Losky83 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Bílý Karoq na 19" vypadá dobře i zezadu. Podle mě se to tak neokouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Losky to se fakt neokouka, hnusny to bude i za 3 roky do prvniho Faceliftu. To u Kodiaqa jsou ta svetla v tomhle srovnani klaudie schiffer.Ale ja Ti rozumim. Koho Karota jis, toho Kardiaqa zpivej. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 @Malta Tak snad to delší cesta prověří, pokud to na LPG nedělá, měly by být i ty ventily OK. Jak vypadal původní kat, když se přidřel ten vstřik? Vyměnil se za typ pro správný EURO? No, pokud se přidřel jeden ze vstřiků, je velmi možný, že zbylý 2 jsou na tom podobně špatně tak snad to mechán prověřil, aby to neodpravilo kat znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) No mě se ten zadek Karoqu taky moc nelíbí - a to jsem právě spíše "dolňák" Editováno: 14. Září 2017, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) I když z pohledu z různých úhlů a barvách... Editováno: 14. Září 2017, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) No v té černé to fakt není tak strašné, to jsem ani nečekal... Tedy ona to možná černá ani není. Editováno: 14. Září 2017, autor: Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Na té fotce je sice hnědá,ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Ty mrkve jsem okukoval na D11 a fakt hnus. Zlatá Ateca.Kurňa musím týden počkat v pořadníku na pořádný stroj. Nějaká socka ho rezervovala za 3 tis. než si vyřídí úvěr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 No on to vzadu moc nezachrání ani Kodiaq... Hnus velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Asi jsem divnej, ale zadek Karoqu se mi líbí víc než Kodiaqův. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 menší zadek = hezčí zadek, málokdo chce doma almaru ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Ji, taky se mi víc líbí Karoq než ten divný mastodont. Každopádně Petře já zrovna nejsem ten typ, za kterýho mě bereš. Je plno věcí, co se mi na těchto autech nelíbí všeobecně a i zase vím své o konkurenci. Navíc auta beru na operák, tak nemám problém přiznat co je dobrý a co stojí za pytel[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 před 48 minutami, rayx napsal: @Malta Tak snad to delší cesta prověří, pokud to na LPG nedělá, měly by být i ty ventily OK. Jak vypadal původní kat, když se přidřel ten vstřik? Vyměnil se za typ pro správný EURO? No, pokud se přidřel jeden ze vstřiků, je velmi možný, že zbylý 2 jsou na tom podobně špatně tak snad to mechán prověřil, aby to neodpravilo kat znovu. jj, kat byl objednáván na správný kód motoru. Mechoš říkal že se do něj díval kamerou na šlauchu a ta část co je směrem k chladiči, tak byla z 1/3 přicpaná. Jinak vstřiky se budou ještě vydělávat (ty zbývající dva) a čistit v ultrazvuku, nicméně když jsem sledoval vynechávání válců, tak na prvním, ještě se starým vstřikem, to tam exponenciálně skákalo při akceleraci, to bylo hned deset, přes dvacet, třicet až kolem 67 vynechání, než se to zase zresetovalo pro další cyklus. Po výměně je to v nule, sem tam při odstavení plynu tam skočí jedno max dvě vynechání na některém z válců. Ale čistit je budeme tak jako tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Mně obecně SUVčka moc neberou, ale ty světla se mi líbí. Aspoň to není tuctovka. V reálu to vypadá líp než na fotkách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Losky, ja vim. Je to prdel. Ja auta beru taky na operak, ale tak 10ti letej. Za 10 let jim to vratim na podvalu na hromade, dele to nevydrzi a koupim nove. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Já to neberu nijak vážně[emoji3] Máš to sice nějaké nedotažené, ale zase za slušnou cenu. Člověk si dnes moc nepomůže, auta kvalitou upadají celkově, trošku se mění jejich důležitost pro člověka a nové generace vítají sharing a nic nevlastnit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 jj, to my starý vlčáci nechápeme a holt máme smůlu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) před 1 hodinou, motosman napsal: Ty mrkve jsem okukoval na D11 a fakt hnus. Zlatá Ateca. Kurňa musím týden počkat v pořadníku na pořádný stroj. Nějaká socka ho rezervovala za 3 tis. než si vyřídí úvěr. Myslis atecu, teda zvyseneho leona ?? na D11 jsem minuly tyden potkal kamion s kardiaqem, atecou a novym yetim.... uplne stejny auta, aby si clovek vzal lupu.....? Editováno: 14. Září 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Mně se Kodiaq líbí hodně a kdyby stál polovinu, byl by doma [emoji106] Karota jsem v reálu neviděl, tak nemohu soudit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Nic nevlastnit jo? Aha, to je dobrý, odpoledne prodám manželku. No jo no, je to jak píše Pawouk, jsme konzervy. Až tady budou platy jako v DE, pak se auto opravdu stane i v myslích lidí ( ne jen v myslích automobilky) spotřebák a přestanou to tak řešit. Jako já neřeším když se rozbije pračka. Ale kdo si v ČR může dovolit nové auto, byť třeba jen Fábku. Furt se tady kupují především starý klumpy dovezený z DE. Sice je to třeba jen 5 let starý ale s 200tis km, a lidi se ukliňují, že to je teprve v záběhu. že auta z DE vydrží 2x tolik přeci. Opak je ale pravdou, pak dojde na DPF, EGR a jsou v prdeli. Pak se musí podplácet na E aby to prošlo, nejhorší na tom je, že oni už si na těch E o ten úplatek přímo říkají a ani se nestydí. Známej se servisem co tam jezdí dělat zákazníkům STK atd. mi o tom povídal. Támhle kdo přijde klasicky se na člověku vozí za kdejakou kravinu, zatím co kdo si připlatí, tak půstí úplný vraky. Říkal, že u emisí, by nad tím mávnul rukou. Že se stává, u aut, co jsou úplně v pořádku a neprojdou emisema, vyměníš půl auta a nemáš jistotu, že to projde. Ale u STK, že projde kde co bez zábran je k zamyšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 před 5 hodinami, Petrrr napsal: .....odpoledne prodám manželku Rok výroby a kolik má najeto.... Taky foto ze všech stran, nejlépe bez obalu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 No už to není nejmladší MR, i když asi furt mladší jak ty. Zajetá je dobře a zatím funguje bez problému Nevím jestli by sis ji mohl vůbec dovolit. Tolik peněz ani Pražák nemá. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 mno hele Petře, jestli jsi jí zajížděl ty, tak to musí bejt samá reklamace, pořád vrže, někudy do ní zatejká, podvozek už bude taky vyskákanej..za flašku rumu tu z ní uděláme putovní záležitost 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 před 39 minutami, Petrrr napsal: No už to není nejmladší MR, i když asi furt mladší jak ty. Zajetá je dobře a zatím funguje bez problému Nevím jestli by sis ji mohl vůbec dovolit. Tolik peněz ani Pražák nemá. Aha, takže má velkou spotřebu... ..tak proto máš jenom kindercár 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky