Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Clinte, je v Globusu ještě svět v pořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Moc ne. Neměli paprikáš. Jenom samý drahý uheráky. Jde to s nimi z kopce. Paprikáš má i náš řezník na náměstí. Takový základ je samozřejmostí. [emoji41] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Globus - kde svět udělá z tebe žebráka [emoji23] Už chápu, že tam Petrrr nakupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 16 minutami, Clint napsal: Moc ne. Neměli paprikáš. Jenom samý drahý uheráky. Jde to s nimi z kopce. Paprikáš má i náš řezník na náměstí. Takový základ je samozřejmostí. vzpomínám si že 6-7 let zpět tam mívali suchý salám zvaný písečan takový trojhran, byl hrozně dobrý a nemůžu ho už dnes nikde sehnat, nevíš o něm ? takto vypadá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jo, to bude o hledání prodejce, výrobce ho má v nabídce stále ... http://www.muuupisek.cz/prudukt/38#pisecan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Takže další čaj bude v Písku? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 A nebo nakoupíte v Praze http://www.muuupisek.cz/#prodejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Pokud je člověk z Prahy, tak může využít například Rohlik.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Rohlíky nebrat, mám doma v kredenci od rána dva v igelitovém sáčku a teď večer už jsou gumový.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Dakota dnes večer bude převezena z letiště Ruzyně do leteckého muzea ve Kbelích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Tahle Dakota? Dnes nám zprovoznili v práci nová PC - s gmailem (fuj), takže Outlook je bohužel pasé, taktéž je zakázaný Firefox, a spoustou firemních aplikací (většinou nefunkčních) - dokonce i ten borec, co to tam instaloval říkal, že se až stydí nám to vůbec ukazovat, protože jsou to vesměs nějaké pravěké shity... Zlatej SAP. Bohajeho, žabožrouti podělaný. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Já jsem si všiml, že už byla napůl rozebraná...myslel sem, že nějaká údržba a ona jde potvora uplně pryč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 před 3 minutami, Pawouk napsal: Tahle Dakota? Dnes nám zprovoznili v práci nová PC - s gmailem (fuj), takže Outlook je bohužel pasé, taktéž je zakázaný Firefox, a spoustou firemních aplikací (většinou nefunkčních) - dokonce i ten borec, co to tam instaloval říkal, že se až stydí nám to vůbec ukazovat, protože jsou to vesměs nějaké pravěké shity... Zlatej SAP. Bohajeho, žabožrouti podělaný. gmail je v pohodě v prohlížeči, horší je na mobilu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ať si to google strčí někam, na Outlook to nemá. Mobil mě nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 na mobilu mám docela prodlevu, než mi ty maily odešle. Ví někdo jak to urychlit? Kokta ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Musíš ho vyhodit do vzduchu. Čím je výš ho vyhodíš, tím dříve se emaily načtou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Haha. Jedete na řešení od Google? Upřímnou soustrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Ja mam v mobilu Aquamail aplikaci jako emailovyho klienta a super. Nejaky googly stoji za houno. To je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Bohužel Google... Bylo nám neoficiálně doporučeno, ať si gmail nenecháme v mobilu zprovoznit - pojí se s tím vícero nějakých aplikací, které jsou profízlované takovým způsobem, až to není hezké. Takže to vypadá, že možná dostaneme na výběr. Jinak ten ajťák je z Googlu také nesvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 (editace) před 20 minutami, Clint napsal: na mobilu mám docela prodlevu, než mi ty maily odešle. Ví někdo jak to urychlit? Kokta ví? kup si iphone a ne krám jménem android =´pro chudé a lidi co neví co je ios outlook je krám. gmail v prohlížeči je o dost lepší. Editováno: 12. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 A v čem je lepší? Nevidí tam nic, co by bylo lepšího. Takhle to teď u nás vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jinak na Globus mi nesahej. I kdybych nemel na chleba tak tam budu nakupovat. Tam je totiz svet jeste v poradku. Uzeniny uznavam jsou drazsi i Pecivo, ale vse mas cerstve a nelitaj kolem toho mouchy jako u Clinta v tom vietnamskem uzenarstvi na namesti. Nebo jako tehda v hypernove kdy zelene maso prochazelo ozivovaci kurou. A hlavne maji tam vsechno a maji scan a go. Kvalitni benzin s peceti, velke parkoviste. Park mista vyhrazena pro rodiny. Zboziho v akci je vzdy dostatek. Jooo Globus tady jsem doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Iphone je snobárna a shitovka. Já jsem s Androidem naprosto spokojenej, ani jeden zásek, ani jedno selhání. Vše chodí uplně přepichově. Kromě toho mailu, že ho pošle vždycky až za pár minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 (editace) Globus a jeho uzeniny jsou na hovno, už druhej den byly ty jejich klobásy volezlý a játrová paštika připomíná strouhanku A mouchy, tak ty lítaj jenom kolem tebe a tý teplákový soupravy Editováno: 12. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 (editace) před 3 minutami, Clint napsal: Iphone je snobárna a shitovka. Já jsem s Androidem naprosto spokojenej, ani jeden zásek, ani jedno selhání. Vše chodí uplně přepichově. Kromě toho mailu, že ho pošle vždycky až za pár minut. ani jeden zásek protože bud spíš nebo jezdíš v oktávce v TDI a chrochtáš si jak jezdíš za 4,5 litru kromě toho mailu docela podstatný u smartphonu. Editováno: 12. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky