Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 1 hodinou, Bikes napsal:

test kapalin do ostrikovacu, kdyz nam pomalu prichazi ta zima (sice stary 5 let, ale...)

Dík za nabídku, ale tohle už nepiju, po Roxu totiž nějak hůř vidím.... :kol-31:

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak strycovi se u Kardyaka mlzi pry mlhovky. Volal mi jestli je to normalni. Coz jsem mu neumel rici. Mne se nikdy zadna svetla nemlzila. Bavic tady jsou led tak nevim. Co myslite. Mluvil jeste o dalsich dvou svetlech, ale iz nevim jaka. Proste celkem 4 svetla zamlzena zevnitr.

Vloženo

Jen tak dál, to je ale kvalita výroby a k tomu stejně kvalitní blábol. Mám OCI, stáří 19let a tyhle fyzikální jevy teda nevykazuje.

PS.

Mrňous kupodivu taky ne.

PS2.

A kdeže jsou ty otvory na vyrovnávání těch tlaků a větrání. Nic jsem zatím nenašel.

PS3.

Asi budu blejt ... .

Vloženo

Kurva drát, jak mi měnili naposledy tu jednotku na okna v předních dveřích, tak jim tam do dveří asi spadnul šroubovák... Musim znovu kurva fix drát.

Vloženo
před 20 minutami, Clint napsal:

Kurva drát, jak mi měnili naposledy tu jednotku na okna v předních dveřích, tak jim tam do dveří asi spadnul šroubovák... Musim znovu kurva fix drát.

To měl bejt úplatek pro tebe...

• Pozitivní 1
Vloženo
před 42 minutami, Clint napsal:

Buď rád, že jim nespadnul do tvejch zad, nebo oka :t

• Pozitivní 1
Vloženo
a vadi ti tam ten šroubovák? chrastí tam? 
Kurefsky, v každé zatáčce. No spíš to vypadá na něco uvolněného, dráty ap, nebo ten hajzl na tapec. Už jsem tu a už na tom soudruzi pracují...
  • Negativní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...