Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stafa, ty si na to "kápnul". To bude asi ten pravý dôvod, prečo Petrrr nemá rád Slovákov. :D

Asi v mladosti niečo nekalé zažil v DDR.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jabol = vino z jablek. Samozrejne levne vino :D

Dobre kluci. Ja uż se pojdu spat. Zitra bude dal :) Dobrou :)

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Aj ja mám rád víno, hlavne červené. Snáď ešte v Kinderkáre budú mať voľné miesto a zoberú ma. Kinderkára má tri miesta na sedenie, že ?

Vloženo

Keyless v slepici mám. Funguje cca na meter. Keď systém zistí aktívny klúč, tak má všetky práva a teda aj na štartovanie.

Tak na čo čakal ten v aute s otvorenými dverami a tí snehuláci tam ešte šaškovali ? Ďalšia vec, keď auto prijme signál ,rozsvieti sa osvetlenie.

Na videu sa rozsvietilo pri otvorení dverí, takže auto bolo odomknuté. Jasný poisťovací podvod.

• Pozitivní 1
  • Negativní 2
Vloženo (editace)

Sabiza, na prvom odkaze je krádež asi reálna, kde klúč je blízko auta. Zistenie kódu, uloženie do systému, auto sa rozsvieti, panáčik naštartuje a odchádza.

Na druhom odkaze sa jedná o podvod.  začína čiernobielo. Zamknuté auto už svieti svetlami, keď do auta nasadá pirát BMW.  Následne brzdové svetlá zhasnú, to asi bol šofér unavený.  No ale problém je v tom, že bez aktívneho klúča v BMW brzdové svetlá  nesvietia.

Editováno: , autor: Jao
Vloženo (editace)

Kokta, prelož mi ten tvoj podpis prosím, lebo tomu nerozumiem. Viem len Slovensky a Česky :D

Editováno: , autor: Jao
  • Negativní 1
Vloženo

Já si myslím, že to bude asi takto:
Přijde nový učitel do třídy a představuje se...
Dobrý den žáci, jmenuji se Kot. Pro ty kdo koktají jsem Václav.....

• Pozitivní 4
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...