Jaro9999 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Ja som mal xenony s AFS v SII, teraz ich mám v OIII. Človek si na osvetlenie vnútra zákrut rýchlo zvykne. Keď šoférujem auto s klasickými svetlami, to natáčanie mi už chýba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 http://www.auto.cz/skoda-octavia-l-79877 Zpětná kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 No však už bylo na čase. Teda ale musím říct, že bych se vůbec nestyděl v takovým autě jezdit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 tak to nevyšlo, ale co už, třeba příště.... ale tady se to už chystá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Na přání je pro model Octavia L&K k dispozici Optical Parking Assistant (parkovací kamera), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 http://www.auto.cz/skoda-octavia-l-79877 Zpětná kamera. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 No jo, kokta to moc nevychytal. A je taky načase, že se někdo v ŠA rozhýbal a kamera je na světě. Ještě by to chtělo head up displej, jak jsi o něm psal v jiném vlákně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 šak kameru má už Yeti, přeci... jel jsem s MB s hedapem, ve dne to tak nevyzní, ale v noci je to mazec..... věřím že bude... ve VCDS je vidno, že vychytávek to může umět mnohem mnohem víc.... musíme na ŠA pomalu a musíme doufat.... a čekat a čekat... jen jak dlouho jsme u Octavie čekali na pomalusesklápějící madla nad hlavou a já jsem je měl v Polu už v roce 2000 (a to tam byly určitě již dříve) stejně tak plynovou vzpěru kapotu motoru, což je dodnes u Octavie dodo... kdo si počká ten se dočká a nebo bude stále jen doufat a čekat.... nebo jak je to přísloví.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 pro připevnění RZ na suché zipy - zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ta kamera vzadu je pěkně na hovno, v zimě se to hned zasere solí a je vidět stará bela....Vyhozené prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 ... věřím že bude... ve VCDS je vidno, že vychytávek to může umět mnohem mnohem víc.... musíme na ŠA pomalu a musíme doufat.... a čekat a čekat... .... S tímhle nemá ŠA vůbec nic do činění - rozhodnutí o tom, CO do jaký úrovně výbavy dostanou škodifky se čuní jinde, přibližně o 500km dál severozápadním směrem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 to mi je jasné, že to tak je.... ale realizaci a škemrání ve Vlkově musí ŠA sama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 No popravdě, tohle je opravu funce která je super na "machrování" před kolegy a kolegyněmi - ale její praktické využitá je tak nějak na druhém místě... viz např. příspěvek Clinta.... o dost lepší mě příjdou čidla na boku auta, které jsou bohužel jen součástí příplatku za robotické parkování... Kdyby raději dali do OIII hlídání mrtvého úhlu (v zrcádkách) to bych ocenil více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 souhlas, jak to má Passat, má stejný zrcátka a stejný boční čidla kterýma to hlídá.... už jsem tu psal, že by to mělo jít taky dodělat do O III bez problému, jen zvednout rychlost, kdy se mají čidla aktivovat a nastavit větší citlivost, určitě na to někdo brzy přijde Podobně jako lane assistant řídí auto jen 10 sekund a bratři z Ruska psali na fóru, že to dovedou zvednout až na 2 minuty)....... mám i boční a když stojím na křižovatce nebo dojíždím ke křižovatce a ve vedlejším pruhu stojí auto nebo dojíždí za mnou, bere to i to bokem stojící... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Head-up displej má mít Passat B8,ale jestli ho dostane SIII se neví....Side-Assist u OIII udajně od 22KT/15. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Kedy ma byt dostupna LK na slovensku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 V ČR je od 22KT/14.To bude v SR stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) doufám že neduplikuji, ale už je to tady VisionC v Ženevě jedním slovem nádhera!!! Editováno: 4. Březen 2014, autor: Hravec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Video tady snad ještě není, ale debatu o tomto konceptu bych viděl raději ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 OK, nevěděl jsem, nechodím jinam než do Octavia III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Je tam teda víc modelů,ale popis Scoutu,CNG a L&K tam je. 140304 ŠKODA na autosalonu v Ženevě - Tisková mapa.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Nevím jestli to patří sem, kdyžtak smažte nebo přesuňte - zakládat téma kvůli jednorázové nabídce se mi nechce. RS pedály do O3 http://aukro.cz/pedaly-rs-skoda-octavia-iii-nove-sada-3ks-i4018356189.html A kdyby někdo toužil po černých mlhovkách http://aukro.cz/skoda-octavia-3-mlhova-svetla-cerna-i4011145670.html Editováno: 4. Březen 2014, autor: attim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) pedály jsou super cena, kupoval jsem je za 1 800,- Kč u VW stojí někde kolem 2,5 tis Kč, ŠA je má už také v nabídce... a kdyby někdo toužil po nových stříbrných mlhovkách na O III mám k dispozici, obě za 900,- Kč vč poštovného omlouvám se za OT Editováno: 4. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 pedály jsou super cena, kupoval jsem je za 1 800,- Kč u VW stojí někde kolem 2,5 tis Kč, ŠA je má už také v nabídce... Výstřižek.JPG a kdyby někdo toužil po nových stříbrných mlhovkách na O III mám k dispozici, obě za 900,- Kč vč poštovného omlouvám se za OT Chtělo by se dotázat inzerenta ale podle foto má i na RSo! http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/8258-sportovn%C3%AD-rs-ped%C3%A1ly-oi-fifii-romster-nov%C3%A9-origin%C3%A1l-%C5%A1koda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) trochu nerozumím, ty tam máš orig v RS jaké pedály? chceš říct že tam máš tyto nikoly tyto? Editováno: 5. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.