motosman Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Motoricky je to držák. Ale záráží mě drobné nedostatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 (editace) Před hodinou, Voice napsal: Tak konečně jsem si v pátek vyzvednul na salonu ten balíček z Mexika.....(SQ5) Tak snad to pár roků vydrží. fůůj, za to by byla pěkná M2 a ještě 1/4 mega na benzín Editováno: 10. Prosinec 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 před 2 hodinami, Voice napsal: Tak konečně jsem si v pátek vyzvednul na salonu ten balíček z Mexika.....(SQ5) Tak snad to pár roků vydrží. Tohle napiš wolfovi do tématu, ten přece miluje SUV. I když vlastně je to nové a moderní, takže vlastě žádný kus ignotu s pákami a táhly, tak to asi mít radost nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Tohle do terénu moc není. Na terén to nemá podvozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Voice co máš za barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 To je do prazskyho terenu, na ty vase koleje, diry a kostky. Kolikrat horsi cesty jak nekde na vesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 před 2 hodinami, motosman napsal: Voice co máš za barvu? Modrou, ale přesný název z hlavy nevím. Jaké to má nedostatky o kterých píšeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Jaky? Vsechny [emoji23]Ba ne Audi SQ7 bych taky zkousnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Já jsem původně chtěl SQ7, ale už to na mne bylo moc peněz. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 I tak je to good. Na me je moc penez i za rezervni kolo Audi. Co z toho vyplyva? No, ze jsi na tom lepe. [emoji23]Tedy at slouzi dobre a mnoho km bez nehod. Snad das i nejake fotky aby Skodovaci tady mohli slintat, ale zaroven tvrdit ze Skoda je stejne lepsi. [emoji23]. Vyfot hlavne interier aby videli Skodovaci jak ma vypadat, hlavne dvere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Jj. Modrá KoKo. Co mě vytáčí je ostřikovače čelního skla a debilita kontroly žárovek. Jedná se o přisvětlení do zatáček. Jsou tam H7, ale když odejde jedna, nejde ani druhá a systém hlásí porucha light adaptive systém. Bez diag nevíš která. O přístupu ani nemluvím. Barva je nádherná, ale je vidět každý škrábanec. Chce to pořádný vosk a udržovat. Ostřikovače jsou jak ze Škoda 100. Tam aspoň drželi směr ostřiku. Je to 2013, 3.0 V6T nafta 230Kw. V té době se benzín bohužel nedodával pro ČŘ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Já doufám, že tam už žádné klasické žárovky nemám. Jinak místa je tam nic moc......a dveře se na můj vkus musí zavírat z větší razancí než jsem byl zvyklý z A6. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Znamy u Hondy fotra CRV zavre dvere malickem z 20cm. Nebo i u sveho Civika. Coz jsem videl na vlastni oci. Ale myslim si, ze az se vymackaji trochu ta tesneni ze se to zlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Uvidíme, já u CRV taky zavírám v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Kurva, ty vlastnis AAA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Hmm. Po 4 letech a 75tis km s tim furt musím třísknout. Jinak to řve, že se auto rozjede, vyřaďte a chcípněte motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 před 5 hodinami, stanmar napsal: Tohle napiš wolfovi do tématu, ten přece miluje SUV. I když vlastně je to nové a moderní, takže vlastě žádný kus ignotu s pákami a táhly, tak to asi mít radost nebude. Ne já beru jen offroady na milost, ostatní je vhodný tak pro modelíny a zelený vdovy, aby přežily dnešní divokou dobu na silnicích. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jedna smutná zpráva : https://www.expres.cz/smrt-martin-smolik-0at-/celebrity.aspx?c=A171211_123723_dx-celebrity_terka R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 To snad ne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 před 20 hodinami, Petrrr napsal: Kurva, ty vlastnis AAA? Bohužel nee, mám jen 4 vozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jo o tom Martinovi to bylo hned na FB. Smutne. Mlady clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 to je kdo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Taky mi to nic neříká. Nějakej jouda z nějakého salónu či co... No každopádně škoda mladého života [emoji850] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Byl to jeden z "expertů" primáckýho autosalonu. Občas to sleduju. Je ho škoda, byl ještě mladej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jo to možná neurvalé, ale mě je to celkem jedno, kolik lidí umře ještě mladších a nikoho to nezajímá. Kdybych si měl brát osobně každou smutnou událost... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky