beuticek Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 No jestli si uziva ve Skvrnanech, tak je to vlastne v poradku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 A že mu ta bunda pěkně pásla k tomu autí ... Při odchodu pěkně vrávoral. Svět je plnej magorů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 před 29 minutami, Clint napsal: Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne Do takové zadnice světa nejedu. Je to o bambilion kilometrů dál a Fabia by to nemusela rozdýchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Můžeš jet se mnou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Před hodinou, Clint napsal: Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne Pro mě za mě.... Ale on nám tam asi nic nekoupí - možná tak kulaté lízátko nebo žvejku Pedro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Mě se ten Koktův sraz zamlouvá. Mám to poslední půlrok s časem na dvě věci, ale tohle je víkend a dobrá strana od Prahy.. možná že bych i přijel :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Och, to se budu muset podívat na staré ( ještě černobílé) fotky jakže to vlastně vůbec vypadáš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne Jsem pro. Po hrubém psychickém nátlaku zaměstnanci povolili a pohotovost mám přehozenou. Takže můžu na tu Ukrajinu, nebo kde to je, přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 před 3 hodinami, motosman napsal: Když miluješ Škodovku.....http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/440865/uchyl-s-vytazenym-penisem-znasilnil-skodovku-ud-ji-strkal-do-kliky-od-dveri.html Bohajeho... Nebyl to někdo z fora? Fanatiků je tady dost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Že by Pancho ? Ten sklátí kdejakou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 a kolik nás bude, abych mu poslal mail na rezervaci. ono tam bude stejně asi volno, protože je to velká hospoda jak svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Se mnou počítej, ovšem je to ještě poměrně za dlouhou dobu. To se může ledacos změnit. Kdy to budeš rezervovat? Týden před termínem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Bohajeho... Nebyl to někdo z fora? Fanatiků je tady dost. To byl Petr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 ? Ten klátič škodovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Jo jo. Zapomněl jsem na citaci. Nevšiml jsem si, že je tu další stránka. Tapatalk poslední dobou zase funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Musí to být kanec. Ojel jich víc a nakonec i Mazdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 před 23 minutami, Pawouk napsal: Se mnou počítej, ovšem je to ještě poměrně za dlouhou dobu. To se může ledacos změnit. Kdy to budeš rezervovat? Týden před termínem? třeba nebo to nechám být, ono tam stejně bude volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Já taky dorazím, jestli mě neschvátí rýmička. A jakej je teda čas? Abych včas vyrazil ze Zimáče. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2017 To by mě taky zajímalo ten čas. Je vidět, že to Kudrna moc nezvládá [emoji23] Hele všichni mu to slíbíme, že přijedeme a pak se na to vysereme, přesně jako to dělá on [emoji41] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 ve 12 třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 OK, tak tedy ve 12:00 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 A to jsem vám sem hodil leták.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Co je s letákem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. leden 2017 Sdílet Vloženo 3. leden 2017 Sraz motorkářů. Zimáč 2017. Skvělá akce, jezdí se na mašinách, spí se pod stanem, prosté úlet.. Balím to tam kolem 14:00... Ale přizpůsobím se, popřípadě vynechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky