Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 14 hodinami, stanmar napsal:

Jako bych to pořád neříkal...kol104

elektromobilita 

Je moc dobře, že se to zkouší v bohatém Norsku a že se o tom píše, doufám, že to budou slyšet všichni okolo. Technologie a její reálné využití či spíše zneužití ...

Vloženo

Vysvětluj to ovšem politikům. Vždyť prakticky vše, co je normálnímu člověku používajícímu selský rozum naprosto jasné, politik nechápe a přetvoří si to ke svému obrazu. kol114

Vloženo

Jenže on je to prostě problém. Když si člověk uvědomí, jaká lobby na politické strany působí, je to až děsivé. Stačí se podívat třeba jen na to, jak dopadla EKO daň, která ještě před tím, než prošla sněmovnou, vypadala úplně jinak.

Vloženo

Jo, má můj obdiv, bylo pár chvil v životě kdy jsem to chtěl nejraději udělat taky. Ale člověk by si stejně nepomohl.  Být ale zazobanej a pak měl na právníky tak bych to udělal. Nebo zaplatil přímo reklamu v TV.

Vloženo

40 tisíc Kč měsíčně je zhruba průměrná dělnická mzda ve Škodě po započítání všech bonusů. Odbory chtějí dvouciferný růst.

Ty vole, mrdky s dokončenou základkou berou za práci robota 40 papírů měsíčně...

• Negativní 7
Vloženo

Ani mi nemluv. Pak mi do práce přijde floutek, co má dodělanou vysokou a chce nástup 60 litrů, včetně firemního auta, protože ŠA a TPCA platí velký prachy. :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Protože nemám potřebu dělat ve fabrice, která je plná Ukrajinců, nemusím a nemám důvod dělat o víkendech nebo po nocích. Svý velký prachy si vydělám i tak, že budu dělat 7.5 hodiny denně od pondělí do pátku. :D

• Negativní 2
Vloženo
před 56 minutami, Sabiza napsal:

Protože nemám potřebu dělat ve fabrice, která je plná Ukrajinců, nemusím a nemám důvod dělat o víkendech nebo po nocích. Svý velký prachy si vydělám i tak, že budu dělat 7.5 hodiny denně od pondělí do pátku. :D

Tak proč Tě to vyvádí z míry ?

Že se chce někdo mít lépe ?

Já jim to naopak přeji a když mají silné odbory, které za ně kopou...

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...