Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Si vemu na příští čaj nůžky a to teprv uvidíš co je to vojna !! Clint doda papundekl ze dveri, Sabiza umi udelat rozvody, tak musi byt zrucny, vystriha tacky a budeme mit original Skoda Octavia Fofola tacky! Neni nova, starsi i nez moje mbecko, 997s v manualu. Akorat potrebuji vymenit naplne filtry a svicky. To zase za rok, jedna svicka 4tis a je jich tam 12 Twl pan vodic je jako Korejec. Vleze vsude, a to opakovane a uz se ho nezbavis. Asi ma Ikeu nebo Hnujdai. Pawouku, nejde udelat tohle vlakno jen pro zvane? [emoji3] Myslim ze kdybys vlastnil Ikeu a nebo Hyundai, te by sis piskal.Pancho chápu, budeme rikat ze jsme spolu nemluvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 A vy nám sem vozíte českých trénerov futbalu a hokeja . Aj šéf letiska v Ba je Čech. Aj kolegu v práci mám Čecha. (vlastne je to Slovák, ale volá sa tak) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jao, vsechny bych je vyhazel a poslal do cech makat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Radius, myslíš rooomov ? Buďme radi, že sme to zatiaľ my. Až budeme pri vrátniciach do fabrík zdraviť salámalejkum, to už bude v pr.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ty cechy jsem myslel. Co je vase si tam nechte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 @Radius Ale nepiskal. Kamos je prodava a uz jsem se v nekolika vezl, chudak me chtel taky presvedcit. Nechtel bych je ani zadarmo. Jak uz jsem psal, jsem zaprisahly skodovkar a zatim nevidim duvod, proc by se to melo zmenit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jo stačí, že nám sem po sametce poslali tisíce východních romů. Ale já mám Slováky rád, je tam i část naší rodiny. No Češi zase jezdí umírat do Tater, to si nevybereš. Slováci k nám do fabrik :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Beu, neboj, taky jsem byl. Takových tady bylo, víc nás je. Škoda že si nepoznal Honzu + číslo, před lety jsme se tady hádali do krve a ted se jeho auto sype a to dokonce pro ŠA dělá, má jejich vysokou atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Nedela pro SA, ale pro VV Group, nicmene nic lepsiho nez Skodu mu nechteji na testy pujcit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jedno videjko ze sekce vtipku. Motosman se Superbem na garancce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 5 hodinami, beuticek napsal: Twl pan vodic je jako Korejec. Vleze vsude, a to opakovane a uz se ho nezbavis. Asi ma Ikeu nebo Hnujdai. Pawouku, nejde udelat tohle vlakno jen pro zvane? Ja pán Vodič, nebo Mr.Driver - již blokována IP jako spammer 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 3 hodinami, Sabiza napsal: Hlavně každý ví, že by Slováci měli sebrat trochu rozumu a nerozčilovat se kvůli tomu, že si z nich někdo udělá nevinnou srandu. Taky nebrečíme, když nám neustále „nadáváte“ do Pepíků.... A co mám potom říkat já jako pražák.... mě nemá rád nikdo 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 No konečně, to to trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 1 minutou, stanmar napsal: A co mám potom říkat já jako pražák.... mě nemá rád nikdo No ty jsi "Czeizel". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 3 minutami, Herr Fahrer napsal: a co Herr Fahrer? Jaj ci ste dali blokovat Ip? Hm wikovne ruky, ale ako to tu tak pozeram, mam pocit, akokeby vodici skodoviek velmi trpeli. Chlapci je mi vas luto, a nie ze vy mi date ban. Ja si davam ban sam, vy nie ste moja salka kavy. Tak co sem vůbec chodíš a znovu se přihlašuješ pod jiným nickem ? To se chceš jen dohadovat o ničem ? To také o něčem svědčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 38 minutami, stanmar napsal: A co mám potom říkat já jako pražák.... mě nemá rád nikdo Správně, já Pražáky úplně miluji. Na čaji pořádáme s Clintem lov na Pražáky, čím více jich dojede, tím lépe. Potřebujeme něco otestovat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Přestávám tomu nějak rozumět , je tu hodně slovenštiny, která tu nikdy nebyla a spousta nových nicků. Může mi někdo stručně říct, kdo je kdo? Pochopil jsem, že je tu osoba, co sem chodí s více nickama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 ty nerozumíš lidem z východu? Divné, že zrovna ty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 12 minutami, Clint napsal: Přestávám tomu nějak rozumět , je tu hodně slovenštiny, která tu nikdy nebyla a spousta nových nicků. Může mi někdo stručně říct, kdo je kdo? Pochopil jsem, že je tu osoba, co sem chodí s více nickama? bohužel, zablokuješ nick, přihlásí se pod jiným, zablokuješ IP, přihlásí se pod jiným nickem a jiným IP, je to jak bumerang, pořád se vrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Lassie se také vrací. To je lepší než bumerang. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Tak hoši, jak to bude s tím srazem? Kdo další? Nějak to vázne A to chystáme duel, vítěz bere vše, i auto protivníka. Já a Petrrr, dvě brokády proti sobě na parkingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Takže i leasing toho druhého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 bohužel, zablokuješ nick, přihlásí se pod jiným, zablokuješ IP, přihlásí se pod jiným nickem a jiným IP, je to jak bumerang, pořád se vrací Zablokujes forum, pujde na jiny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 4 minutami, Clint napsal: Tak hoši, jak to bude s tím srazem? Kdo další? Nějak to vázne A to chystáme duel, vítěz bere vše, i auto protivníka. Já a Petrrr, dvě brokády proti sobě na parkingu Ja to bohuzel budu muset odpiskat. Mame v ten termin posledni zkousku pred koncertem, tak kluci pyskovali, ze bych nedorazil. Snad zase priste. Mas u me pivo nebo kofolu (podle toho, jestli pojedes autem nebo ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Bojí se, že bych ho přeočkoval na pořádný ameriky, ze škody by si udělal popelnici na kompost na zahrádce. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky