motosman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 No nevim. Stopku a Tčko bych na závodním OKRUHU (jako že jedu pořád dokola) opravdu nečekal.[emoji33] [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 test kapalin do ostrikovacu, kdyz nam pomalu prichazi ta zima (sice stary 5 let, ale...) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Nooo, to se hodí. Přespříští víkend přezouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 @kokta7výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 před 7 minutami, kokta7 napsal: nová výbava asistenčních služeb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Teslu s tím nenabijete. U ostatních nevím, ale asi to bude stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Jak to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Benzínovou centrálu mám, takže ji šoupnu do kufru toho upa a dojedu až do Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 před 1 hodinou, Bikes napsal: test kapalin do ostrikovacu, kdyz nam pomalu prichazi ta zima (sice stary 5 let, ale...) Dík za nabídku, ale tohle už nepiju, po Roxu totiž nějak hůř vidím.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 kvalitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Tak strycovi se u Kardyaka mlzi pry mlhovky. Volal mi jestli je to normalni. Coz jsem mu neumel rici. Mne se nikdy zadna svetla nemlzila. Bavic tady jsou led tak nevim. Co myslite. Mluvil jeste o dalsich dvou svetlech, ale iz nevim jaka. Proste celkem 4 svetla zamlzena zevnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 To je vlastnost, to nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 2043148 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Pavouku dik. Ja vedel ze ty budes vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Jen tak dál, to je ale kvalita výroby a k tomu stejně kvalitní blábol. Mám OCI, stáří 19let a tyhle fyzikální jevy teda nevykazuje. PS. Mrňous kupodivu taky ne. PS2. A kdeže jsou ty otvory na vyrovnávání těch tlaků a větrání. Nic jsem zatím nenašel. PS3. Asi budu blejt ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Tohle přidá aspoň 200 koníků.https://www.pedalbox.com/en/product/pedalbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Kurva drát, jak mi měnili naposledy tu jednotku na okna v předních dveřích, tak jim tam do dveří asi spadnul šroubovák... Musim znovu kurva fix drát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 nemam rad servisy. mam 160 tkm a ještě jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 před 20 minutami, Clint napsal: Kurva drát, jak mi měnili naposledy tu jednotku na okna v předních dveřích, tak jim tam do dveří asi spadnul šroubovák... Musim znovu kurva fix drát. To měl bejt úplatek pro tebe... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 před 42 minutami, Clint napsal: Kurva drát, jak mi měnili naposledy tu jednotku na okna v předních dveřích, tak jim tam do dveří asi spadnul šroubovák... Musim znovu kurva fix drát. Buď rád, že jim nespadnul do tvejch zad, nebo oka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 No to jsou umělci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 a vadi ti tam ten šroubovák? chrastí tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 a vadi ti tam ten šroubovák? chrastí tam? Kurefsky, v každé zatáčce. No spíš to vypadá na něco uvolněného, dráty ap, nebo ten hajzl na tapec. Už jsem tu a už na tom soudruzi pracují... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Už se to začíná rozpadat. To jsou ty chrochtáci. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky