kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) tak já mám třeba zkušenost známého, ten si objednal tuarega po tom roce 2010 jak přišel nový model, dostal to v němčině. ovšem mu to dopředu neoznámili až při převzetí si všiml, že má vše v němčině... tohle je běžné ale i u mercedesu... tak mu slíbili, že až vyjde oficiálně čeština , že mu to přehrají... tak mu to přehráli a chtěli po něm 10000kč, tak sranda s autorizáky, ovšem jim ty peníze nedal. Editováno: 27. Únor 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 No to je dobrej gól. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) to jo, já bych to třeba rozchodil, pasivně trošku němčinu ovládám, angličtinu už relativně normálně, ale on, když mu je přes padesát, k životu/práci nepotřebuje cizí jazyk, tak dostane auto za 1,3 mega v němčině, kde je tuna informací a nastavení... Editováno: 27. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Na mě mluvil Renault 25, rv1985 taky německy. Pořád lepší než francouzky. Dej mu pán Bůh věčnou slávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Na me Opel Ascona r.v. 87 nemluvila nejak. Nebylo tam co by melo mluvit. Jen cisla na radicce tachometru a SPZ. A jak je vidmo tak cisla jsou nastesti mezinarodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Tak to bávo je nádherný, vůbec by mi nevadilo, že má něco nalítáno, jak řekl Kokta správně, u Němců 100000km není skoro nic, je to více zajeté auto. Pokud tedy nemá najeto 300000km jak je už i v Německu známo, stáčí se i tam a dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 silnice jak u nás 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Nojo, skoro jak naše R6, teď už na ní nejsou díry a výmoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 (editace) taková D11 cca 20 km před prahou a od Prahy na HK, to je hrůza... tam když sem to pálil 180 na 15", tak sem měl co dělat občas... to je zvuk Editováno: 27. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 kokto neprehanej, spatny to je tak na poslednich 10 km v dubaji tedko prodavaj mraky takovejhle aut, jak tam nejak dosli par lidem prachy tak to tam ve velkem stoji na exekucnich parkovistich a superb je taky udelanej na jednohubku jako u nas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 klinte krásně si tam rozjel diskuzi o automatech číst takový keci že ve sportovních autech sou jenom automaty nebo když jednou zkusíš automat nic jiného nechceš, velká uroven diskuze. http://forum.skodahome.cz/topic/46878-octavia-iii/page-233#entry1875852 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Kokto a co,máš s tím nějaký problém? Tak pojď a nahoď tam taky nějaký svůj názor. Třeba, že spravná Okta je jedině s chipem a v manuálu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Se nehádejte, je to podle mě hlavně o tom, co od toho auta člověk čeká a hlavně jak chce jezdit. Strýc má na blbnutí M5 v manuálu a na ježdění GLS nebo jak je ten velkej Mercedes v automatu... takže to je jako když se lidi hádají jestli TDi nebo TSi... a nebo jestli lift, nebo kombajn Editováno: 28. Únor 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Stringo:ja se nehádám, každej blbec přece ví, že jedině TDI, lift a nejlíp v automatu:-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 ...je to podle mě hlavně o tom, co od toho auta člověk čeká a hlavně jak chce jezdit. Asi tak, já mám manuál a TSI, protože mě z různých důvodů naprosto vyhovuje, někdo jiný má zas DSG a třeba i TDI, protože má zase jiné požadavky na jízdu, než já. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Co to je za hnusnou barvu nějakej mix stříbrné, šedé a zelené, no to je hnus velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Saňku tak né, že nám dnes na Krušárnu přijedeš očesat ta auta, pamatuješ jinak co by Tě čekalo. (kůže na volant z předkožky apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Petrrr:neboj, ty máš Rapida, takže ten je oholený už z výroby:-D a i jinak na to kašlu. A kde to vlastně máte?Adresu, pls!:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Kolbenova 50Sanku do o3 sekce nepíší když to tam vede hravec stringo celkem pěkná barva, neměl bych s ní žádný problém.rozhodně lepší než bílá a potom ještě snad hořší černá Editováno: 28. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Kokta:ale evidentně tam chodíš špízovat;-) Tak já tam tedy dnes přijedu,nikomu nic neočešu, ale tobě Oktu stříknu na bílo,když ji máš tak oblíbenou?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak přijedeš na pokec a večeři? Nebo se jen s koktou škádlíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Prijedes na bělohorskou nebo kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Saňku, tak tos mě natřel , klobouk dolu . Ovšem budeš se divit, ale o anténu už jsem třeba přišel a jinek kluk třeba o znak ze zadního kufru. Krade se i to málo co my chudáci Rapiďáci máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Jasný, jen ať přijede, já si to s ním vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 no však se kradou i ty kryty šroubu, hlavně těch bezpečnostních, retardace v čr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky