Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 1 hodinou, beuticek napsal: Ajajaj, ve vsedni den to asi nedam. Zkusim si udelat cas v lednu. Nesuchyni znam. Mam to sice z ruky, ale rad vas poznam, chlapi. Jen upřesňuji, začátek v pět, konec hodinu před půlnocí Můžeš i později, většinou se trousíme jak švábi na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Barbossa odplul na nafukovacím kajaku do Středozemního moře a potopil se, když mu uprchlíci kajak propálili cigárem.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Óóójéé, tak já nevím jak ani vypadá... Není toto on ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Jak jsi ho našel? On sice mluví o tankeru nebo snad nákladní lodi, ale tu nikdo z nás na vlastní oči neviděl a internet je obrázků takových lodí plnej Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Taky by to mohla být i vzducholoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 1 hodinou, stanmar napsal: Ježíšmarjá , prej vedoucí cha cha Dr. Chocholoušek vedoucí pirátského klubu Je to už několik let, co se Clint ne vedoucí místo zvolil. Když by se vedoucí volil jako v Knoflíkové válce, tak to by nejspíš vyhrál Pancho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 http://www.auto.cz/konec-dieselu-roku-2025-ctyri-svetove-metropole-jim-zakazou-vjezd-100969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 No to jsou zase bulvární žvásty, já tomu nevěřím. Ale i kdyby, tak za hranice stejně nejezdím a po deseti letech už tohle mít stejně nebudu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) však neboj klinte, jak jde o prachy tak to bude fungovat i v čr babiš má ted radši benzín, kam dodává řepku olejku Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To určitě - ten sajrajt se přidává do nafty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Jo a v pristim roce nas ceka prejmenovani pohonnych paliv a sjednoceni nazvoslovi v cele EU. Benziny v kolecku, nafta ve ctverecku. N95=E5, nafta = B85. Cislo za pismenkem znaci podil bioslozky v procentech v danem palivu. Obchodni nazvy jsou povoleny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 http://www.autorevue.cz/kosoctverec-kolecko-ctverec-nove-symboly-u-cerpacich-stanic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To zas bude zničených motorů. Takhle si lidi pletou benzín s naftou..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Současné názvy tam mohou ponechat. Tak to snad nebude tak hrozné. Já se vždy pořádně přesvědčím, co tankuji - jak přesedám z benzínu na naftu a obráceně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Ja se 3x podivam na auto a na pistoli kterou beru nez zacnu tankovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Já beru to, kde je napsáno 100. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Před hodinou, Petrrr napsal: Ja se 3x podivam na auto a na pistoli kterou beru nez zacnu tankovat. Tobě to může bejt fuk, ty to stejně taháš na provázku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Tady praka ten,co tankuje jen svoje auto,co mame rikat my,co fasujeme sluzebni auta a pokazde dostaneme neco jineho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Dneska to bylo na D6 kluziště. Čekal jsem půl hodiny v koloně a závodníci byli rozházení mimo trať [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Já když ráno viděl ten maras venku, nechal jsem auto doma. Praha v hajzlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Nojo tak ono je lepší, když umělci raději nevyjíždí [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Já vyjel a zase brzdy v hajzlu. Sice brzděj jenom amatéři, ale občas by se hodily. Navíc mě deptá to pískání a vánoční ozdoby na palubce. [emoji21] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 před 48 minutami, Clint napsal: Dneska to bylo na D6 kluziště. Čekal jsem půl hodiny v koloně a závodníci byli rozházení mimo trať Asi sraz vyznavačů letních pneumatik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 před 47 minutami, Sabiza napsal: Já když ráno viděl ten maras venku, nechal jsem auto doma. Praha v hajzlu... Kód 123. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 (editace) před 11 minutami, PavkaKorčagin napsal: Asi sraz vyznavačů letních pneumatik. No víš když už jsi na tom ledě, tak je úplně fuk co máš na kolech, pokud tam teda nemáš i hřeby. Prostě jedeš a můžeš jen doufat, že se chytneš u krajnice na štěrku nebo led skončí dřív než se zhoupneš mimo vozovku, jinak jen čekáš na ten líbezný zvuk. Jediné co tě může částečně spasit je rychlost, ale dálnici ti to taky nepomůže, protože těch 80 jet prostě musíš a i to je na ledu fatální rychlost a je fuk jak drahé zimáky máš. Ten kdo tam prostě vjede první a pár za ním co jako první zjistí že tam ten led je mají prostě peška a pravděpodobně žádná povolená výbava na dálnici co mohli mít by jim změnit jejich osud nepomohla. Občas je lepší se s tím smířit a nechat se únášet kluzkými tóny skupiny artických tučňáků. Editováno: 5. Prosinec 2016, autor: 15degren 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky