Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 před 17 hodinami, PavkaKorčagin napsal: Clint testuje novýho "Jetyho lll". A je pečlivě sledován. Neteče ti z Citigo olej? Jsem před chvílí parkoval vedle tebe (respektive vedle tvého parkovacího místa) a koukám, že tam je na asfaltu mastný flek slušných rozměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Při roční prohlídce v únoru (výměna oleje v motoru), mechanik "zkurvil" vanu. Trochu jsem marodil a tak v Citigu toho oleje moc nezbylo. Oprava šla na účet Klokočky. Dík za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 A sakra - abych se bál, tam jsem byl na výměně oleje v pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Prasklina dlouhá cca 5cm, u šroubu. Údajně nějaká konstrukční vada a děje se to prý poměrně často - nejenom Citigo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Kup metabond. Čeho se dotkne to uvede do továrních rozměrů. Dovaří nový matroš, opracuje povrch........ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Jj, u 1.0TSI doplni materialem 4. valec. [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 To si musíš připlatit za verzi pro 4 válce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Zelený fašismus začíná řádit. Borci, začněte si vybírat kola a koloběžky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 A co ty zelený zmrdy vystěhovat do té čisté a ekologické země. Můžou se tam realizovat s inženýrama s Afriky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 A kde že ten ráj je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Tak tohle je dobrej fór : koncovka výfuku Proti tomu je Octavia RS krasavec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Dle volby lidí v Německu. Nechtějí uhelky ani jaderky. Nechtějí auta, motorky a nic co by vypouštělo nějaké emise. Stačí ventilátory a nějaký solár. Všichni budou lézt po stromech a žrát kořínky. V tom jim mohou pomoci uprchlíci.Pro jistotu bych zavřel i hranice. Kdo by to byl řekl, že budou zápaďaci emigrovat k nám... [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Si nemohu vzpomenout, kdo tohle umí....HELP ME jeden chalanisko z ŠFS sa mi ponúkol, že mi pozrie niečo cez diagnostiku... chcel mi vypnúť hlásenie vypálenej žiarovky v ŠPZ (ledka) a niečo tam dobabral a od vtedy mi nefunguje denné svietenie, musí stále jazdiť na bixenonoch.. keď dám svetlá do polohy ,,auto" tak mi majú cez deň svietiť denné svetlá vedľa hmloviek ale nesvietia, akoby to ten chalanisko nejako prekódoval a namiesto toho mi svieti spiatočkové svetlo na lavej strane...potom keď cúvam, tak mi svieti spiatočkové svetlo len na pravej strane a keď otvorím kufor, tak mi prestane svietiť polka obrysových zadných svetiel..viete niekto, čím by to mohlo byť? ak by mi odišla BCM jednotka, tak by fungovali niektoré svetlá? sťahovanie okien, blinkre atď?... jeden mechanik mi povedal, že mi odišla nejaká jednotka na zadu auta, ako je ťažné zariadenie, že tam je elektrika na pripojenie vlečky/prívesného vozíka a tá mi možno odišla a bráni prechodu elektriky,preto sa mi aj spúšťa pri dennom svietení spiatočkové svetlo, vraj by malo stačiť jej odstavenie (RJ)... ďalší mi povedal, že mi mohol nejaké veci pomazať a že je treba prekódovať celú RJ.... nemáte niekto s týmto skúsenosť? za každý rozumný komentár ďakujem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 kokta... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Nova vůně do auta. [emoji1] 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 před 12 hodinami, PavkaKorčagin napsal: Prasklina dlouhá cca 5cm, u šroubu. Údajně nějaká konstrukční vada a děje se to prý poměrně často - nejenom Citigo. Konstrukční vada? To spíše někdo posral z mechaniků. před 9 hodinami, motosman napsal: Dle volby lidí v Německu. Nechtějí uhelky ani jaderky. Nechtějí auta, motorky a nic co by vypouštělo nějaké emise. Stačí ventilátory a nějaký solár. Všichni budou lézt po stromech a žrát kořínky. V tom jim mohou pomoci uprchlíci. Pro jistotu bych zavřel i hranice. Kdo by to byl řekl, že budou zápaďaci emigrovat k nám... A nejvtipnější na tom je, že berou elektřinu od nás, z těch uhelných elektráren. Ale ta je zelená, protože překročila hranice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Tady chcipla kuna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Tak to uz bude mit Clint pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Nez mu tam Peeetr naveze dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 To by chtělo"bobra" , to je lepší makáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 To uz Clint doma jednoho ma. Manzelka ho chova pry. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 No twl vy jste husti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Tak ona je to pravda, že Petrrrr u Clinta doma na grillpárty nějak často chodil chcát, asi byl kontrolovat bobra, když to tak dobře ví [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Já ty čtvrteční pátky miluji. 3 dny volna..... No není to paráda?[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky