Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

24 minutes ago, Hurikan88 said:

u minule generace to platilo, ted uvidíme...ale počítám že to bude stejné!

Jo sraz byl super, užil jsem si ho...příště vás chci vidět zas ;)

Meles hovna. U skodovky mas propad taky jak svine i jako u audin.

jedine musis koupit nejakou limitku jako gt4 apod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Hurikan88 napsal:

Hovna....ty vidím ted všude co je prcek, úplně všude!!

Tak jsem si dneska objednal WR D3 a WR A4, snad vydržej. Jedny v 16" druhé v 17" chci vidět rozdíl :D

Nesmíš šetřit na plenách, ty necháváš haranta běhat nahatýho a on ti zasírá bejvák co?  Raději ty prachy utápíš v benzínu :D

Odkaz ke komentáři

A pak věř testum :o Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu!

před 6 minutami, Pawouk napsal:

Jo, to tedy je - stačila mi jedna zima a už nikdy více. WRD3. Možná někde na sněhu, jinak bída.

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři

Právě testům se věřit nedá a kdo jim věří, je Petrrrr :D

Kokta: nezapomeň, že já bydlím v horském pásmu a předevčírem mínus jedna ráno s námrazou. Ono už pod 5 nad nulou bych řekl, že zimáky mají lepší vlastnosti než letní směs.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

14 minutes ago, Hurikan88 said:

A pak věř testum :o Měl jsem WR A3 na RSku a byly dobrý. D3 jsou horší ale stačí to, budu je mít už po druhé. Na léto plánuju ATLAS SPORTGREEN kdyžtak je wohobluju za tu cenu!

Stejne zimak z tebe lepsiho ridice neudela. Ja zapomnel v praze tam je snehu

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, Clint napsal:

Teď jsem četl test té nové Aztéky od Seatu, tak vychází to docela dobře. Píšou akorát, že palubka žádná hitparáda a hlavně ta 1,4 TSI je prej na to auto slabá jak moucha. Maximálka je pod 190, auto je těžký, krabicoidní, záchodové sezení a velkej odpor vzduchu. Prostě městské auto pro buchty.

To jsi četl na novinkách ?

A kolik by jsi s tím asi chtěl jezdit ?

Zrychlení na 100 za 8,5 (9) vteřin - to je o kousek horší než 1,8 TSI.

Silnější benzín by měl být příští rok.

Odkaz ke komentáři

Zrovna řešíme s Pawoukem, jestli dáme kinder Petrrrovi BANána a já jsem určitě za banán ;)  Udělal jsem si schválně složitou matematickou operaci ke zjištění

množství SPAMu za rok a výsledek je naprosto jednoznačný. První pozice Petrrr, druhá Pawouk (zde se jedná ovšem o smysluplné příspěvky moderátora) a pak já, ale třetí místo už nemá se spamem samozřejmě nic společného, jsem jen takový trošku frekventovanější uživatel ;)

BAN.jpg

Konečně od něho bude klid, nebude tu nikdo brečet nad škodovkou a on se oběsí doma na půdě, protože nebude mít rázem co dělat :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...