Heini Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 (editace) Máš recht, ale imperialisti jsou schopní a ochotní udělat pro zisk téměř všechno... Za chvíli tam třeba přimalují půlměsíc a křesťanům to bude jedno. Platí přeci když ty do mě kamenem, já do tebe chlebem. Neslyšel jsi ty poslední bláboly papeže o imigrantech? To mě vstávaly všechny chlupy na těle. Editováno: 1. Září 2017, autor: Heini 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 před 20 minutami, stanmar napsal: Zatím je nás skutečných evropanů víc ne ? Kam to však povede ? možná teď, ale budou se množit jak krysy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Až se to třeba jednou začne všechno sr.., tak to taky může vzít rychlej konec a žádní sluníčkáři a vítači či podobná verbež tomu nezabrání. Teda v to alespoň doufám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 No to ale bude regulérní válka. Bohužel si to nikdo ze sluníčkářů neuvědomuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Hele už je někdo v Žamberku? Jak to tam vypadá? Asi bláto a sračky co? Já nevím, jak zítra budu stíhat. Ale pršet by snad už nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Neměl by tam být motos a ozzi ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Žamberk je super. Jako vždy. Máme to tu pevně v grilu a Jegeru. Pro srábotky top auta.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit. On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Prej TOP auta. Motosi ty jsi uz asi hodne pil vid. Ja taky a presto jsem se rakhle dlouho nezasmal. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Motos teď celej den s Ozákem prochrápou a vstanou večer, jak je jejich zvykem [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 před 10 hodinami, Petrrr napsal: Je lepe byt pripraven a kdo je jeste priznivcem EU tak je srac a temer vlastizradce. Vsichni muzeme neco delat. Dobre si rozmyslet koho v nasledujicich volbach volit. On Stan a Pawouk nepriznaji ze to podepsali u me v klubu. Ale dobry,pocasi jako vymluvu beru. No mě osobně EU jako taková nevadí, právě naopak. Daleko lepší než být v RVHP. Bohužel to co se s ní děje je vinou voličů, kteří volí ve svých zemích různá politická uskupení a podle toho to pak vypadá. Je to o vzájemném respektu a dohodě, ta ovšem často v poslední době nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 před 36 minutami, motosman napsal: Už jsem vzhůru a kontroluji grilmastera. Jo a já vás zkontroluju všechny odpoledne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Jo EU nebyl spatny projekt, ale stava se z toho urednicky a totalitni moloch kde si Makrela s Makrelem vcele s ochlastou Junkerem a jeho celou radou delaji co chteji. Odlisne nazory se neodpousti, schvaluji se veci a ohybaji pravidla jak se to zrovna hodi. EU umi uz jen narizovat, prikazovat a zakazovat. To neni ta sama unie, ktera to byla pri nasem vstupu. Ja osobne doufam, ze se to brzo rozpadne, v napravu uz neverim a i kdyz o Britech si myslim sve, co se Brexitu tyce jim fandim. Melo to zustat cele postavene jen na volnem pohybu a obchodu mezi zememi a byla by spokojenost.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Tak za tenhle příspěvek ti snad odpustím i nářky na škodovky 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Vidis to, jeste mi nakonec tu kofolu rad koupis. Na znameni naseho pratelstvi v klubu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Já Ti ji klidně koupím na příštím čaji taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Něco málo Octávií ze Žamberka : 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim. Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 No Jacka ti koupim, když přestaneš bejt škodaplačka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 (editace) před 11 hodinami, Petrrr napsal: Stane, vim sice, ze si povysil a beres uplne jine prachy, ale ty uz jsi kofolu zaplatil. Tedy od tebe uz nechci. Clint jednou zaplatil celou veceri - do dnes na to s laskou vzpominam. No a Beu bude muset tim padem asi trochu pritlacit. Ja myslim ze s lahvi Jacka Daniela se spokojim. Jo plazivky, to nesmi chybet. Z toho by se mel Clint inspirovat, ne ten jeho obyc sport podvozek. Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta Editováno: 3. Září 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Zada a hlavne kolena, mel by je otaceci 360st. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Beu, no to ti prave nemohu slibit, je to silnejsi nez ja, dokonce silnejsi nez ten Jack Daniel. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 No vidíš, a takovou šanci jsem ti dal . Vždycky, když tě chytne plačtivá, mohl sis cucnout z láhve a svět (i ten škodováckej) by byl hned pro tebe veselejší 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: Strejdovi Klintovi by vždy rupli záda kdyby vystoupil z nízkého auta Ty raději zase někam zalez - ani se nepřijedeš podívat a pokecat, a to máš Žamberk kousek. Ty už bys neměl patřit do pirátskýho klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky