Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Pawouku zalezi, jak jdo. Tesit se muze koncernista, za ktereho se ja uz nepovazuji. Kdybych tedy mel kupovat auto, jako ze nebudu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 To je fuk, jestli koncern, nebo někdo jiný - ono to bude všude stejné. EURO6c a nové normy měření spotřeby/emisí nedávají jinou možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Nejvyšší čas objednat nové auto s ještě klasickým pohonným ústrojím, anebo čekat až na vodíkový pohon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 https://www.novinky.cz/domaci/456818-zprisneni-kontrol-mereni-emisi-ma-odhalit-podvody.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Když tak sleduju vývoj v oblasti motorů a emisí tak jedině mě napadá že takto všechny tlačí do elektomobility. Ale to bude cesta do pekla, a tak asi budu udržovat své auta v provozu co nejdéle to půjde a třeba se mi podaří je i dostat jednou na veteránské značky a pro ty pak skoro nic neplatí. Jako příklad, mám nákladní auta s veteránskou testací a ta můžou jezdit i do center Německých měst s nejpřísnějšíma emisníma zóama a taky nemusí ve velké části Evropy platit mýto a dodržovat zákazy jízdy a AETR. Prostě zatím paráda a pojistka ve stokorunách za rok. Než pojízdnej počítač tak radši jednoduchou a spolehlivou klasiku. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Pawouku, nedavno se taky rikalo, ze bez Downsizingu a turba to nepujde a hele, jsou znacky co to bez toho umej. Tedy se nebojim, ze by se nenasla rada jinych lepsich reseni. Takove Subaru treba prestane dehty delat vubec a jako dalsi varianta, odejde z Evropy a bude mit klid. Taky reseni. Jini to udelaji taky a pak nam tu zbyde jen spolehliva pretechnizovana koncernova technika co bude papirove jezdit za 2l/100, skutecnost bude jina, za to si bude muset zakaznik auto ponechat jen do konce zaruky neb, za opravy se nedoplati. Takhle si to myslel, to pak mas vlastne pravdu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Představte si hoši, že ta žebrota, ten nuzák, kterému z teplákovky čouhá špinavé triko, ta Karlovarská zarostlá nula s beranicí na hlavě....tak ten chodí každej den stát tři hodiny do banky a čeká, až mu pošlu nějaké peníze či co Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Obchod je obchod, dal jsem ti 10 lahví od Gambrinusu, tak chci 30 Kč za zálohy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Tu sa už premietajú filmy ? Vratné láhve..... Ešte 50 odstínů šedé a prenikne sem aj kuliúra... Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: Effendi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 A pak taky Rychle a zbesile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Fritovací olej bude vždy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Tady něco vzdělávacího....http://disk1.usi.vutbr.cz/autoskoly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 před 2 hodinami, stafa napsal: Len mám teraz trochu obavy, že ak objednám auto s dechtom, aby som do neho tak o 5 rokov mal kde natankovať kolomaž... Tak si objednej 1.4 TSI, v čechách je ještě k mání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Clerfayte doufám, že až převezmeš novou káru, tak si střelhbitě vytvoříš téma kam vložíš fotky. My ti to tam hned zaplevelíme balastem - hlavně teda náš Petrrr. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Manželce na stříbrném sršni odešlo dvouložisko v převodovce. Za studena to vydává zajímavé zvuky. Potvrzeno servisákem, prý u HTP poměrně častá závada. Pawouk by mohl vědět, co to stojí [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Já jsem si rozmyslel koupi novýho auta a radši nechán v provozu vše co mám. Vývoj omezování v Evropě jde strašně rychle kupředu a jen v Německu čekají na verdikt soudu v únoru zda je možné zakázat dieslům do Euro 6 vjezd do center velkých měst. Tímto se dá znehodnotit investice z moci státu skoro přez noc a takto to může pokračovat i dále protože eko šílenství je velice mocně zakotvený ve velké části Evropy. Takto vydržím i deset let a uvidím jak se vše bude vyvíjet. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Auto už mám od pondělka. leč z práce jezdím za tmy. Snad o víkendu něco nafotím a napíšu první postřehy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Auto má od pondělí, ale nic neřekne. No jo no, za Škodovku se každej stydí. Z toho si nic nedělej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Ha, Ty aby jsi si nepřisadil... A já se za Škodovku nestydím, holt nemám takovou plečku jako Ty. (plečka = plačka) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 (editace) @stanmar Líp bych to nenapsal. Já se za svoji škodovku taky nestydím a jsem na ni pyšnej Dneska jsem zase kupoval nějaký vánoční dárky ve škodováckým e-shopu. Editováno: 6. Prosinec 2017, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Hoši, úplně pláču dojetím. A to víte, že Šáde zahájila výstavbu nové haly lakovny? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Cože, tak Ty jdeš z nádražního povalování konečně do práce ?? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Ještě by prstíčkem hrabal, aby tam mohl jít pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Tak tohle je jedna z mnoha pracovních příležitostí, kterou si nechám ujít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky