Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo je to tak, to ze ma nekdo papir jeste nemusi nutne znamenat, ze neco umi. Mam radu znamych z rad vojaku nebo policajtu a ty si dodelavaji treba Bc. aby mohli spadnout do jine tridy mit vyssi hodnost a tedy vetsi penize. Vsichni samozrejme studuji uplne nesmyslne obory jako zivotni prostredi atd. pac je jedno co, hlavne ze bc. a papir v ruce. To ze bude mit vystudovano co nikdy nevyuzije a ve sve profesi uz vubec ne, nikoho nezajima. To mi prijde jako na hlavu postavene.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Formalismus...   U mě byla jediná podmínka, že ta škola musela být technického směru, takže ze zahradníkem bych neuspěl. Nicméně provozní technika v dopravě je jaksi úplně mimo můj obor, který se na středních školách nikde neučí.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jj, ja si ale myslim, ze treba 10leta praxe by mohla v urcitych pripadech nahradit vysokoskolske ( nebo stredoskolske) vzdelani. Lidi hned po skole bez tak umi hovno. Skola by mela poskytnout ten nejnutnejsi zaklad, pak clovek sbira zkusenosti stejne praxi.
Na druhou stranu nejake pomerove meritko stanovene byt musi a vyucenej zednik tezko kdy bude delat stavebniho inzenyra, ale mohl by delat treba stavbyvedouciho.

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Pawouk napsal:

Formalismus...   U mě byla jediná podmínka, že ta škola musela být technického směru, takže ze zahradníkem bych neuspěl. Nicméně provozní technika v dopravě je jaksi úplně mimo můj obor, který se na středních školách nikde neučí.

Provozní technika v dopravě se učí, ale musíš se dívat spíše po soukromých školách. O jedné vím... ale je v Ostravě. :D

Odkaz ke komentáři

Nijak, sice jsme tam technologii měli, ale bylo to takové volnější - vyučující měl pro nás pochopení, věděl, že v tom nikdo z nás nedělá a dělat nebude a nikdo si to nevybere k maturitě. :kol-48:  Důraz byl spíše na dopravu - konstrukce automobilů, veřejnou dopravu apod. (dopravy se týkaly čtyři předměty). Oříšek byla matika, jelikož umím sotva česky a něco málo slovensky, tak nezbylo nic jiného, než jít maturovat z matiky. Taky to podle toho vypadalo, nicméně povedlo se. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pawouku, i pres to, tu kofolu mas ty u me. A sklanim se pred tebou. To ja uz bych nedal a to jsem mladej srnec oproti Tobe. [emoji23] . Mam problem se dokopat si udelat autorizaci, natoz abych nekam x let chodil a delal ze sebe v mym veku blbecka.
Tedy misto mame, Sabizovo placek je na partystan a ohen jako delanej. Tedy staci kdyz to vsechno zacvakas, kdyz povysis a zdvojnasobi se ti plat. 81fb4c435c29e6a2ad547556f9f1a622.jpg

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Petrrr napsal:

Pawouku jedna moznost tu je abys me trumfnul. Tedy ocekavam bakalarske studium u tebe. emoji23.png
Ted me tak napada, co bratr v triku z Ikarusu?

Tak já ještě doděláno nemám. Projel jsem jednu část zkoušky z AJ.

Ovšem obor by se mi mohl v rámci firmy hodit.

Takže ještě neházím flintu do žita.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...