Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proč já? já tu plečku nechci :D

něco pro Motose:

To je jak Clintovo pletivo na kuny. Jinak toto neni LS 600h L co chce Motos. [emoji16]

Tak tak. Tohle je nějaký bi turbo. Já chci V8 atmosféru. Jinak ta nová 600ka má čumák podobný.

Stane, kdyby ti stačila B3, tak bude k mání. Ale žádný zázrak to není. Jede pěkně a zvuk luxusní.

a má diferencial?

To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem.  :p

[emoji23] dokonce xdrive.

Pro rejpaly jako je spiderman samosvor nebo elektrickej. :D

tak xdrive si strc nekam :D to ani zdarma..

Kia překvapuje! Vypadá to hodně zajímavě. Jsem rád, že se asijské značky začínají plnohodnotně soustředit na Evropu. Dle všeho Stinger vznikl v EU a jde to znát.

před 12 hodinami, Pawouk napsal:

To má drahně let snad každé auto se spalovacím motorem.  :p

Nejlevnější základní model dacie logan diferák nemá a nahání se pouze kolo na straně řidiče. Jako problém na cukačky po městě a kolem města to nevidím.

Upraveno od 15degren

Jo už jsem viděl a vypadá fakt pěkně.

Ale dúfam, že v rámci šetriaceho šialenstva už nikto nepoužije jednu brzdu na náprave, ako to mal kedysi Oltcit.

• Autor

Tak chlapci, už je to tu zase..... -_-

Březnový Čaj o páté

se bude konat v pátek 24.3. klasicky

od 17:00 hodin v Nesuchyni - hotel Lions.

Účast nutná! :)

Účast již přislíbili:   Clint, Pawouk, Stanmar, Ozák, Motosman, Sabiza, Kočkagin, Pancho, Beutiček...

Upraveno od Clint

Ahoj, predbezne taky potvrzuju ucast B)

On uz nevi co rika, je holt starej. [emoji23]

Moc nepiš a makej, ať máš na benzín a můžeš dojet, Petříku.

• Autor

No myslel jsem, ale pak jsem si řekl, že lepší parkování je v Nesuchyni a je tam víc klid.

ty co tančíš s jeleny, o benzín nejde, ale o čas. :-) 

Je dobře, že jde PČR do Hyundai vozů. Pokud nabídne automobilka lepší cenu a podmínky, které PČR vyžaduje, nevidím důvod, proč by měli zůstávat u ŠA, která si naúčtuje další prachy jen za to, že je to ŠA.

Upraveno od Sabiza

JJ, však on jí (Škodě) spadne hřebínek. Jen otázka času kdy narazí a už naráží. A bude i časem i u firem i soukromých zákazníků, jen to bude déle trvat. 

To se nikdy nestane. Stále tady budou Pepíci, co budou muset mít Octavii v kombíku. :D

Dneska jsem byl na výstavě karavanů a dal se do řeši s mnoha lidma. Vesměs všichni nadávali na kvalitu aut koncernu VW a i v případě sanitek to bylo docela drsný zjištění. Prostě Koncern to s šetřením přehnal a důvěra pomalu odchází fuč.

Tak tak, o tom přesně mluvím. Koncern nebude s lidmi vyjebávat dlouho, jen to chvilku potrvá než lidi prozřou. Oni Ti lidé musí mít čas nasbírat ty své " positivní"  zkušenosti. Oni i Ti Pepíci nebudou chtít platit za opravy a nostalgie neneostalgie půjde pěkně do prdýlky. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.