Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No GM totiž uvažuje o prodeji ztrátového Opelu a jako možný kupující se jeví koncern PSA, páč spolu už nějaký pátek spolupracují. Včera to bylo v nějakém článku, jehož odkaz jak koukám sem sem nedal.

Vloženo
před 12 hodinami, Pawouk napsal:

Heh...   :blink:

Triviálnější důvod by vás asi nenapadl. Mustang se těmito otvůrky zbavuje drobných kamínků, jimiž bombardují celé okolí lepivé pneumatiky Shelby GT350. Vzhledem k tomu, že jsou koncovky falešné a výfuky jsou do nich vyvedeny jen na volno, mezerou se do koncovky mohou dostat kamínky určité velikosti, které se z ní nesnadno vyklepávají. A právě pro ně jsou dírky určeny - propadnou jimi zpět na silnici. To prostě nevymyslíte!

To je ještě bizarnější než pravá výfuková koncovka u Octavie RS. :D

Vloženo

Tak co vy hovňousové a strejdomrdové? Dneska leje, sníh jde do pryč a hlásí se pomalu jaro [emoji6] Kokta už hledá samečka na páření a Petrrr už spálil noviny s Vencou u bufetu na nádraží. To jsou jasné známky, že už to jaro klepe na dveře. A my motorkáři už připravujeme stroje na první vyjezdovku...

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo, já včera umyl po 3 měsících asi obě auta a přes noc chcanec jako blázen i při cestě do práce. Joo, kokta vábí svou poodhalenou kasičkou z jeansů, jestli neuloví nějakého staršího samečka s Porsche z východního Německa. :-)  

• Pozitivní 2
Vloženo

Tak někteří z vás dostanou speciální stan, který mám připraven pro Petra... uděláme si táboráček, sedneme si kolem ohníčku a čas od času do něj přilijeme benzín-.

cheap-tarp-tent.jpg

• Pozitivní 2
Vloženo
Jo, já včera umyl po 3 měsících asi obě auta a přes noc chcanec jako blázen i při cestě do práce. Joo, kokta vábí svou poodhalenou kasičkou z jeansů, jestli neuloví nějakého staršího samečka s Porsche z východního Německa. :-)  

Ja taky cekal na dest, aby to umylo auto. Sem zjistil ze mam cerveny :D
Vloženo (editace)

to je auto co, to čumíš co. jenom by si měl koupit brzdy, s těmahle 340mm ubrzdí tak hovno...

a hlavně by mě zajímalo, kdyby s s tím jezdil pravidelně v zátěži, za jak dlouho oddělá poloosy atd.... protože mít 300 koní vs 400 koní, je docela kurna rozdíl na přenosovou soustavu...

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ten Stringo sem moc nechodi najednou. Bud uz dal to sve auto do muzea nebo spis na vrakac ( veteran to je jen vekem) a nebo place ve vlaknech o emisich jak mu ta jeho nachipovana lokomotiva na mazut coudi a nechce projit ofigo emisema. No jo no, ale zase ma to kultivovany tichy projev ( kdyz ma clovek spunty v usich a nezacne mu sova houkat pod kapotou) jezdi za krasnych 7-8 litru a hlavne tahne mu to TDi pekne vodcpoda v rozmezi asi 1300-1500 otacek. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo
Ten Stringo sem moc nechodi najednou. Bud uz dal to sve auto do muzea nebo spis na vrakac ( veteran to je jen vekem) a nebo place ve vlaknech o emisich jak mu ta jeho nachipovana lokomotiva na mazut coudi a nechce projit ofigo emisema. No jo no, ale zase ma to kultivovany tichy projev ( kdyz ma clovek spunty v usich a nezacne mu sova houkat pod kapotou) jezdi za krasnych 7-8 litru a hlavne tahne mu to TDi pekne vodcpoda v rozmezi asi 1300-1500 otacek. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hele Peťánku ty jsi nějaký moc chytrý poslední dobou [emoji16]
Chrochtáka stále mám, vyřešený problém stále není a už si nedělám iluze že by to ti šmejdi co jsem jim dal 24000,- opravili. Šetřím, abych to dal jinam. Jinak už sem moc nechodím z důvodu, že je toho tady mraky, takže spíše jen sleduju, večer si proběhnu vlákna co sleduji a to je vše. Reaguji pouze výjimečně. Žere to hrozně času...
Vloženo

Tak ve ctvrtek doval na caj. Ja ti nazivo tu karu pomluvim jeste vice. Cas na forum nemas, ale denne sledovat s manzelkou Ordinaci to jo. [emoji23]
Ja sleduji sledovane uz davno a kolikrat uz ani to ne. Je to furt dokola. Jedine kde to zije je tady. Clovek si muze dokohokoliv rejpnout hned se mu po narocnem dni ulevi. [emoji3] Na caji si clovek muze zbit sveho Prazaka pak si ho zastrelit nebo obracene. Kde tohle mas. Cist furt o autech a jejich problemech, koho to zajima. Skoda jina nebude. Radeji si prectu o chovu kun v NS atd.
Pancho tvrdej ultras Skodovak uz sem taky nechodi. Odpadlik jako ty. Mozna se mu to RSo taky zaclo srat a boji se to tady priznat.

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...