Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jestli si uziva ve Skvrnanech, tak je to vlastne v poradku :D:D:D

• Autor

Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne ;)

A že mu ta bunda pěkně pásla k tomu autí ... :_icon_smich2:Při odchodu pěkně vrávoral. Svět je plnej magorů ...

před 29 minutami, Clint napsal:

Hele pinďouři, jestli Blekota pořádá ten sraz v Pardubicích, tak asi odpadne tentokrát ten náš v Nesuchyni. Co vy na to? Tentokrát to necháme všechno v režii kudrnáče, ať se vytáhne ;)

Do takové zadnice světa nejedu. Je to o bambilion kilometrů dál a Fabia by to nemusela rozdýchat. :D

• Autor

Můžeš jet se mnou ;-)

Před hodinou, Clint napsal:

Pro mě za mě....

Ale on nám tam asi nic nekoupí - možná tak kulaté lízátko nebo žvejku Pedro...

Mě se ten Koktův sraz zamlouvá. Mám to poslední půlrok s časem na dvě věci, ale tohle je víkend a dobrá strana od Prahy.. možná že bych i přijel :-)

Och, to se budu muset podívat na staré ( ještě černobílé) fotky jakže to vlastně vůbec vypadáš..:D

před 2 hodinami, Clint napsal:

Jsem pro. Po hrubém psychickém nátlaku zaměstnanci povolili a pohotovost mám přehozenou. :kol-48: Takže můžu na tu Ukrajinu, nebo kde to je, přijet.

Že by Pancho ?

Ten sklátí kdejakou....

a kolik nás bude, abych mu poslal mail na rezervaci. ono tam bude stejně asi volno, protože je to velká hospoda jak svině.

Se mnou počítej, ovšem je to ještě poměrně za dlouhou dobu. To se může ledacos změnit. Kdy to budeš rezervovat? Týden před termínem?

Bohajeho... Nebyl to někdo z fora? Fanatiků je tady dost. :kol-48:

To byl Petr.

Jo jo. Zapomněl jsem na citaci. Nevšiml jsem si, že je tu další stránka. Tapatalk poslední dobou zase funguje...

Musí to být kanec. Ojel jich víc a nakonec i Mazdu.

před 23 minutami, Pawouk napsal:

Se mnou počítej, ovšem je to ještě poměrně za dlouhou dobu. To se může ledacos změnit. Kdy to budeš rezervovat? Týden před termínem?

třeba nebo to nechám být, ono tam stejně bude volno.

Já taky dorazím, jestli mě neschvátí rýmička. A jakej je teda čas? Abych včas vyrazil ze Zimáče. ;-)

• Autor

To by mě taky zajímalo ten čas. Je vidět, že to Kudrna moc nezvládá [emoji23]

Hele všichni mu to slíbíme, že přijedeme a pak se na to vysereme, přesně jako to dělá on [emoji41]

ve 12 třeba

A to jsem vám sem hodil leták....

Sraz motorkářů. Zimáč 2017. Skvělá akce, jezdí se na mašinách, spí se pod stanem, prosté úlet.. Balím to tam kolem 14:00...
Ale přizpůsobím se, popřípadě vynechám.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.