Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Piráti, přestaňte žrát to cukroví a zbytky ze včerejška u tý televize a koukejte se trochu rozhejbat !!!

Cesty jsou udržovaný

cesta.jpg

a stopa protažená

bukovec_201612251052.jpg

( ten zoufalec vlevo dole jest moje maličkost )

• Pozitivní 1
Vloženo

To si piš, hlavně když jsi několik km od parkoviště tak už s tím počasím nic nenaděláš - když přejde sněžení v déšť se sněhem.

Ale já nejsem zas tak rozmazlenej. Ten kdo ani trochu nesportuje, to stejně nepochopí.

A sněhu tam bylo tak 30 - 40 cm.

Takový připomínky o pražácích mě ani od Petrra nepřekvapují, to on už je takový kolovrátek :

Škodovka = krám, pražáci = flákači a neumětelové za volantem, RAM = nejlepší auto...atd.

• Pozitivní 2
Vloženo

Nojo, vy jste naštěstí motoamatéři, nerozeznáte Babetu od Fireblada. Takže vaše připomínky ani neberu vážně. Ale chápu to samozřejmě. Každého motorky bavit nemusí....

Vloženo
před 11 hodinami, Petrrr napsal:

Nemel si mu to psat. Ja to schvalne nenapsal. Aby vedel jak je ten facebook dulezitej. emoji3.png

No když si myslíš že je fb tak důležitej pro život....

To nemá ani cenu komentovat.

Vloženo

Čau lidi,

teda vy snad neděláte nic jinýho, než sedíte na fóru :).

Tak jak jste byl kdo hodnej a dostal něco pěknýho od Ježíška? Na mě se sice on přímo vykašlal, naštěstí mám báječnou ženu, která ho nahradila a dala mi pod stromeček tyhle 2 skvosty, se kterými se musím pochlubit :). Jak je vidět, i ve mě - starším chlapovi - stále pěstuje chlapecké rozmařilosti :).

IMG_20161224_225311.jpg

IMG_20161225_211213.jpg

• Pozitivní 1
Vloženo
před 2 hodinami, beuticek napsal:

Tak jak jste byl kdo hodnej a dostal něco pěknýho od Ježíška?

Já hodný nebyl, sral jsem každého v okolí, udělal jsem plno průserů v práci, plno lidí jsem poslal někam a dostal jsem hromadu dárků, včetně vrtačky, stavebního metru a pár dalších maličkostí. Ale ten největší dárek byla možnost koupení si nového auta...

• Pozitivní 2
Vloženo
před 1 hodinou, motosman napsal:

A má ta Tatra repro soustavu, alarm a pořádnej zvuk?

No nema. Ale ten elektromotor bubla jako tatrovackej osmivalec. Nevim, jak se to tem cinanum povedlo :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...