Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem úspěšně doma. Cesta v rámci možností klidná a čistá. Díky za sraz a omlouvám se těm, které jsem při odjezdu vyblikal. :D

Vloženo

No, jen netuším, zda mi ta světla někdy nějakým záhadným způsobem nesvítí až moc... jen po cestě domů mi v protisměru blikaly asi dvě auta, ať si vypnu dálkové, i když jsem nepražil. :(

Vloženo

Nekdo si na nas ucet pekne nazral brisko. Resp. na ucet Sabiho a Oziho ( ja nemit hotovost). Chybelo 140kc cca. Se priznejte. Sama Octavia machry a pak nemaj na kofolu. [emoji16]
Na druhou stranu ten cisnik nebyl schopny vlastne rici co se nezaplatilo. Buh vi jak to bylo. Asi chtel vydelat na provizi Clintovi. [emoji16]

• Pozitivní 2
Vloženo
před 8 hodinami, Sabiza napsal:

No, jen netuším, zda mi ta světla někdy nějakým záhadným způsobem nesvítí až moc... jen po cestě domů mi v protisměru blikaly asi dvě auta, ať si vypnu dálkové, i když jsem nepražil. :(

Je pravda, že ti to svítí hodně. Musel jsem si klopit zrcátko. 

Vloženo
před 13 hodinami, Petrrr napsal:

Buh vi jak to bylo. Asi chtel vydelat na provizi Clintovi. emoji16.png

A nemá tam náhodou Clint nejaký majetkový podiel ? Nakúpil akcie, zmenil krčmu. Nejak sa tá investícia vrátiť musí ...

• Pozitivní 1
Vloženo
před 13 hodinami, Sabiza napsal:

To se mi stává denně ;) 

Vloženo (editace)

No já naštěstí neměl ani jednu kofolu srkal jsem celou dobu ten džbán zázvorového čaje. No a pak ta tři a půle krkovička se zeleninou, co mi musel Sid pomáhat sežrat a byl jsem ta bratru za 400+  Tak snad mě nenatáhnul, příště si to nechám popsat co je za co jednotlivě...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jo a příště každým dám na stůl kofolu, ať to nedopadne jako teď, kdy jsem to neměl jak zúčtovat. Kdo přijde pozdě, má smůlu :D. Kdo nechce kofolu, má taky smůlu, může jí někomu přenechat B)

• Pozitivní 1
Vloženo

Tvl Fiat, jako hezkej je, o tom žádná, ale viděl jsi jak jsme tam seděli, dotýkali se hlavou o strop a sedačka už prostě níž nešla :(   Je to pro holky a buzny ;) 

• Pozitivní 1
Vloženo

Ano, to mě taky napadlo. Mít prachy aby to člověk zrestauroval, byla by to paráda. Pak se občas povozit po nedělním obědě. Ale to je tak vše, Koupit to a provozovat to v tomto stavu je utopie a nebo koupit to a nemít na tu renovaci taky. A aby to dál rezlo někde zašitý to je pak těch 163tis škoda a toho auta taky.

Vloženo
před 4 hodinami, Sabiza napsal:

Stálo by mi to na zahradě, protože bych neměl prachy na renovaci. :D

Ještě bys mohl prodat barák a zacvakat renovaci z toho. Akorát by už nestál Jagouš na zahradě :D  Jinak ten vnitřek je docela dost zdevastovanej ;) 

Vloženo

Jo, je to zlo... tchán renovuje XK8 a nechal v tom hromadu zlaťáků, protože musel překopat elektřinu, sehnat novou převodovku, skla a chystá se na čalounění. Není to prdel, na druhou stranu ten osmiválec v tom přede fakt jako kočka... no a těch 363 koní tomu přidává ještě další grády. :D

Vloženo

Já neříkám, že by to bylo špatně. Jen ho dává dohromady už více než pět let a stále to nejede. :D Původní plán byl, že tím odveze dceru na svatbu. Teď je v plánu, že to dáme dohromady, než bude mít svatbu má dcera. :lol:

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...