Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Radius málem jsi mne rozbrečel. Nesnáším lidi co si stěžují na práci, nikdo je v ní nedrží. Každý kdo chce se může mít dobře, ale musí opravdu chtít.

Ja se ale nechci mit dobre. Pak bych si nemohl na nic stezovat a to neni ono. [emoji3]
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja na tom lepe byt nemuzu. Jsem ve spatnem obdobi. Manzelka 6let na materske, ted zacina delat a bere 10 cisteho to je tady normalni plat v okoli. Obe deti chodi do skolky takze prace jakakoli na smeny nebo operativni pracovni doba neprichazi v uvahu. Deti se musi vyzvedavat pravidelne a nepostaraji se o sebe sami. Ja zmenit praci nemuzu. Mam zavazky ktere musim platit a nemohu si dovolit se sebrat a zacit nekde od zacatku a rok nebo dva se hrabat s platem nahoru. Takze jsem v situaci kdy nemohu nic. Kecy typu kazdej muze jit jinam, kde mu bude lepe nesnasim,protoze to lze pouze za urcitych podminek a ty nema kazdy... ja nic nezdedil,nic nedostal,mam hypoteku,2 deti male,2 stara auta ktera jsou potreba opravovat (na nove nemam) a to je tak vsechno. Jedine co muzes rict je to,ze jsem mel napred vytvorit prostor pro rodinu a az potom mit deti s cim souhlasim,ale proste se to stalo jinak, nez jsem si v 18ti planoval. Takze to tak asi z moji strany Radiusi...

Myslis si,ze kdybych mel moznost vydelat si vic,ze bych nesel za lepsim??? Prace se nebojim,jsem sikovnej,spolehlivej,samostatnej a loajalni. Mam veskere predpoklady pro to,abych plnil svou praci opravdu spolehlive a tak jak se po me chce,ale za 1.neumim jazyk a za 2.nemam prostor pro zmenu kvuli zavazkum ktere musim splacet. Mohl bych jezdit po montazich,ale to bych nebyl s detmi a vetsina tech co jezdi je rozvedenych o to ja nechci,anglicky bych se nejak casem naucil...

Takze ja si mohu v dohledne dobe polepsit jedine nahodou a stestim, kdy by mi nekdo nabidl praci s nastupnim platem jaky mam ted a vedel o me, ze jsem spolehlivy. Coz driv asi vyhraju ve sportce kterou nesazim, protoze zadny znami se az tak dobre nema ze by mi dal praci... je to smutne, ale poctivec se v dnesni dobe moc dobre vetsinou nema...

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Clint napsal:

Počkat. Tady mi něco nesedí. Kokta říká něco jak nabírá zaměstnance, ale přitom v Hradci jezdí se smetákem a zametá ulice. To je ještě někdo pod ním? Možná sběrači papírů emoji23.png Pak tedy ok...

taky bych radši spal jako ty :D

Odkaz ke komentáři

A to ja jsem zase spokojenej. Chudej, ale spokojenej. Kazdy by se chtel mit lepe, ale vzdy je neco za neco - sam to v podstate pises. Je to o prioritach a moznostech. A taky, jsou lidi co treba berou 50 a je jim to stejne malo a skoro nevystaci a jsou lidi co maji 15 a staci jim to a jeste usetri.
Mne treba staci ze mam kde bydlet, cim jezdit, rodina co jist a kdyz se treba rozbije pracka nemusi byt rodina o suchem chlebu 2 mesice s homecreditem aby se koupila nova.
Ad deti:
To je taky uhel pohledu, ja patril mezi ty "zodpovedne" kdy se cekalo az bude prace, pak az bude bydleni, az bude splacene bydleni, az bude splacene auto atd. Najednou je ti 30-35-40 a chces a ono to treba nejde. Nektere to stoji i rozchod a nektere hoodne penez nervu za umela oplodneni atd. Zkusenosti z meho okoli. Tedy opacny extrem.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Cumite jitrnice na AS? Tam byl expert Honza+cislo co vysvetluje v nejlepsim aute na svete moderni jizdni asistenty co tak rad ma Pawouk. Akorad to tam ukazuje na plose jako hovado a ne v realnem provozu v meste. Zapomnel jeste zminit jak to kolikrat brzdi samo bezduvodne pac to detekuje mouchu s kabelkou na krajnici.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...