Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) a ještě horší to bude v Kouďasovi!! Ten Azték má koukám i 1.0TSI to bude Petr slintat, otevře okno a to jeho číro mu bude hezky vlát Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 24 minutes ago, Hurikan88 said: u minule generace to platilo, ted uvidíme...ale počítám že to bude stejné! Jo sraz byl super, užil jsem si ho...příště vás chci vidět zas Meles hovna. U skodovky mas propad taky jak svine i jako u audin. jedine musis koupit nejakou limitku jako gt4 apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Hovna....ty vidím ted všude co je prcek, úplně všude!! Tak jsem si dneska objednal WR D3 a WR A4, snad vydržej. Jedny v 16" druhé v 17" chci vidět rozdíl Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Hurikan88 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 To se mi nezdá, litrovej motor do Aztéky? To se zbláznili ne? Vždyť já mám víc v motorce 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Jj, Nokiany to je kvalita. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Jo, to tedy je - stačila mi jedna zima a už nikdy více. WRD3. Možná někde na sněhu, jinak bída. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 11 minutami, Hurikan88 napsal: Hovna....ty vidím ted všude co je prcek, úplně všude!! Tak jsem si dneska objednal WR D3 a WR A4, snad vydržej. Jedny v 16" druhé v 17" chci vidět rozdíl Nesmíš šetřit na plenách, ty necháváš haranta běhat nahatýho a on ti zasírá bejvák co? Raději ty prachy utápíš v benzínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Zejtra musim přezout.....Barum za Barum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Na co. Je teplo. Ale na ovce na tv nova funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) A pak věř testum Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu! před 6 minutami, Pawouk napsal: Jo, to tedy je - stačila mi jedna zima a už nikdy více. WRD3. Možná někde na sněhu, jinak bída. Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Hlučné, na mokru klouzaly, v zatáčkách nic moc nedržely. Nevhodné pro mírné zimy a pražský provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Právě testům se věřit nedá a kdo jim věří, je Petrrrr Kokta: nezapomeň, že já bydlím v horském pásmu a předevčírem mínus jedna ráno s námrazou. Ono už pod 5 nad nulou bych řekl, že zimáky mají lepší vlastnosti než letní směs. Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 14 minutes ago, Hurikan88 said: A pak věř testum Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu! Stejne zimak z tebe lepsiho ridice neudela. Ja zapomnel v praze tam je snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 42 minutami, Clint napsal: Teď jsem četl test té nové Aztéky od Seatu, tak vychází to docela dobře. Píšou akorát, že palubka žádná hitparáda a hlavně ta 1,4 TSI je prej na to auto slabá jak moucha. Maximálka je pod 190, auto je těžký, krabicoidní, záchodové sezení a velkej odpor vzduchu. Prostě městské auto pro buchty. To jsi četl na novinkách ? A kolik by jsi s tím asi chtěl jezdit ? Zrychlení na 100 za 8,5 (9) vteřin - to je o kousek horší než 1,8 TSI. Silnější benzín by měl být příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 V reklame ma zimak nejlepsi vlasnosti to je pravda tady mrzlo taky a co jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 No co říkal Pawouk, tak bude max. 1,5 TSI, nahradí to tu 1,8čku....to je žrádlo Menší obsah jak v lepším žiguliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 To máš fuk, silnější verze má mít 130 kW, takže staré 1.8 TSI nedá šanci. Ostatně možná i nové. Tam bude záležet jestli ji neořežou točivý moment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 No jo no. Protoze ty 1.8 tak posrali vw uz nebude ve wrc,audina taky rusi:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Zrovna řešíme s Pawoukem, jestli dáme kinder Petrrrovi BANána a já jsem určitě za banán Udělal jsem si schválně složitou matematickou operaci ke zjištění množství SPAMu za rok a výsledek je naprosto jednoznačný. První pozice Petrrr, druhá Pawouk (zde se jedná ovšem o smysluplné příspěvky moderátora) a pak já, ale třetí místo už nemá se spamem samozřejmě nic společného, jsem jen takový trošku frekventovanější uživatel Konečně od něho bude klid, nebude tu nikdo brečet nad škodovkou a on se oběsí doma na půdě, protože nebude mít rázem co dělat Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 No jo ale jak se tady všichni plácáte po ramenou, tak jste hodnocení jako nejlepší přispěvatelé fora - že to jsou samý kraviny to už nikdo nevidí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 5 minutami, kokta7 napsal: No jo no. Protoze ty 1.8 tak posrali vw uz nebude ve wrc,audina taky rusi:D Mě ještě jezdí... jak dlouho to ovšem nikdo neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) To se taky počítá Možná dostaneme nějaké vyznamenání jako dostal Brady Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 a ja tam nejsem, to je vidět že nejsem fanatik škodovky jako Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ale vidím, že celkově jsem druhý nejlepší, hned za Pawoukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Kokta má avatar!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky