kokta7 Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 před 14 hodinami, Pawouk napsal: To je brutus - zelené Ferrari. Ale jinak je to umělecké dílo. spíš La .. to není umělecké dílo, to je bestie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Zelené Ferrari je prostě.... divné. No ale kdyby mně ho nutili, tak bych ho vzal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Pořád lepší IPhone než WinPhone. Koupil jsem si ho a za dva dny šel pryč. Systém akorát tak na volání a smsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 V 14. 9. 2017 na 21:52, Malta napsal: jj, kat byl objednáván na správný kód motoru. Mechoš říkal že se do něj díval kamerou na šlauchu a ta část co je směrem k chladiči, tak byla z 1/3 přicpaná. Jinak vstřiky se budou ještě vydělávat (ty zbývající dva) a čistit v ultrazvuku, nicméně když jsem sledoval vynechávání válců, tak na prvním, ještě se starým vstřikem, to tam exponenciálně skákalo při akceleraci, to bylo hned deset, přes dvacet, třicet až kolem 67 vynechání, než se to zase zresetovalo pro další cyklus. Po výměně je to v nule, sem tam při odstavení plynu tam skočí jedno max dvě vynechání na některém z válců. Ale čistit je budeme tak jako tak. tak jsem vyzvedl vyčištěné vstřiky u plynaře, ten vadný co jsem měnil, tak mi říkal že je totálně v pič. , ty dva mi vyčistil, jsou jak nové a říkal, že dávkují správně, namontoval jsem je a šlapou. Jeli jsme to projet výpadky nula, a zkusil jsem readness a .... konečně se auto vzpamatovalo z toho šoku, už jede normálně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Michale ok, vse mam z doslechu, tedy se nepru. Dik za ujasneni. Presto mam k Iphonum averzi jako kdysi k Nokiim. Nemohu za to. Jako by nekdo nikdy nekoupil Skodu nebo dehet. Ja bych nekoupil Iphone. I kdyz nektere jeho kvality uznavam. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2017 IPhone nesnáším skoro tak stejně, jako Američany [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 No jo, Tobě vlastně k životu stačí... ...i když se to moc na volání nehodí a už vůbec nejdou přes to posílat esemesky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Vy jste voli . Ale taky mám radši android, protože je levnější a můžu si ho přetvořit k obrazu svému, nejen změnit ikony . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: IPhone nesnáším skoro tak stejně, jako Američany A proto lezeš na internet (americký vynález) a jedeš na Windows (kupodivu opět americký vynález). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2017 A co mi asi zbývá? Neříkám, že vše americké je špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Pawouku a kdyby jen to. Jeho zena nosi najlonky, on se holi ziletkou a jeste a to zasadni chlasta Jacka Daniela a pana Oscara Fredericka Mossberga ma za modlu.. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Já mám nejradši český pivo a rum, teda tuzemák. Protože komu smrdí rum, tomu smrdí práce . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2017 Sdílet Vloženo 17. Září 2017 Rum Tuzemak. Nechapu jak tu sracku z brambor nekdo kdy mohl pojmenovat Rumem. To je vysmech pro opravdove Rumy z cukrove trtiny. Jako bych tvrdil ze z chleba vykvaseny a prepaleny cosi je Slivovice. Ale pivo beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Nepohrdej národním nápojem dělnické třídy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 11 hodinami, Petrrr napsal: on se holi ziletkou Nechci rejpat, ale jediný žiletky co jsou trochu k použití a dají se běžně koupit v čechách jsou Astry a ty jsou ruský..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Než je tam z Jevíčka přesunul P&G = Gillette, byly i ty Astry český z Jevíčka, prve od Diu n.p., pak Astra sro.. Nyní nastupnická Czech blades, ale Astra Platinum / Superior TM jim už nepatří ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 bohužel, Astra DIU koupil v roce 1997 Gillette, stará technologie šla do kopru, Gillette dodal svoji technologii, která se rozjela v1999, s tím že obchodní značka Astra zůstala, ale jely se čepelky i pod značkou Gillette. Ovšem pak v 2004 došlo k přesunu komplet nerezových čepelek do Petrohradu, kde se jedou opět i pod značkou Astra, ale jak už bylo zmíněno Made in Russia. To je taky důvod, proč jsem tu dával fotku s Vladimírem Iljičem před Aurorou v Petrohradě. Byl jsem s ostatními 6 týdnů učit Rusáky, jak to vyrábět a kontrolovat. V Čechách pak zůstala už jen výroba čepelek z uhlíkaté výroby (technologie z padesátých let min.století), která jde do rozvojových zemí, Asie, Afrika především. Ovšem firma Czech Blades, chystá od příštího roku svoji vlastní výrobu nerez čepelek, tak jsem zvědavý, jak se jim rozjezd a prodeje podaří. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 áááá vidím že rayx patří k zasvěceným , jseš někde od tama, nebo nedej bože jsi tam pracoval/pracuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Děkuji výše uvedeným drahoceným pánům k osvětlení...na štěstí léta už používám japonské žiletky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 To jsou ty s nápisem " Při holení rozkročte nohy" ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 ono už je spíše vzácnost vidět vůbec někoho se holit klasikou (čepelkami) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 @Malta Nene, jen mě ty moderní "tří až pětirychlostní" holítka pěkně serou, jsem konzerva a nedám dopustit na jednoduchou žiletku. Tak jsem si už dříve zjištoval informace, když jsem na Astrách před x lety zjistil, že jsou nově z Petrohradu ... Díky za další info k problematice, jinak jsem uplně odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 1 minutou, motosman napsal: To jsou ty s nápisem " Při holení rozkročte nohy" ? přesně ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 jj strojek od Mühle a žiletky MyFeather co lepšího může být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 před 1 minutou, rayx napsal: @Malta Nene, jen mě ty moderní "tří až pětirychlostní" holítka pěkně serou, jsem konzerva a nedám dopustit na jednoduchou žiletku. Tak jsem si už dříve zjištoval informace, když jsem na Astrách před x lety zjistil, že jsou nově z Petrohradu ... Díky za další info k problematice, jinak jsem uplně odjinud aha, tak to já zažil chvíli DIU státní podnik, přes Astru s.r.o. až po Gillette Czech s.r.o., než jsem právě díky přesunu do Petrohradu po patnácti letech (kdy jsem měl práci 100m od baráku) o ní přišel. A teď mě právě pánové z Czech Blades po 13 letech jinde lanaří zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky