Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No to určitě, kolegové to v práci dostali jako náhradní auto, svoje mají v servisu. Současné Peugeoty jsou poněkud divné. :wacko: 

Vloženo

Pawouku to je tvuj osud. Tva budoucnost v praci. Stryc ma dodavku Boxera a ten je super treba. Jinak mas recht. Ty osobaky z venku hezky ze vnitr hnus diky tomu pokusu o volant niz budiky vys.

Vloženo
před 33 minutami, Clint napsal:

Chtěl jsi vyměnit červeného sršně a spálil jsi se co? :D   Buď rád, za to co máš ;)

Ten nikdy od koncernu neodejde.

Vloženo

Ale odejde. Koncernovy syndrom dobehne driv nebo pozdeji kazdeho. Vyjimkou je pouze Clint. Ten to ovsem nema v hlave v poradku. [emoji23]

Vloženo
před 53 minutami, Petrrr napsal:

Pawouku, Frantici vas vlastni ne? Budete standartne jezdit s Pazouty. emoji3.png

Aha, to jo, ale od francouzů se kupují jen dodávky a sem tam nějaký osobní pažout, jako např. 5008. Jinak nová osobní auta jsou FIII, OIII, Passaty. Víc jsem zatím neviděl. Zrovna nedávno se přímo pro nás objednávala jedna FIII.

Vloženo

Protože jsem viděl auta jiných součástí této firmy a shodou okolností samé francouze. Až pak jsem viděl auta šéfů a vida, koncern. :rolleyes:

Vloženo (editace)

tak když si měl nějakou sračku od renaulta tak se nediv. renault např. dělá rozhodně více řidičský auta než VW koncern, třeba megane rs.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

tak asi pořád někam chvátá, vím a chápu že Boží království může být velkým lákadlem, ale proč tam tolik chvátat?

a co znamená řidičský auta? pro mě je auto jenom stroj, co mě má pohodlně, bezpečně, levně dopravit tam kam potřebuju a kdykoli potřebuju...

Vloženo
Před hodinou, kokta7 napsal:

tak když si měl nějakou sračku od renaulta tak se nediv. renault např. dělá rozhodně více řidičský auta než VW koncern, třeba megane rs.

Tak to já bych raději buzna káru Golf R (nebo aspoň GTI) než Renault a nebo Focus RS (ST).

Ovšem nemám ani na jedno.

Vloženo

Focus RS je super, ST taky ale jsou to malá auta, prostě to je na blbnutí, kdo má rodinu, přemýšlí nad autem jinak i když třeba o rychlejší variantě. Ať už to je Cupra, nebo RS od Škodovky

Vloženo
Před hodinou, Stringo napsal:

Kokto, ty jsi ale úplně v jiném segmentu, ty jak to netočí 7000ot a nerve ti to v zatáčkách trvalou , tak to je sračka emoji23.png

Kez by kdyby to tak bylo :D

Vloženo

to asi ne..ale ačkoli jsem single a nevozim takřka nic tak mi prostě nejvíc vyhovujou malá MPV a naprosto jsem zhnusenej dnešní modou SUV...takže room pro mě byl asi jedinou rozumnou volbou

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...