motosman Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 To je furt, jak je Škoda a.s skvělá, nic není problém, všechno vyřídíme, zákazník náš sponzor a já chci blbý originální kola k autu za 1.3mega a problém jako prase. Prej mám smůlu, že to nejde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 (editace) před 7 hodinami, stanmar napsal: Kucí, tak tohle bych si dokázal před domovem důchodců představit hrozně velkééé auto jak autobus motosmane: tak si je objednej přes net ne? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola-z-lehke-slitiny#http%3A%2F%2Feshop.skoda-auto.com%2Fcz%2FCategoryOnlyResultsDisplayView%3FpageView%3Dimage%26catalogId%3D10051%26displayMode%3Ddepartment%26categoryId%3D12501%26langId%3D-11%26storeId%3D10001%26identifier%3D1519919227796 Editováno: 1. Březen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 To problém není. Chci Casiopeia letní i zimní. Musím si letní vzít z jejich konfigurátoru. Použitelné jsou 19ky, ale ty nechci. A 3 sady jsou mi na 2 věci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Si potřeboval hodit šlofíka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Ne, to si spletl pojem "jízda bokem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 A nebo málo koní, na ten povoz. Zdechli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 To je přeci offroad, a převrátí se i na rovině. No jo no, Škoda, co by jste chtěli. Asi byla ta jedna dlažební kostka o centimetr vysunutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Nene. Pán dal autopilota, auto zahlo doprava a nabouralo do zaparkovaného. Fyzika pak udělala své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 tady máte Atecu, zajímavá ta část o panoramě a vrzáníčku. http://www.auto.cz/test-dlouhodoby-test-seat-ateca-to-ma-za-sebou-113694 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Teď psali, že v Německu zdražili kinder kárky v bazaru s 1.2 tsi na trojnásobek. Protože zakážou naftu a všichni už čekají na zánovní kinderky z Čech. Tak ideální je, aby Plačka s Vencou vyrazili, nazpátek Regiojet a plnej baťoh peněz [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 V Římě už jim taky hráblo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Jsem zvědavej, jak dlouho si to lidi nechají líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 JJ, za to může ten zelenej mor - to je samá ekologie ( tím neříkám, že by jsme se měli chovat ke svému přírodnímu bohatství nějak hovadsky), a nakonec to jednou dospěje stejně k červenýmu knoflíku a bude po píč.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 To si pak tady Plačka koupi levně pořádný diesel [emoji23] Teď si píšu s Honzou plus číslo a má už přes 200 tis najeto s naším ropáčkem a měnili jen opotřebení brzd. To Plačka těžko rozdejchává tyhle zprávy [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 před 13 minutami, Clint napsal: Teď psali, že v Německu zdražili kinder kárky v bazaru s 1.2 tsi na trojnásobek. Protože zakážou naftu a všichni už čekají na zánovní kinderky z Čech. Tak ideální je, aby Plačka s Vencou vyrazili, nazpátek Regiojet a plnej baťoh peněz Jen aby ho ten kousek neodvezl někdo jinej, když bude Plačka dřímat a batoh si také nenechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Jsou to hovadiny s těmi diesly, nic z toho nebude. Jen nás zkoušejí co vydržíme. Ani se o to nezajímám, těch pět let v pohodě s dieselem dojedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tak tobě to může být stejně jedno, páč na západ ani nepohlédneš, natož aby jsi tam jel 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 No jo na vychodě mu taky pšenka nepokvete. Tam sice tyhle kraviny neřešej, ale naftu maji zmrclou téměr celorocně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 To jo, tam se řeší jiné věci než nějaké Euro 6, to tam ani neznají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 před 35 minutami, Clint napsal: To si pak tady Plačka koupi levně pořádný diesel Teď si píšu s Honzou plus číslo a má už přes 200 tis najeto s naším ropáčkem a měnili jen opotřebení brzd. To Plačka těžko rozdejchává tyhle zprávy akorát ti něco zapomněl napsat Honza9007 Volkswagen driving experience Moderátoři 3 999 příspěvků Nahlásit příspěvěk Odesláno Prosinec 15, 2016 Tak něco málo nového a nepotěšujícího ze servisu: stav km: 158317km navíc odhalené závady: - zasekávající se vodní pumpa - vyteklé tlumiče Vzhledem k tomu, že jsem už přes záruku (4roky/120tkm), tak se bude řešit vše kulancí. Protože se budou kvůli vodní pumpě rozebírat rozvody, je domluvená i jejich výměna. Takže se bude opravovat... výměna předních brzd, výměna brzdové kapaliny, výměna oleje v motoru i v převodovce. Zkrátka: 3 leté auto, najeto necelých 159tkm a bude oprava za 30tKč... Vládne, mírně řečeno, rozčarpvání... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tomu se říká zatajování pravdivých informací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 (editace) před 1 hodinou, Clint napsal: To si pak tady Plačka koupi levně pořádný diesel Teď si píšu s Honzou plus číslo a má už přes 200 tis najeto s naším ropáčkem a měnili jen opotřebení brzd. To Plačka těžko rozdejchává tyhle zprávy No co si já pamatuji, tak tam nějaké problémy řešil, něco s podvozkem tlumiči, tedy bych byl opatrný s Tvými výroky nebo poznáš zač je toho Škoda. Honza Ti ani nemůže říkat něco jiného blázínku. Až můj profesní život bude natolik spojený třeba z Daciíí, tak Ti o ní budu tak vyprávět, že půjdeš a koupíš si rovnou dvě. Nové, ale i starší diesly mně problém nedělají, stejně jako benzíny abych byl objektivní. Když vše funguje jak má. Ale polovraky, chipované dehty co čoudí jako lokomotiva, to bych šmahem z našich silnic zrušil. Striktní dodržování technických a emisních kontrol u STK by bohatě stačilo. Kontroly STK, prokázal by se přijmutí úplatku licence na STK fuč, technik by přišel o oprávnění doživotně a hotovo.. Mobilní STK ( místo "nadupaných" Superbů co jen měří rychlost) jako v DE a viděl by si jak ty vraky pomalu mizí a nemusí se ani zavádět nějaké emisní zóny. EDIT: KOKTA DOPLNIL DŘÍVE VÝŠE NEŽ JSEM JÁ STIHL NAPSAT TOTO. Editováno: 2. Březen 2018, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Raději starý diesel v Avii, než nový v oktávce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 S těma ekoteroristama je fakt prdel. Ohledně zákazu ropáku v Římě... Jsem už nevydržel ? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky