stane, ja mam casu dost. Na Clinta uz doslo. Uz mluvi jinak nez pred lety. A jednou az i ty si koupis treba novou skodu i kdyz za dlouho. Uvidime. Je totiz jine kdyz se neco tyka nekoho jineho a je jine kdyz se to tyka tebe samotneho. Kdyz jsem ja vypravel o problemech s Rapidem. Nikdo neveril, vsichni a nejvic Clint si myslel, ze si vymyslim a ze prehanim a ze Rapid-levne auto a ze Octavia nejlepsi auto, ktereho se to netyka. Ano mam a nemam radost. Mam protoze, doslo na ma slova. Nemam, protoze vim jake to je. Koupit si za vydrene prachy nove auto a pak furt neco resit i kdyz, dalo by se rici, nejde o vazne problemy-zatim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ano Pawouku, ja jsem zde vas stin, vase skryte svedomi a jen cekam [emoji3] Protoze kdo si pocka ( a dnes je to s 95% pravdepodobnosti), ten se u Skody docka. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 před 16 minutami, Petrrr napsal: Koupit si za vydrene prachy nove auto a pak furt neco resit ...... Prej vydřené 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ano i ty musis vstat, a premistit se do prace a pak zase z5, coz uz to se da povazovat v tvem pripade za drinu za cely prac. den. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Tak to máš pravdu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 11 hours ago, stanmar said: Jo tak pro Tebe a Clinta platí již dávná hláška pro vůz Škoda : 1000 Malých Bolestí a asi to platí i pro koktu - i když ten už tu dlouho nebrečel nad rozlitým mlékem (teda odlepeným lakem, abych byl přesnější) Protoze to uz nema cenu, uz abych to dokonce listopadu ten pekáč střelil nejakemu fandovi laurina a dementa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 před 9 hodinami, Petrrr napsal: Ano i ty musis vstat, a premistit se do prace a pak zase z5, coz uz to se da povazovat v tvem pripade za drinu za cely prac. den. To on už nedělá. Teď stojí často za oknem a kouká, jestli zase nejezdí @PANCHO kolem. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 A zase bude na srazu huhňat se zánětem horních cest dýchacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 před 12 hodinami, Clint napsal: Ve čtvrtek dávám auto do servisu, zase jsem dolejval vodu, ale myslím si, že ten únik je tak malý, že nemají šanci to zatím poznat. Nicméně, od začátku mi vypadává lišta před předním sklem zvenku, potom vyrubat všechny výdechy vzduchu v palubce a všechny podlepit, rezonují, včetně panelu navigace. A pořešit stahovačku, sem tam blbě reaguje. Ať si hoši trochu zablbnou Tak nekuj II.jakost ve slevě (nechci slevu zadarmo) a kup I.a (to vychvalované"symply klavr"). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky