Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kristiána nikdo prosit nebude. Odešel sám a za všemi zabouchnul vrata. Takže nikdo mu nebrání se vrátit a rádi ho přivítáme, ale musí to přijít od něj samotného [emoji6]

Vloženo

Ja myslim, ze on prijde. Bude se maskovat za brachu, bude si muset pujcit jeho auto. Pawouk ma stigro ze si je se Stanem tak podobny. [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo
A nestálo by za to se mu ještě ozvat, jestli si to nerozmyslel? Přiznám se, že mi na srazech bude chybět... 
Já ti ho na srazu zahraju [emoji6] Čelo mám stejně vysoké a brejle si pujčím.
Vloženo

Nevim nevim Clinte jestli stihnes nastudovat vsechny montazni prirucky Skoda, Vsechny vady a zavady vsech modelu, mazivarskou poradnu, servisni intervaly vsechna cisla casopisu Auto..atd. atd. Myslim ze do zitra to nestihnes. Jak dojde na technicke tema jsi v prdeli. Kazdej to pozna ze nejsi Pawouk.

• Pozitivní 5
Vloženo

Ideální by bylo na srazu zkřížit dostupné chřipkové viry a vypěstovat mega virus. My už budeme samozřejmě chránění vlastníma protilátkama. Kokta odveze megavirus do Hradce a uvidíme za pár dnů, kolik bude mít vesnice Hradec obyvatel. No a pak za padesát míčů nabídneme kapku pro přední farmaceutické firmy k výrobě protilátky. A my budeme pracháči. Tedy kromě smolaře Plačky. Toho mezi tím přejede drezína [emoji6]

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak já tedy dnes dorazím, dokonce končím o něco dřív v práci, abych to do těch pěti stihl. Jen se nezdržím moc dlouho. Musím večer zase makat.

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...