Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 55 minutami, Petrrr napsal:

Ale hovno Voici, ta citace tam je, tak vo co go? Tedy znovu.

Jedině Japonec. Mazda, Toyota, Honda apod. 

Toto jsem samozřejmě četl, proto jsem se ptal na konkrétní model o kterém uvažuješ. Na to jsem právě zvědavý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahaaaaa. Proc to nereknes hned. Ja neuvazuji. Mne musj Rapid vydrzet min. 20 let ( coz ti tady fandove Skody potvrdi ze pro Skodu no problem).
Jinak, dnes bych uvazoval napr. Toyota Corolla - nove. Do 3 let stari treba Avensis. Mazda 3, Honda Civic v myslivci.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Petrrr napsal:

Ahaaaaa. Proc to nereknes hned. Ja neuvazuji. Mne musj Rapid vydrzet min. 20 let ( coz ti tady fandove Skody potvrdi ze pro Skodu no problem).
Jinak, dnes bych uvazoval napr. Toyota Corolla - nove. Do 3 let stari treba Avensis. Mazda 3, Honda Civic v myslivci.

Tak to Ti držím palce....

Mě bude stačit maximálně 10 let. Starší auto jsem krom 120L, která měla v době koupě za sebou již 14 let provozu neměl.

Odkaz ke komentáři

Tak 4 servis který mi zkoušel odhalit proč je v náhonu "vůle" Když jedu na tempomat tak to z kopce lehce pulzuje, při akceleraci hlavně do zatáček tam něco sem tam bouchne a tak. Zase tvrdí že vše je OK, ale ten poslední servis mi aspoň nahrál nějakou úpravu vstřiku do jednotky, že prý to cukání dělali vstřiky. Myslel jsem že kecali aby mi mohli něco naúčtovat. No ale nekecali, sice to na jízdný vlastnosti nemá vliv, ale motor je kultivovanější a nerozhoupá když uberu plyn, tak mi těch peněz není aspon líto, nicméně rány ze předku jsou stále.... ach ta škodovka, asi nechám vyměnit tlumiče.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

adblock nebo si pořiď členství, je to pak bez reklam.

Vzdyt jsme vsichni cleny.
Když ty spojky měly životnost 20tis. Jinak pohoda, boxer má zvláštnost, že jde většinou motor ven.
A zase jsme u toho, co jsem říkal. Škodovka je pro bohaté.....[emoji23]

Tak zase kdyz vis ze te co 20tis ceka spojka, tak to je gut ne? Navic je to zhave zbozi, tak by clovek cekal ze bude levna, jak vymena oleje.

15Degren,
nevim jestli to maj i benziny, ale naftaci maj silenbloky na ramu kastle - jeste jsem neslysel ze by je nekdo nekdy menil (jestli to nejak rozumne lze), i zde by mohl byt treba problem. Typicky vyzvejknuta 01 TDi pak vibruje od motoru a fakt to jen silenbloky na motoru nespravej. Navic jakykoliv raz do kola se samozrejme take vice projevi do kastle.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...