Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, Clint napsal:

Moc ne. Neměli paprikáš. Jenom samý drahý uheráky. Jde to s nimi z kopce. Paprikáš má i náš řezník na náměstí. Takový základ je samozřejmostí. emoji41.png

vzpomínám si že 6-7 let zpět tam mívali suchý salám zvaný písečan takový trojhran, byl hrozně dobrý a nemůžu ho už dnes nikde sehnat, nevíš o něm ?

takto vypadá:

fs1pisecan.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle Dakota? :kol-48:

Dnes nám zprovoznili v práci nová PC - s gmailem (fuj), takže Outlook je bohužel pasé, taktéž je zakázaný Firefox, a spoustou firemních aplikací (většinou nefunkčních) - dokonce i ten borec, co to tam instaloval říkal, že se až stydí nám to vůbec ukazovat, protože jsou to vesměs nějaké pravěké shity... Zlatej SAP. Bohajeho, žabožrouti podělaný. :wacko:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Pawouk napsal:

Tahle Dakota? :kol-48:

Dnes nám zprovoznili v práci nová PC - s gmailem (fuj), takže Outlook je bohužel pasé, taktéž je zakázaný Firefox, a spoustou firemních aplikací (většinou nefunkčních) - dokonce i ten borec, co to tam instaloval říkal, že se až stydí nám to vůbec ukazovat, protože jsou to vesměs nějaké pravěké shity... Zlatej SAP. Bohajeho, žabožrouti podělaný. :wacko:

gmail je v pohodě v prohlížeči, horší je na mobilu..

Odkaz ke komentáři

Bohužel Google... Bylo nám neoficiálně doporučeno, ať si gmail nenecháme v mobilu zprovoznit - pojí se s tím vícero nějakých aplikací, které jsou profízlované takovým způsobem, až to není hezké. Takže to vypadá, že možná dostaneme na výběr. Jinak ten ajťák je z Googlu také nesvůj.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Clint napsal:

na mobilu mám docela prodlevu, než mi ty maily odešle. Ví někdo jak to urychlit?  Kokta ví?

kup si iphone a ne krám jménem android =´pro chudé a lidi co neví co je ios :)

outlook je krám. gmail v prohlížeči je o dost lepší.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Jinak na Globus mi nesahej. I kdybych nemel na chleba tak tam budu nakupovat. Tam je totiz svet jeste v poradku. Uzeniny uznavam jsou drazsi i Pecivo, ale vse mas cerstve a nelitaj kolem toho mouchy jako u Clinta v tom vietnamskem uzenarstvi na namesti. Nebo jako tehda v hypernove kdy zelene maso prochazelo ozivovaci kurou. A hlavne maji tam vsechno a maji scan a go. Kvalitni benzin s peceti, velke parkoviste. Park mista vyhrazena pro rodiny. Zboziho v akci je vzdy dostatek. Jooo Globus tady jsem doma.

Odkaz ke komentáři

Globus a jeho uzeniny jsou na hovno, už druhej den byly ty jejich klobásy volezlý a játrová paštika připomíná strouhanku :D

A mouchy, tak ty lítaj jenom kolem tebe a tý teplákový soupravy :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Clint napsal:

Iphone je snobárna a shitovka. Já jsem s Androidem naprosto spokojenej, ani jeden zásek, ani jedno selhání. Vše chodí uplně přepichově. Kromě toho mailu, že ho pošle vždycky až za pár minut.

ani jeden zásek :D:D  protože bud spíš nebo jezdíš v oktávce v TDI a chrochtáš si jak jezdíš za 4,5 litru :D

kromě toho mailu :D:D docela podstatný u smartphonu.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...