Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

On si to ani nemůže pamatovat  - prostě v té době ještě nebyl na světě. :rolleyes:

Sem si to tak nějak myslel že neví o čem píše :) 

Ty vole kokta je starej stranickej funkcionar. Mozna stihl rok v jiskrickach [emoji23]

No jdu si dat tu slavnou antivibracni podlozku s novou podlozkou SPZ. Tak jsem naplej. Clint si koupil bile podlozky a ja si koupil modre abych byl taky teplouzsky cool.

Cau vsichni. Koukam, tady se zase probirala temata :D. Taky jsem si na podzim koupil protivibracni podlozku a doted ji vozim v kufru :D. Nak nejsou lidi... 

před 2 hodinami, šulda napsal:

Za komančů bys to ne sehnal vůbec, možná v Tuzexu :) Kolik let si prožil v této éře? Zkus si naskladnit spoustu zboží = mrtvé peníze.

nemusíš žít, stačí k tomu TV NOVA!!!! ale sehnat se dalo vždycky vše, jenom si nesměl brečet :D

značku nalepit oboustrankou, nebo přivrtat šrouby s krytkami(ovšem do plastu jenom) nebo suchým zipem.... furt mě fascinuje jak všichni mají rámečky a dělají reklamu prodejci :D divný že na svůj barák nebo byt si nedají reklamu, kdo mu stavěl jeho příbytek. 

Upraveno od kokta7

Opravdu nevíš o čem píšeš :D Táta bejval v tý době vedoucí v zelenině takže my jsme opravdu sehnali vše :D

Upraveno od šulda

všechno jde, se podívej jak babiš přiznal svůj osobní zisk1,5 miliardy a najednou z toho má 2,5 miliardy :D:D za chvíli z toho bude zase víc :D

Upraveno od kokta7

Jo, zato Ty by jsi v té době asi těžko podnikal a byl potom taková lehkoživka...

Tak že kokta zhusta blábolí nesmysly, je zde myslím už dávno obecně známo. Dělá ze sebe zbytečně vola. Ale to je jeho vizitka, ne naše.

No jeste chvili a bude z nej druhej pan_Vodic :D:D:D

Kokto ted delam reklamu partner Elite. A vis co, je mi to jedno. Ty podlozky jsem dostal zadarmo. Nebudu se jebat s nejakym suchym zipem. Nebo je to schvalene reseni s atestem? Asi hovno.

No jo kokta by rád aby jsi dělal reklamu na jeho firmu.

Nějak usnulo to sezení o páté rád bych se ještě před EET pořádně nacpal.

Je velká škoda že už není Clitnovo setkání Octavii na autě mám samolepky 2014 a 2015 a vždy každej na to čumí o co jde.

Upraveno od standa2003

Pozde EET v rest. uz bezi preci.

Mě to čeká od března

před 27 minutami, Pawouk napsal:

Tak že kokta zhusta blábolí nesmysly, je zde myslím už dávno obecně známo. Dělá ze sebe zbytečně vola. Ale to je jeho vizitka, ne naše.

mluvím pravdu ;)

@stando jojo čeká... ještě že to učetní program bude umět a bude to posílat sám.

Upraveno od kokta7

Jéé, standa2003 je zde.

Tuhle jsem jel kolem mozaiky, máš tam teda  kolem pěkný muldy sněhu :D

Žijeme na horách a zde je to normální jen podle TV je divné že v zimě padá sníh a mrzne

před 22 minutami, Petrrr napsal:

Kokto ted delam reklamu partner Elite. A vis co, je mi to jedno. Ty podlozky jsem dostal zadarmo. Nebudu se jebat s nejakym suchym zipem. Nebo je to schvalene reseni s atestem? Asi hovno.

a máš schválené ledky v interieru? :D

Upraveno od kokta7

Tento týden mi v servisu aktivovali denní svícení i v zadu a docela jsem se divil že tam jsou ledky.

před 19 minutami, standa2003 napsal:

Nějak usnulo to sezení o páté rád bych se ještě před EET pořádně nacpal.

Je velká škoda že už není Clitnovo setkání Octavii na autě mám samolepky 2014 a 2015 a vždy každej na to čumí o co jde.

Čaj o páté má v režii Clint a ten ještě nehodil termín do placu - povětšinou je to však v pracovní dny.

Clintův sraz Octávií - o tom uvažuji, že by se možná po prodlevě udělal letos na jaře, ale zatím je to ve hvězdách.

Při posledním byla i při maximální snaze účast taková, že dorazili víceméně titíž, kteří jezdí na čaje o páté.

Tak jsme to s Clintem uzavřeli.

Kdyz sem delal js setkani v PCE tak vse bylo zorganizovany, velky 3 parkoviste, prvotridni jidlo a sladka kofola

Jo tak to jsi organizoval Ty ?

Já myslel že jsme se tam náhodou sjeli :D

Setkání "Hradeckých" Škodovkářů v Pardubicích a nakonec tam přijeli Škodovkáři z Prahy a okolí.:rolleyes:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.