Clint Vloženo 19. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Chtěl jsi vyměnit červeného sršně a spálil jsi se co? Buď rád, za to co máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 No to určitě, kolegové to v práci dostali jako náhradní auto, svoje mají v servisu. Současné Peugeoty jsou poněkud divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Pawouku to je tvuj osud. Tva budoucnost v praci. Stryc ma dodavku Boxera a ten je super treba. Jinak mas recht. Ty osobaky z venku hezky ze vnitr hnus diky tomu pokusu o volant niz budiky vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Můj osud? To jako proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 před 33 minutami, Clint napsal: Chtěl jsi vyměnit červeného sršně a spálil jsi se co? Buď rád, za to co máš Ten nikdy od koncernu neodejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Pawouku, Frantici vas vlastni ne? Budete standartne jezdit s Pazouty. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Ale odejde. Koncernovy syndrom dobehne driv nebo pozdeji kazdeho. Vyjimkou je pouze Clint. Ten to ovsem nema v hlave v poradku. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 před 53 minutami, Petrrr napsal: Pawouku, Frantici vas vlastni ne? Budete standartne jezdit s Pazouty. Aha, to jo, ale od francouzů se kupují jen dodávky a sem tam nějaký osobní pažout, jako např. 5008. Jinak nová osobní auta jsou FIII, OIII, Passaty. Víc jsem zatím neviděl. Zrovna nedávno se přímo pro nás objednávala jedna FIII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 No vida. A ty jsi nedavno uz hazel skodu do zita u vas ve firme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Protože jsem viděl auta jiných součástí této firmy a shodou okolností samé francouze. Až pak jsem viděl auta šéfů a vida, koncern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 jo jo vona ta škodofka neni uplně špatná co... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 No to bych rek, ze neni spatna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 já nikdy netvrdil opak.. po tom co jsem do ní přesedlal po osmi letech z Renaultu jsem ze spousty věcí unešenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 (editace) tak když si měl nějakou sračku od renaulta tak se nediv. renault např. dělá rozhodně více řidičský auta než VW koncern, třeba megane rs. Editováno: 20. Duben 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Kokto, ty jsi ale úplně v jiném segmentu, ty jak to netočí 7000ot a nerve ti to v zatáčkách trvalou , tak to je sračka [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 tak asi pořád někam chvátá, vím a chápu že Boží království může být velkým lákadlem, ale proč tam tolik chvátat? a co znamená řidičský auta? pro mě je auto jenom stroj, co mě má pohodlně, bezpečně, levně dopravit tam kam potřebuju a kdykoli potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 V tom případě Ti stačí i Dacie či Fiat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Před hodinou, kokta7 napsal: tak když si měl nějakou sračku od renaulta tak se nediv. renault např. dělá rozhodně více řidičský auta než VW koncern, třeba megane rs. Tak to já bych raději buzna káru Golf R (nebo aspoň GTI) než Renault a nebo Focus RS (ST). Ovšem nemám ani na jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Focus RS je super, ST taky ale jsou to malá auta, prostě to je na blbnutí, kdo má rodinu, přemýšlí nad autem jinak i když třeba o rychlejší variantě. Ať už to je Cupra, nebo RS od Škodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Tak zrovna ST se dělá taky v combi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Před hodinou, Stringo napsal: Kokto, ty jsi ale úplně v jiném segmentu, ty jak to netočí 7000ot a nerve ti to v zatáčkách trvalou , tak to je sračka Kez by kdyby to tak bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 No hele ona by i ta Dacia stačila, ale když ono to má skoro tak hnusnej interier jako korejci.. a Fiatu mam nějaký vnitřní antypatie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 To nové Tipo mi za ty peníze nepřijde úplně zlé, ale to ukáže až čas. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 to asi ne..ale ačkoli jsem single a nevozim takřka nic tak mi prostě nejvíc vyhovujou malá MPV a naprosto jsem zhnusenej dnešní modou SUV...takže room pro mě byl asi jedinou rozumnou volbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 http://www.auto.cz/skoda-v-sanghaji-2017-kodiaq-octavia-scout-predni-pohon-105678 To je reklama jako prase. Ti Čínani jsou prostě divní... schválně, koho by přesvědčila reklama o tom, jak frajer málem sejme husu s čoklem v kočárku, ke koupi nového auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky