stanmar Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Piráti, přestaňte žrát to cukroví a zbytky ze včerejška u tý televize a koukejte se trochu rozhejbat !!! Cesty jsou udržovaný a stopa protažená ( ten zoufalec vlevo dole jest moje maličkost ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Jedu zejtra, tak udržuj, ať se mohu sklouznout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 No nahoře padá déšť ze sněhem a místama už prší a dole je to jenom o dešti, tak jsem přijel tak trochu jako vodník.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Kdo by tam do tech sracek lezl. Ale holt Prazaci jsou radi i za dest se snehem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Tak to muselo být krásné poježdění v tom dešti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 To si piš, hlavně když jsi několik km od parkoviště tak už s tím počasím nic nenaděláš - když přejde sněžení v déšť se sněhem. Ale já nejsem zas tak rozmazlenej. Ten kdo ani trochu nesportuje, to stejně nepochopí. A sněhu tam bylo tak 30 - 40 cm. Takový připomínky o pražácích mě ani od Petrra nepřekvapují, to on už je takový kolovrátek : Škodovka = krám, pražáci = flákači a neumětelové za volantem, RAM = nejlepší auto...atd. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Co se děje ? Celý den ani jeden spam. Že by byl zrušen pirátský klub ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 To vis predseda ma ted jine starosti. Kdybys mel facebook tak bys vedel. Takhle vis hovno a budes si muset pockat az se to dozvis treba tady. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Clint teď musí pozovat u motorky. Stal se ambasadorem nové Babety. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Nemel si mu to psat. Ja to schvalne nenapsal. Aby vedel jak je ten facebook dulezitej. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Nojo, vy jste naštěstí motoamatéři, nerozeznáte Babetu od Fireblada. Takže vaše připomínky ani neberu vážně. Ale chápu to samozřejmě. Každého motorky bavit nemusí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 před 11 hodinami, Petrrr napsal: Nemel si mu to psat. Ja to schvalne nenapsal. Aby vedel jak je ten facebook dulezitej. No když si myslíš že je fb tak důležitej pro život.... To nemá ani cenu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Pro něj důležitý je... našel tam Vencu a teď se stal novým profesionálním recenzentem Lidl vín. Za každou recenzi má 3 koruny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 To se pleteš, Vencu našel na nádraží a to se dá najít i bez FB. A Lidl taky našel lehce - tam se takoví jako on slejzaj pořád..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 klint to je rusák a evropan zároven, samá cenzura a vše maže! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Čau lidi, teda vy snad neděláte nic jinýho, než sedíte na fóru :). Tak jak jste byl kdo hodnej a dostal něco pěknýho od Ježíška? Na mě se sice on přímo vykašlal, naštěstí mám báječnou ženu, která ho nahradila a dala mi pod stromeček tyhle 2 skvosty, se kterými se musím pochlubit :). Jak je vidět, i ve mě - starším chlapovi - stále pěstuje chlapecké rozmařilosti :). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Jsou to alespon Tag Heuer hodinky? Jestli ne, hodil bych je manzelce na hlavu. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Nejsou, ale jsou znackovy, hodej se mi k autu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 A má ta Tatra repro soustavu, alarm a pořádnej zvuk? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 před 56 minutami, Petrrr napsal: Jsou to alespon Tag Heuer hodinky? Jestli ne, hodil bych je manzelce na hlavu. Seiko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 před 2 hodinami, beuticek napsal: Tak jak jste byl kdo hodnej a dostal něco pěknýho od Ježíška? Já hodný nebyl, sral jsem každého v okolí, udělal jsem plno průserů v práci, plno lidí jsem poslal někam a dostal jsem hromadu dárků, včetně vrtačky, stavebního metru a pár dalších maličkostí. Ale ten největší dárek byla možnost koupení si nového auta... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Krásný a ještě k tomu ve slevě. Jen musíš počítat s tím, že ti náčelník už nebude volat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Bral jsem to na spotřebitelský úvěr. Vychází to na nějakých 911 Kč měsíčně. No, neber to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Kraaasna kara! To mas pro straseni sousedovic harantu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 před 1 hodinou, motosman napsal: A má ta Tatra repro soustavu, alarm a pořádnej zvuk? No nema. Ale ten elektromotor bubla jako tatrovackej osmivalec. Nevim, jak se to tem cinanum povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky