Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak poslední informace ohledně auta ze servisu. Mechanik prý nenašel nic, co by nasvědčovalo tomu, že autu teče olej. Dle všeho je motor čistý a suchý, žádná známka o úniku oleje, což je fajn. Dle všeho HTP sežere až dva litry oleje mezi pravidelnou výměnou. Sice se to do teď neprojevilo, ale prý si mám zvykat.

• Pozitivní 1
Vloženo
před 53 minutami, Voice napsal:

Asi ty když se tak blbě ptáš.

Aha, bol by som zabudol :-)

To mi pripomenulo vtip.

Chlap je ráno v kúpeľni a uprene sa pozerá do zrkadla.

V tom naňho kričí jeho žena: Laco, poď raňajkovať !

Chlap sa buchne po čele a v tom si spomenie: Lacóóó.

Koniec vtipu.

Vloženo (editace)

"dětský brzdy" :D  vidíš jak si šikovný :D mě se taky kolega ptal,kolik mam najeto že už měním po druhý brzdy :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ja mam 71 a stale puvodni. Znamej co se mi stara o auta rikal, ze originaly z vyroby vydrzi vzdy nejdele. Dalsi brzdy i kdyby byly origo z SA uz tolik nevydrzi. Pawouk eco jezdec by ty brzdy musel taky pouzivat. Porad jen plachti a kdyz chce jed z kopce ceka na protivitr aby neprekrocil rychlost a nemusel brzdit.

• Pozitivní 2
Vloženo

kokto - však jasně, naše způsoby provozování jsou jistě radikálně odlišné. Pokud ty přední kotouče nezkorodují, tak tam budou i s destičkami možná až do 150 tkm.

Vloženo
Právě teď, Petrrr napsal:

Ja mam 71 a stale puvodni. Znamej co se mi stara o auta rikal, ze originaly z vyroby vydrzi vzdy nejdele. Dalsi brzdy i kdyby byly origo z SA uz tolik nevydrzi. Pawouk eco jezdec by ty brzdy musel taky pouzivat. Porad jen plachti a kdyz chce jed z kopce ceka na protivitr aby neprekrocil rychlost a nemusel brzdit.

Zásadně neplachtím - jezdím prakticky vždy se zařazenou rychlostí. ;) Původ toho je ovšem jízda po dálnicích - tam toho opravdu moc nenabrzdím.

• Pozitivní 2
Vloženo

Mam kamose co na felicii menil desticky az ve 160tis a pozor kotouce furt dobry. Dal jen desticky a jezdil dal. Pravda je ze vetsinu jizd dalnice Praha - Beroun. Kamarad s 2.2 idtech Honda civic, zase jen Praha a ten je meni co 40tis a to neni zavodnik.

Vloženo
Před hodinou, kokta7 napsal:

Tak me predni brzdy vydrzeli 41000km, docela uspech si myslim. uz sem si poridil nove uz jenom namontit

Kdo brzdí, ten prohrává :D

Vloženo
před 3 hodinami, Sabiza napsal:

Tak poslední informace ohledně auta ze servisu. Mechanik prý nenašel nic, co by nasvědčovalo tomu, že autu teče olej. Dle všeho je motor čistý a suchý, žádná známka o úniku oleje, což je fajn. Dle všeho HTP sežere až dva litry oleje mezi pravidelnou výměnou. Sice se to do teď neprojevilo, ale prý si mám zvykat.

Jenom dva litry ?

Kup si 1,8 TSI - tu co měl Clint a budeš spokojen.

• Pozitivní 1
Vloženo
před 5 hodinami, Petrrr napsal:

Správně, já Pražáky úplně miluji. Na čaji pořádáme s Clintem lov na Pražáky, čím více jich dojede, tím lépe. Potřebujeme něco otestovat. :-) 

Oj, to jsem si měl asi odtrhnout tuhle hračku od toho zajišťovacího lanka...:kol-143:

sam.thumb.JPG.1fdaa67940a4038d1e7bb3cad45de017.JPG

• Pozitivní 4
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...