Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Jj, ty Detenice. Ale kdyz Pawouk rikat ze muzeum stoji za hovno tak asi nepojedu. Navic jak te kokto znam kradl by si synovi auticka a dcerce panenky. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 2 minutami, Clint napsal: Kolega to čistil kotoučem ve vrtačce a pročistil tu plastovou čočku uplně Vy jste ale povedená dvojka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Koktu si minule v té středověké krčmě spletli díky té trvalé s holkou a vytáhli ho prej v té kleci ke stropu Chlapi se pak sázeli, kdo ho za kolik zezadu vojede 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Stane no jo no. Vem si do ruky smartphona a uvidis to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Muzeum se mi libilo. A Detenice jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) takhle jezdí na leasingové motorce Klint nakupovat do lidlu Editováno: 13. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 11 hodinami, beuticek napsal: Muzeum se mi libilo. ... pořád to tam mají v regálech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 No jasně, jen je tam oproti minulosti lávka, aby byla vidět auta i v tom posledním patře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Trošku nechápu proč škodovka nepučuje auta ve svém muzeu... ve Stuttgartě to tak normálně funguje a maj většinu aut furt rozpučovanejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Byl jsem tam naposledy pred rokem a pul, takze ani nevim, co tam je novyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 1 hodinou, kokta7 napsal: Trošku nechápu proč škodovka nepučuje auta ve svém muzeu... ve Stuttgartě to tak normálně funguje a maj většinu aut furt rozpučovanejch... Co je to za otázku? Za prvé by tam nebylo v muzeu skoro nic, za druhé restaurování vozidel stojí spoustu práce a prachů a ze třetí by se jim to vrátilo v zuboženém stavu. Opravdové exponáty nesmí už ani zmoknout. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) klinte zacni premyslet taky snad je jasny ze expozici nikomu nepujci. Wtf otaznicky.... Jasne ze jde o aktualni prudukci aut, jako to delaji v nemecku napr... to snad neni potreba ani psat Editováno: 14. Duben 2017, autor: kokta7 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 33 minutami, beuticek napsal: Byl jsem tam naposledy pred rokem a pul, takze ani nevim, co tam je novyho. No ono se tam skoro nic nemění - občas přesunou nějaké auto. Prototypy a různé exoty mají v depozitáři, ale to chce prověřit předem, zda bude přístupný. Já tam byl v prosinci 2016 a depozitář byl uzavřený. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: klinte zacni premyslet taky snad je jasny ze expozici nikomu nepujci. Wtf otaznicky.... Jasne ze jde o aktualni prudukci aut, jako to delaji v nemecku napr... to snad neni potreba ani psat Tak aktuální produkci si snad můžeš půjčit v každém autosalonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) Tak to jo, tak mě řekni kde si pujčím v Kralovehradeckym kraji Kokodáqa 2.0 TSI, superba 2.0 TSI, oktavia RS s VAQ a bez toho aby s tebou jel z 90% prodejce. Editováno: 14. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 8 hodinami, beuticek napsal: Byl jsem tam naposledy pred rokem a pul, takze ani nevim, co tam je novyho. no já tam byl, kdy ještě byly auta na zemi a ne v regálech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Tak to uz jsi tam nebyl hodne dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 4 hodinami, kokta7 napsal: Tak to jo, tak mě řekni kde si pujčím v Kralovehradeckym kraji Kokodáqa 2.0 TSI, superba 2.0 TSI, oktavia RS s VAQ a bez toho aby s tebou jel z 90% prodejce. To nikdo na prodejnu nechce - špatně se to pak prodává. Ale Kodiqa s TSI by neměl být takový problém sehnat , dokud jsou první předváděčky na salonech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 ja už sem v tom jezdil s kamarádem z Kvasin, ale dal sem to jako příklad. ale já neřeším prodejny, já řešil muzeum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 mno, v Kopřivnici Ti taky nepůjčí Tatrovku. Muzeum není půjčovna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) achjo to je jak mluvit do zdi v česku není, jinde je. Editováno: 14. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 No a co má být? Jinde žerou červy, tak my budeme také? Chceš vyzkoušet auto? Navštiv nejbližšího dealera, jsou skoro na každém rohu. V muzeu mně tedy zajímají jiné věci, než si tam půjčovat auta. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Buďte smárt a dajte si nastreliť čip pod kožu a tel. zoznam, navi a dáta budete mať vždy u seba. Pawouk má rozum, toho sa držte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 ono všechono má svý meze..a technologie se musí používat s rozumem...a každý je zodpovědný za své chování že... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Pawouk uz je moc starej. Malej sedivej pan s brejlemi. Nedavno zacal hrat modrou verlibu, dostal se uz k tretimi ukolu od kubernatora z Ruska. Chce dokazat ze jo digitalni technologie nedostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky