Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Pawouku vime, kdo ma auto na okrasu a kdo ho uziva. Do prvni skupiny patris ty a Ozak jeste s Panchem. Ozak krom jine to ma jako popelnici na penize jeste. Jako kdyz vyhodis penize z okna. Ale to Ti zazobani bramburkari tak maji.. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 zapomněls na motosmana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Motosman je jina kategorie. Ten ma strach ze se mu to rozsype proto s tim radeji nejezdi a pak muze tvrdit jak je Skoda spolehliva. A na cestovani si poridil to auto co se s nim jezdi tam a vlakem zpatky protoze i takove auto bude spokehlivejsi nez Skoda ( Simply never) [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Kdo ze jiz prezul. Z dnesniho rana u nas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 kup si telefon, není zase nic vidět. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Na TT je vidět krásně... U nás padá také, posíláme ze západu taky něco do Práglu, abyste neřekli, že jsme hamouni...Jinak já jsem taky na letních, ráno to byla sranda docela [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 U nas ve vesnici za Prahou nic, jen prselo. Takze mne uz letnaky nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Tak hoši, nezapomeňte, že navečer postavíme sněhuláka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Na Chodově dnes padaly kroupy, teď Clint na FB házel jak sněží. Nebudu to dnes riskovat... má sněžit, mám letní gumy, na sraz nedorazím. #Sorryjako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) prej riskovat radši nechod z domu, nebo na tebe padne kroupa z čistého boha nebe Editováno: 18. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 před 2 hodinami, Stringo napsal: Na TT je vidět krásně... U nás padá také, posíláme ze západu taky něco do Práglu, abyste neřekli, že jsme hamouni... Jinak já jsem taky na letních, ráno to byla sranda docela Já vím, že jste asi blázni a lezete navíc fór, ale konkrétně na škodahome TT není třeba. Je to super uzpůsobené v mobilním prohlížeči. A pak všichni vidíme i fotky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Nevím, nikde to problém nedělá až tady po upgrade. Navíc nevím proč, ale když si otevřu fórum v PC, tak některé fotky mnou vložené přes TT vidím normálně a některé špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 A nemáš PC od Škodovky? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 před 14 minutami, Stringo napsal: Nevím, nikde to problém nedělá až tady po upgrade. Navíc nevím proč, ale když si otevřu fórum v PC, tak některé fotky mnou vložené přes TT vidím normálně a některé špatně... Protože je špatně nastavené fórum a přiřazené nastavení TapaTalk nefunguje. Už jsem mu dokonce radil, jak to udělat, ale stále se nic neděje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) Jestli si radil tak dobre jako ze se bojis jezdit v desti, tak se nedivim Editováno: 18. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Už to roztálo, sněhulák nebude No škoda...... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Jo jinak mám už první "zářez" na autě....:( Někdo mi odřel zadní nárazník a rozleštit to bohužel moc nejde. Buď děti šlapkou od kola, nebo někdo nákupním vozejkem kurva .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 A od teď už ti to bude jedno a nějaký škrábance řešit nebudeš, to je přece skvělé ne??? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Je fakt, že si na ten škrábanec člověk musí zvyknout Po pár dnech to vadit nebude Zejtra se mám stavit v lakovně, už na to koukali, je to bohužel hluboký, ale něco snad rozleštit půjde a co nepůjde , to nechám holt. Museli by lakovat nárazník za trojku, což se mi dávat nechce, lepší bude počkat, až toho bude víc. Člověk to nechá nalakovat a pak se do toho někdo trefí, to je zákon schválnosti. Taky hodlám ke konci roku změnit pojištění a dát spoluúčast za tisícovku, tak se to dá potom do toho spláchnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Tak dnes domluven/objednán nástupce současné OIII :-) http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/101393703 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Proč nové, to už ti staré embéčko zrezlo, že ho měníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Jj Petr mi to nakazil a začlo to reznout A 1,8 se musí točit než se začnou sypat, to sám víš:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Nejake auto s downem sikmooke bych nechtel ani zadarmo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) před 3 hodinami, MichalRr napsal: Tak dnes domluven/objednán nástupce současné OIII :-) http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/101393703 tak to má slušně přepálený škodovka http://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_SEAT/S/detail/440/5F86GX13/7Y7Y/LE/PQS@PW1@PK2@WPR@YW8@PNC/@ Editováno: 18. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky