Clerfayt Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Asi je kvalita Škodovek srovnatelná.... každopádně na fóru se hodně řeší mimo jiného závady. Nenechte se tu odradit, ale spíš to brát na co si dát pozor. Co se nedá Škodovce upřít.... s plnou servisní historií se dobře staví i ke kulancím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Stafa: ano placka se mi zde rika. Nejsem ovsem zadna imaginarni. Placka postavena na realnych zakladech. A nerikej hop, aby si se za rok treba sam nedivil. Takovych nadsencu uz tady bylo a dnes se jich par priklani na mou stranu, po vlastnich zkusenostech. Ja tady muzu psat co chci, stejne tak vecny Skodofil Clint, ale jen vlastni zkusenost te presvedci, tak jako jine at jiz positivne, ci negativne. Preji pevnou a stastnou ruku pri vyberu a at si spokojeny at uz poridis cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 stafa to jsi opravdu přečetl všech 2213 stránek tohoto tématu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Uz se odpojil. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/eu-musi-byt-silena-od-roku-2021-chce-online-sledovat-spotrebu-vsech-aut/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu To je přímo zrůdnost co EU zase vymyslela. Takto vetráni budou nejžádanější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 No to bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Jdu blejt Velebnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Každej jde blejt, ale koho jste volili co? Každej třetí Babiše, někteří eurosráče TOP 09 nebo eurozhulence Piráty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 ODS a pan profesor Klaus měl naprostou pravdu s EU, jen ho tenkrát bohužel nebrali tak vážně. Ale pravda je nyní jestě horší než tenkrát prorokoval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 A další prognóza: https://auto.idnes.cz/bob-lutz-konec-aut-03j-/automoto.aspx?c=A171120_231612_automoto_fdv To zas bude v álejích nablito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 No to je výtvor nějakého fantasty [emoji23] Tomu bude věřit Pawouk, napíše si to datum do diáře a příští auto už nekoupí, aby neprodělal a bude čekat na automatické moduly [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Tyhle prognózy miluju, asi jako ta, že už máme dvanáct let lítat na biz dráhu a ještě se nekoplo do země. A možná dalších deset let nekopne [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Jo a to ještě zakážou krátké sukně... ...takže si to za 25 let v domově důchodců akorát hodíme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 V domově důchodců bych možná ocenil ty dlouhé sukně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Když to tak sleduju tak dementní politici nás donutí jednou vyměnit koně pod kapotou za koně v garáži. Takže zpátky do středověku a ještě k tomu blackout a bude to fertig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) Tak to mě vezmou řidičák, protože budu neskutečnej škůdce a ekoterorista. Editováno: 22. Listopad 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Tak to já už jsem teď, takže mě to netrápí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Tu krabičku na spotřebu chci. Kde to seženu? Takovej horor ty ekošmejdi ještě neviděli. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Spotřebu vem čert, ale spíš mám obavu o to, co všechno za data to bude odesílat... Aby obratem nepřišel "kartáč" kupříkladu od PČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 To by EU věděla kde se kdo pohyboval a to je hororová představa. To ani Burešovo EET není takový slídil jak navrhovaný přenos výše aktuální spotřeby rovnou k úředníkům EU. V Bruselu jsou totálně odtržený od reality, takové Rumunsko a Bulharsko to jistě neazavedou a i řada dalších zemí s starším vozovým parkem. Dále kdo by platil ty datové přenosy by mě zajímalo, stačí výše spotřební daně u paliv, silniční daně, parkovné v modrých zónách a dálniční poplatky. Taky výše ceny nařízené STK a to přitom v řadě států vůbec nemají a taky fungují bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Zrovna s lokalizací míst, kde jsem byl už nic nenadělám. Stačí mobilní telefon a ten ti spolehlivě zanechá krásnou stopu, kde všude jsi byl... Problém je, že tahle super věc bude umět číst konkrétní data a ty následně předávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 před 18 hodinami, Petrrr napsal: Ty jova..On nas na tajnaka sleduje. Nejakej tajnej. Ty agenti ze Slovenska se nam tu nejak mnozi. Nejdriv Babis a ted ......... Veru pravdu máš, sledujeme. Len do hlásenia nemôžem skoro nič napísať, lebo by mi to nik neuveril ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 před 50 minutami, XJOHNNYX napsal: Tak to já už jsem teď, takže mě to netrápí Jéé, kde Ty se tu bereš... My už Tě oplakali a koukám, že máš místo žluté RS červenou. (nebo jsem to někde přehlíd ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 před 3 minutami, Effendi napsal: před 18 hodinami, Petrrr napsal: Ty jova..On nas na tajnaka sleduje. Nejakej tajnej. Ty agenti ze Slovenska se nam tu nejak mnozi. Nejdriv Babis a ted ......... Veru pravdu máš, sledujeme. Len do hlásenia nemôžem skoro nič napísať, lebo by mi to nik neuveril ... To víš Petrrr je okamžitě v neklidu jak je někdo jenom kousek východně od KV. Jako první to odskáčeme my z práglu a tam dál na východ to už si dává rovnou studený obklady a čeká na příjezd sovětských tanků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 (editace) šel jsem okolo, tak jsem zavítal rozvířit debatu Ve vozovém parku jsou drobné změny, aby to nebyla taková nuda Editováno: 22. Listopad 2017, autor: XJOHNNYX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky