kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 (editace) tak je to jejich vizitka, nic víc všude tam visí logo škoda, takže tak. to je furt co říkám, že je fuk kolik to žere, když se to pak sere tak to stojí za to http://www.auto.cz/opravy-dieselovych-vstrikovacu-common-rail-stoji-klidne-vic-nez-cele-auto-100970?utm_source=facebook&utm_medium=dave Editováno: 3. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Před hodinkou jel Auto Salón na Primě... ty vole, co to je za břečku? Z 45 minut jsem koukal 30 minut na reklamu speciálního přípravku, který zachrání kapotu mého skvělého a dokonalého auta. Wow... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 tak je to jejich vizitka, nic víc [emoji3] všude tam visí logo škoda, takže tak. to je furt co říkám, že je fuk kolik to žere, když se to pak sere tak to stojí za to [emoji3]http://www.auto.cz/opravy-dieselovych-vstrikovacu-common-rail-stoji-klidne-vic-nez-cele-auto-100970?utm_source=facebook&utm_medium=dave No, o tom bych mohl vypravet. Dva posledni motory v nafte od VW (slavne BKP - oprava za necele 4000€ pri 89tkm a CFHC - oprava za lehce pres 6000€, nastesti ta druha oprava byla jeste v zaruce pri 55tkm) a oba problemy se vstrikovaci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Asi 20 lidí... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak jsem si na víkend půjčil mazlíčka od otce. Docela slušné povození. Na to, že má za sebou 212 tisíc kilometrů, tak stále vevnitř vypadá jako nová. Jen ta spotřeba je relativně šílená, ale co od takové šílené lodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 S co b tom je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak to já mám půjčeno na víkend lidovější vozítko - kinderkárku s benzínem 66 kW. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Proč si půjčuješ takové sračky? [emoji23] Já myslel, že ti půjčili auto [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 protože řidičum ikarusu snížili plat, tak hold se stanmar musí uskromnit! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Nějak nám ten Stanmar kinderPetrrrovatí [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 To já schválně, abych zjistil, proč ten náš Petrrr pořád tak pláče (jestli on to na nás jenom nehraje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Ma posranej kus nebo je to hroznej uplakanek. Ja jwzdil Rapida nekolikrat jednou dokonce dlouhodobe (3/4roku) a uplne normalne fungoval a nic extra se nesralo. Jen je to proste Rapid... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 (editace) Jasně že. Však tchán ho má, i v té buzerantské modré a neměl jedinou závadu, jedinou reklamaci. Je naprosto spokojenej. Petrrr je obrovská plačka a už jen z principu hledá mouchy, aby to pak troubil po celém fóru Chce bejt zajimavej, aby ho každej obdivoval, jak bojuje s koncernem....Je to takovej náš Don Quijote Editováno: 3. Prosinec 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Motor v kinderkárce má velmi slušnou spotřebu a vzhledem k výkonu si nezaslouží srovnávání s jiným (třeba s mou 1,8). Takže kdo není náročný, tak je to snesitelné. Silnější verze nebude marná. Co mi velice vadí - vzhledem k mému stylu posazu mám opřenou levou nohu o středový tunel - a protože je vůz bez tempomatu, za hodinu už mě koleno pěkně tlačilo. Jinak mi tvrdé plasty nevadí. Ještě mi připadá, že docela dost slyšet hluk zvenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Pokud to dopadne, možná se zítra svezu s pořádnou károu - jakási Dacie to bude. To bude něco... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak on je to pouze kus kovu. Každé auto může mít různé závady. Možná byla zrovna slabší směna, když montovali Kinderkáru. Nebo se někdo na směně ožral a tak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 S co b tom je? Nerozumím řeči Tvého kmene. Ale budu hádat. Není to S verze, pouze standard, 3.0 TDi, 171kW s automatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Hluk z venku tu furt řeší Kokta, já to tedy ještě za ty dva roky ani jednou nezpozoroval. Přijde mi to úplně v pohodě. nemyslím si, že by to vybočovalo z nějakého průměru. Možná má Kokta špatné těsnění.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 před 55 minutami, stanmar napsal: Motor v kinderkárce má velmi slušnou spotřebu a vzhledem k výkonu si nezaslouží srovnávání s jiným (třeba s mou 1,8). Takže kdo není náročný, tak je to snesitelné. Silnější verze nebude marná. Co mi velice vadí - vzhledem k mému stylu posazu mám opřenou levou nohu o středový tunel - a protože je vůz bez tempomatu, za hodinu už mě koleno pěkně tlačilo. Jinak mi tvrdé plasty nevadí. Ještě mi připadá, že docela dost slyšet hluk zvenku. me by teda vadilo jezdit s volantem na prave strane 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Taky si rikam. Navic i kdyz je volant vpravo, plyn se porad ovlada pravou nohou. A co ma tempomat spolecneho s brzdou a spojkou mi neni jasne. Asi ma pri rizeni jen nejak propletene nohy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To jaky Rapid je a neni co se tyce zavad nebudu s vami diskutovat, mam sve zkusenosti a rada lidi v sekci Rapid take. A muj seznam uznanych reklamaci mluvi sam za sebe.No to je ale ovsem MR13 a do dnesnich MR se mohlo radu veci zmenit ( jako ze k lepsimu i kdyz to bude jen par veci) .Taky je neco jineho kdyz se v tom clovek sveze 2h a neco jineho kdyz s tim denne jezdite. Koleno "prave" a dotykani se stredoveho tunelu je problem vseobecne vsech Skodovek a jde o zvyk a posez. Ja sedim dale a tohle mi problem takovy nedela. To mi spis mozna vadi vic madlo dveri kterym se "levou" nohou dotykam mozna vice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 On má rapid madlo? Já myslel, že má šňůrky..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Jsou tam takova kozenkova tahla. [emoji3] jo a startuje se vepredu pod SPZ klikou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Ale startovací klika byla příplatková ne? Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Tak hoši, Kokta-Rádius, vymáčkněte se dneska jak s tím termínem. Zítra už dám pevné datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky