Sabiza Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 před 14 hodinami, kokta7 napsal: otazka jestli nízká cena ti stojí za to, že ti z toho jídla bude dříve blbě ve starším stádiu věku.... Nedávno byla soutěž s Makro o nejlepší školní oběd za tuším 34 korun. To, co ti borci dokázali navařit, je až podivné. http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/nejlepsim-skolnim-obedem-je-kralici-burger-a-dynovo-mrkvovy-krem-20150825.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 akorát tihle kuchaři ti nepůjdou vařit do školní jídelny, ale někam do pořádny restaurace kde dostanou slušný peníze... něco jako Arlo.. ten by ti do jídelny taky nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Vyšší cena není nutně zárukou kvality. To bys už mohl vědět. Třeba zrovna v tom Globusu toho jídla prodají tolik, že na něm nemusí mít takové marže. A hlavně to není jejich hlavní činnost, tu mají v obchodě jako takovém. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Kessy... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 před 8 minutami, Pawouk napsal: Vyšší cena není nutně zárukou kvality. To bys už mohl vědět. Třeba zrovna v tom Globusu toho jídla prodají tolik, že na něm nemusí mít takové marže. A hlavně to není jejich hlavní činnost, tu mají v obchodě jako takovém. Ono se stačí podívat třeba i na IKEA nebo podobně velké obchody. Prostě toho protočí tolik, že mají úplně jiné vstupní ceny surovin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Hm, tak na toto už nestačím. Divná doba, divní lidé, divná Evropa. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 A pak se lidi diví, že jsem začal chlastat. Kurva, jak mám dojet do Ostravy, normálně, za 4 hodiny. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ses dal na elektriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Zatím se bránim zuby nehty. Ale když to daňový poplatník chce platit. :-) Už máme 2 kousky a jak slyší mýho Supa, tak slintaj jak hladový Bernardýni.Ale je pravda, že ta tramvaj chvíli jede... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Obávám se, že s tvým stylem nebude stačit baterka ani do Berouna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Do Berouna bych se odvážil. Ozi má prej přípojku. No, na prasáka s klimou atd. bych věřil dojezdu 200 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ty vole uhlobaroni si hrajou na ekologisty. Stejne jako China si hraje na demokracii. Ozak si se svou Karkulkou hraje na Ferrari. Clint si se svym autem hraje na spolehlivy vuz. Tady uz je opravdu svet jeste v poradku jedine v Globusu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: Hm, tak na toto už nestačím. Divná doba, divní lidé, divná Evropa. No já se s tím taky nemůžu smířit. Asi jsem staromódní, ale tohle prostě nerozchodím. Podle současných standardů jsem xenofob a rasista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 (editace) před 3 hodinami, Pawouk napsal: Vyšší cena není nutně zárukou kvality. To bys už mohl vědět. Třeba zrovna v tom Globusu toho jídla prodají tolik, že na něm nemusí mít takové marže. A hlavně to není jejich hlavní činnost, tu mají v obchodě jako takovém. už chci vidět jak si dáš lepší steak za 80 kč... nebo i nějakou pastu apod.... globus v naší díře hradecky není, tak nevím Editováno: 15. Srpen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Kokto tady se hovori o beznem dennim stravovani. Tedy jde o pomer cena vykon kvalita. Kdyz si budu chtit uzit gastronomicky zazitek pujdu do dobre restaurace na veceri treba. Denne na obed z prace opravdu do restaurace s michelinskou hvezdou na kostku ve skluzu za 2tis opravdu chodit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 před 1 hodinou, beuticek napsal: No já se s tím taky nemůžu smířit. Asi jsem staromódní, ale tohle prostě nerozchodím. Podle současných standardů jsem xenofob a rasista. To já taky, ovšem já jsem na to hrdý. Před hodinou, kokta7 napsal: už chci vidět jak si dáš lepší steak za 80 kč... nebo i nějakou pastu apod.... globus v naší díře hradecky není, tak nevím Máro, je to jídelna, takže steaky tam v běžném menu nehledej. Ale dělají tam i minutky, to už je ovšem za jiné ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Korektností pomatení idioti (nejspíš nějaké místní levicová lůza) řádí jako bolševici. A to si říkají svobodná země??? Tfuj. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 To mas vsude, kdyz v Anglii dokazou sundat obrazy portretu vyznamnych osob dejin Anglie na univerzitach z duvodu, ze jsou moc bili a spojovani s kolonialismem te kazde doby a ze prichozi studujici cmoudici by se tam nemuseli citit dobre a byt traumatizovani, tak to by slak vzal me. Na druhou stranu, chteji to, maji to mit. Sem ale at to netahaj. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 To je hnus, velebnosti, co se to v tom světě děje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 když si nekoupíte nejlepší kombík v ČR vaše škoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Je to hnus ten korejec... 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Z louže pod okap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 kdepááák, nová I30 je pěkné auto. 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Teď jsem to sem chtěl taky dát. Velebnosti, jdu blejt 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Vypadá to solidně, a fastback ještě líp. Uvidím, co za něj budou chtít. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky