Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 A koho budete volit jitrnice co? Clinta se neptam. Ten voli Jednotne Rusko to je jasny. No Prazaci voli jako vzdy Kalouska ODS to je jasne. My na vesnicich se nedame a Filipa budeme volit tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 A já Babyše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Kvalita Kodiaqu. Panoramou teče do auta. [emoji2] [emoji2] [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 A hele, tak to se ma stryc na co tesit. Mlzici svetla uz ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Jo, tak on má i vodorámu. chudák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 To jsou ty dotace. Nejdřív kotlíková na topení, nyní dešťovka na ostřikovace a lidi se mohou zbláznit. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 A kazdej se z toho Kardiaka muže po... a hned to musí mít. V současný době koupit auto v prvních dvou letech výroby je nesmysl. Sám jsem si to vyzkoušel. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Ano, design Kardiaka ze zadu mi připomíná důchodce s vyndanou zubní protézou. Ze předu ten výtlem taky příšernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Lidem je to . Jak jsem byl na stánku s tím Kokodákem, tak tam běhal důchodce a že prej to je ten novej superb? Pravda bylo to v Brně. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) před 52 minutami, MichalRr napsal: A kazdej se z toho Kardiaka muže po... a hned to musí mít. V současný době koupit auto v prvních dvou letech výroby je nesmysl. Sám jsem si to vyzkoušel. do oktavie 3 teče taky, tak co...a lidi za to dávají 3/4 mega... Editováno: 17. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=452069&sId=&mId=Norové jedou [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Njn, Norci jsou úchylové 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 před 2 hodinami, MichalRr napsal: A kazdej se z toho Kardiaka muže po... a hned to musí mít. V současný době koupit auto v prvních dvou letech výroby je nesmysl. Sám jsem si to vyzkoušel. O tom ví své i naše vrchní plačka @Petrrr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Ano, bohuzel vlastni zkusenost. Ale ten argument je trochu lichy. Kdyz tedy nikdo nebude kupovat prvni kusy a budou vsichni cekat na ty dalsi, tak teoreticky nikdy ty dalsi nebudou ze? Je ale pravdou ze firmy se radi vzdy obetuji v ramci podpory prodeje obyc smrtelniku co to maj bez odectu, kterych je u Skody tak malo. No a pokud si myslite ze ja jsem puntickar, tak to neznate stryce. Ten je schopnej jim tam pak z toho udelat kulnicku na drivi z AS, pokud ma pocit ze je neco spatne. Ma uz x-tou Skodu a mel vzdy stesti na zavady ( proto je na Schade zasedlej). Resp. oni meli stesti. Neco mi rika, ze s Kardiaqem co uz ma a s Karotem, co ma objednany se to zlomi a to jim pak v AS nepreju. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 před 11 hodinami, kokta7 napsal: do oktavie 3 teče taky, tak co...a lidi za to dávají 3/4 mega... A kolik těch Octavií s tím zatíkáním je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Hodně. Je to dané tím, jak se lidi o auto starají. Kdo ho nemyje, tomu tam nezatéká. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Clint uz nema na naftu. Odstrihli mu internet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Tak pánové, termín srazu je tu! Čaj o páté se koná 26.10. ve čtvrtek v Krušárně jako obvykle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Já taky. Tentokrát si do toho nenechám nic vlézt . Clinte, už budu na zimních šestnáctkách, takže by se měl ještě více zlepšit komfort. Můžeš to vyzkoušet. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: beuticek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Necháš mě řídit? že bych ti to trošku počipoval. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Clint jezdi na 15" Barumech. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 před 26 minutami, kokta7 napsal: Necháš mě řídit? že bych ti to trošku počipoval. Sorry, nechci mít po autě 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 před 46 minutami, Petrrr napsal: Clint jezdi na 15" Barumech. jojo podporuje českou výrobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Jezdím zásadně na Barum chewing gum [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky