Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Máš recht, ale imperialisti jsou schopní a ochotní udělat pro zisk téměř všechno... Za chvíli tam třeba přimalují půlměsíc a křesťanům to bude jedno. Platí přeci když ty do mě kamenem, já do tebe chlebem. Neslyšel jsi ty poslední bláboly papeže o imigrantech? To mě vstávaly všechny chlupy na těle.

Upraveno od Heini

před 20 minutami, stanmar napsal:

Zatím je nás skutečných evropanů víc ne ?

Kam to však povede ?

možná teď, ale budou se množit jak krysy

Až se to třeba jednou začne všechno sr.., tak to taky může vzít rychlej konec a žádní sluníčkáři a vítači či podobná verbež tomu nezabrání.

Teda v to alespoň doufám.

No to ale bude regulérní válka. Bohužel si to nikdo ze sluníčkářů neuvědomuje. 

• Autor

Hele už je někdo v Žamberku? Jak to tam vypadá? Asi bláto a sračky co?

Já nevím, jak zítra budu stíhat. Ale pršet by snad už nemělo.

Neměl by tam být motos a ozzi ?

Žamberk je super. Jako vždy. Máme to tu pevně v grilu a Jegeru. Pro srábotky top auta....
20170901_222030.jpg

Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit.
On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. [emoji23]

Prej TOP auta. Motosi ty jsi uz asi hodne pil vid. Ja taky a presto jsem se rakhle dlouho nezasmal. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Autor

Motos teď celej den s Ozákem prochrápou a vstanou večer, jak je jejich zvykem [emoji23] [emoji23]

Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera.

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit.
On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. emoji23.png

No mě osobně EU jako taková nevadí, právě naopak. Daleko lepší než být v RVHP. Bohužel to co se s ní děje je vinou voličů, kteří volí ve svých zemích různá politická uskupení a podle toho to pak vypadá.

Je to o vzájemném respektu a dohodě, ta ovšem často v poslední době nefunguje.

před 36 minutami, motosman napsal:

Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera.

Jo a já vás zkontroluju všechny odpoledne :kol-128:

Jo EU nebyl spatny projekt, ale stava se z toho urednicky a totalitni moloch kde si Makrela s Makrelem vcele s ochlastou Junkerem a jeho celou radou delaji co chteji. Odlisne nazory se neodpousti, schvaluji se veci a ohybaji pravidla jak se to zrovna hodi. EU umi uz jen narizovat, prikazovat a zakazovat. To neni ta sama unie, ktera to byla pri nasem vstupu. Ja osobne doufam, ze se to brzo rozpadne, v napravu uz neverim a i kdyz o Britech si myslim sve, co se Brexitu tyce jim fandim. Melo to zustat cele postavene jen na volnem pohybu a obchodu mezi zememi a byla by spokojenost..

Tak za tenhle příspěvek ti snad odpustím i nářky na škodovky :D

Vidis to, jeste mi nakonec tu kofolu rad koupis. Na znameni naseho pratelstvi v klubu. [emoji23]

Já Ti ji klidně koupím na příštím čaji taky :kol-35:

Něco málo Octávií ze Žamberka :

59aafafe2871f_am1.thumb.JPG.c725e37f7c61c5a019f3c2b87ee2bbb5.JPG59aafafee4a73_am2.thumb.JPG.74b64b4b9dd381c88dfacf2de7eef0bf.JPG59aafaffa2a82_am3.thumb.JPG.3bfc3d9784bb75b392aca1ce60a52d25.JPG59aafb00ab78f_am4.thumb.JPG.28e17f80aac4e245685bb926a74f02ac.JPG59aafb0171697_am5.thumb.JPG.a80dbba959ca232c911a227e8cfeb28d.JPG59aafb0236b48_am6.thumb.JPG.3bfdca24fed08d76f96914c1d003a414.JPG59aafb02e4ff8_am7.thumb.JPG.62d4551e27a6844a0d8f3872c952b7b4.JPG59aafb03b3a81_am8.thumb.JPG.169c6376bcd93a93569014eb1ef5cb6c.JPG59aafb04aad5e_am9.thumb.JPG.d24437cd7d417d073c7af8700798e810.JPG

Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim.

Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek.

No Jacka ti koupim, když přestaneš bejt škodaplačka. :D

před 11 hodinami, Petrrr napsal:

Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim.

Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek.

Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta :D

Upraveno od kokta7

Zada a hlavne kolena, mel by je otaceci 360st.

Beu, no to ti prave nemohu slibit, je to silnejsi nez ja, dokonce silnejsi nez ten Jack Daniel. [emoji23]

No vidíš, a takovou šanci jsem ti dal :D. Vždycky, když tě chytne plačtivá, mohl sis cucnout z láhve a svět (i ten škodováckej) by byl hned pro tebe veselejší :D

před 2 hodinami, kokta7 napsal:

Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta :D

Ty raději zase někam zalez - ani se nepřijedeš podívat a pokecat, a to máš Žamberk kousek. Ty už bys neměl patřit do pirátskýho klubu.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.