Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Stafa, ty si na to "kápnul". To bude asi ten pravý dôvod, prečo Petrrr nemá rád Slovákov. :D

Asi v mladosti niečo nekalé zažil v DDR.

tomus, :_icon_smich2::_icon_smich2::_icon_smich2:

Ani piwo ani cola nenahradi nam jabola :D:D

Jabol = vino z jablek. Samozrejne levne vino :D

Dobre kluci. Ja uż se pojdu spat. Zitra bude dal :) Dobrou :)

Upraveno od TOMUS

Aj ja mám rád víno, hlavne červené. Snáď ešte v Kinderkáre budú mať voľné miesto a zoberú ma. Kinderkára má tri miesta na sedenie, že ?

• Autor

Jj tři, za Plačku si nikdo nesedne

A teraz tú o tej karkulke. Signál na otvorenie a potom na štartovanie :_icon_smich2:

what? co to meleš za nesmysly, měl si někdy vůbec auto s tímhle dementním systémem?

Keyless v slepici mám. Funguje cca na meter. Keď systém zistí aktívny klúč, tak má všetky práva a teda aj na štartovanie.

Tak na čo čakal ten v aute s otvorenými dverami a tí snehuláci tam ešte šaškovali ? Ďalšia vec, keď auto prijme signál ,rozsvieti sa osvetlenie.

Na videu sa rozsvietilo pri otvorení dverí, takže auto bolo odomknuté. Jasný poisťovací podvod.

Sabiza, na prvom odkaze je krádež asi reálna, kde klúč je blízko auta. Zistenie kódu, uloženie do systému, auto sa rozsvieti, panáčik naštartuje a odchádza.

Na druhom odkaze sa jedná o podvod.  začína čiernobielo. Zamknuté auto už svieti svetlami, keď do auta nasadá pirát BMW.  Následne brzdové svetlá zhasnú, to asi bol šofér unavený.  No ale problém je v tom, že bez aktívneho klúča v BMW brzdové svetlá  nesvietia.

Upraveno od Jao

Kokta, prelož mi ten tvoj podpis prosím, lebo tomu nerozumiem. Viem len Slovensky a Česky :D

Upraveno od Jao

Já si myslím, že to bude asi takto:
Přijde nový učitel do třídy a představuje se...
Dobrý den žáci, jmenuji se Kot. Pro ty kdo koktají jsem Václav.....

Dobry den kluci :)

Dobře že nejsem učitele :D

Zdar Tomus.

Jeden dotaz.. jaký je rozdíl mezi těmito benzíny? Verva ON a eurobenzin. 66d0c8752dd364930bf3f5c5a988f007.jpg

Od drog jsem si samozřejmě odpočinul... Ale to je jen takový překladatelský oříšek.???

odpocznij od drogi, wola jabola :D

70 dnů nic nedělání... Clint už to dělá několik let, ale dostane za to minimální mzdu. :D

Mňa by na 70 dní do postele nikto nedostal. Po 6. hodinách by som už viazal plachtu do povrazu.

Já třeba nechápu, co dělají lidi na pracáku a na hmotné nouzi. Jejich životy musí být sakra nudné.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.