Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak já mám třeba zkušenost známého, ten si objednal tuarega po tom roce 2010 jak přišel nový model, dostal to v němčině. ovšem mu to dopředu neoznámili až při převzetí si všiml, že má vše v němčině... tohle je běžné ale i u mercedesu...

tak mu slíbili, že až vyjde oficiálně čeština , že mu to přehrají... tak mu to přehráli a chtěli po něm 10000kč, tak sranda s autorizáky, ovšem jim ty peníze nedal.

Upraveno od kokta7

to jo, já bych to třeba rozchodil, pasivně trošku němčinu ovládám, angličtinu už relativně normálně, ale on, když mu je přes padesát, k životu/práci nepotřebuje cizí jazyk, tak dostane auto za 1,3 mega v němčině, kde je tuna informací a nastavení...

Upraveno od kokta7

Na mě mluvil Renault 25, rv1985 taky německy. Pořád lepší než francouzky. Dej mu pán Bůh věčnou slávu.

Na me Opel Ascona r.v. 87 nemluvila nejak. Nebylo tam co by melo mluvit. Jen cisla na radicce tachometru a SPZ. A jak je vidmo tak cisla jsou nastesti mezinarodni. :D

Tak to bávo je nádherný, vůbec by mi nevadilo, že má něco nalítáno, jak řekl Kokta správně, u Němců 100000km není skoro nic, je to více zajeté auto. Pokud tedy nemá najeto 300000km jak je už i v Německu známo, stáčí se i tam a dost...

silnice jak u nás :)

• Autor

Nojo, skoro jak naše R6, teď už na ní nejsou díry a výmoly

taková D11 cca 20 km před prahou a od Prahy na HK, to je hrůza... tam když sem to pálil 180 na 15", tak sem měl co dělat občas...

to je zvuk  :kol-41:

Upraveno od kokta7

kokto neprehanej, spatny to je tak na poslednich 10 km ;)

v dubaji tedko prodavaj mraky takovejhle aut, jak tam nejak dosli par lidem prachy tak to tam ve velkem stoji na exekucnich parkovistich ;)

a superb je taky udelanej na jednohubku jako u nas...

Kokto a co,máš s tím nějaký problém? Tak pojď a nahoď tam taky nějaký svůj názor.

Třeba, že spravná Okta je jedině s chipem a v manuálu;-)

Se nehádejte, je to podle mě hlavně o tom, co od toho auta člověk čeká a hlavně jak chce jezdit. Strýc má na blbnutí M5 v manuálu a na ježdění GLS nebo jak je ten velkej Mercedes v automatu... takže to je jako když se lidi hádají jestli TDi nebo TSi... a nebo jestli lift, nebo kombajn  :kol-46:

Upraveno od Stringo

Stringo:ja se nehádám, každej blbec přece ví, že jedině TDI, lift a nejlíp v automatu:-D

...je to podle mě hlavně o tom, co od toho auta člověk čeká a hlavně jak chce jezdit.

Asi tak, já mám manuál a TSI, protože mě z různých důvodů naprosto vyhovuje, někdo jiný má zas DSG a třeba i TDI, protože má zase jiné požadavky na jízdu, než já.

Co to je za hnusnou barvu  kol9 nějakej mix stříbrné, šedé a zelené, no to je hnus velebnosti...

post-48545-0-85911900-1393581835_thumb.j

Saňku tak né, že nám dnes na Krušárnu přijedeš očesat ta auta, pamatuješ jinak co by Tě čekalo. (kůže na volant z předkožky apod.)  :kol-143:

Petrrr:neboj, ty máš Rapida, takže ten je oholený už z výroby:-D a i jinak na to kašlu.

A kde to vlastně máte?Adresu, pls!:-)))

Kolbenova 50
Sanku do o3 sekce nepíší když to tam vede hravec

stringo celkem pěkná barva, neměl bych s ní žádný problém.rozhodně lepší než bílá a potom ještě snad hořší černá :)

Upraveno od kokta7

Kokta:ale evidentně tam chodíš špízovat;-)

Tak já tam tedy dnes přijedu,nikomu nic neočešu, ale tobě Oktu stříknu na bílo,když ji máš tak oblíbenou?!

Tak přijedeš na pokec a večeři? Nebo se jen s koktou škádlíte? :kol-28:

Prijedes na bělohorskou nebo kam

Saňku, tak tos mě natřel  :kol-26: , klobouk dolu  :kol-47: . Ovšem budeš se divit, ale o anténu už jsem třeba přišel a jinek kluk třeba o znak ze zadního kufru. Krade se i to málo co my chudáci Rapiďáci máme.

Jasný, jen ať přijede, já si to s ním vyřídím  :kol-25:

no však se kradou i ty kryty šroubu, hlavně těch bezpečnostních, retardace v čr.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.