beuticek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Vítej v klubu ropáků 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ja zase musim podekovat Motosovi za pozvani na obed na minirizecky. A takhle se maj Prazaci. Ctvrtek = maly patek tedy padla ve 12h. Ve 13h uz jsme hodovali. A nasledne v 15h uz na baru viz. druha fotka. Praha - zlata lod. Neda se svitit.. Je dobre mit naplavu co na vas dela. Vsak co se jich rano ritilo do Prahy jak mravenecci. To same ted z Prahy. Clovek se pres ten bordel a ty otroky ani na dalnici neprotahne domu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 To co je na druhé fotce máš doma schválené ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 prej mini řízeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 No pro Motose určitě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 nechápu jak tohle můžou sežrat, at žije žlučník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 A to ten muj zatocenej byl plnenej slaninou s vejci. Bohuzel nemam takovy trening jako Motos, ale dal jsem ho. Je taky pravda, ze uz jsem doma ale ani nevecerel. Stane: Wild Cats neznas? Rekni Motosovi, on Ti rekne kde je mozne je videt. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 kokta7 : Čo tam po žlčníku, tá lahôdka za to stojí.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 A to byla dětská porce. Řízek pro chlápáky by jedl ještě týden.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Top řízek váží 6kg..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 No tak to je fakt flákota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Tvl kam to ten Motos dává? Ten má spalování jak starej Iljušin [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 cestou mu to sežere tasemnice, než to stihne doklouzat do žaludku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 No to asi jo, páč jinak by musel bejt vyžranej víc než já 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Co na to říci. Jsem mladý a ve vývinu?..... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 (editace) Pošli foto pásomnice a vedenie rozhodne ... Editováno: 10. Březen 2018, autor: Effendi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Druhej paradox je Plačka. Nemá co do huby, vymetá skládky, denně pět litrů krabičáku a vyžranej je jako zadní dveře u Rapida [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 (editace) Dneska jsem měl nejkrásnějšího ptáka na světě + první letošní buřty . Editováno: 10. Březen 2018, autor: beuticek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Manželka Ti pěkně peče.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 No to si piš. Zastává názor, že chlap má jít z baráku s prázdným pytlíkem a plným žaludkem . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Jirko, jako Venca dobry. Ze zacatku to bylo i vtipne, ale pokud to clovek tady cte co druhy Tvuj prispevek nebo i prispevky jinych, je to spis uz trapne. Takovy muj postreh. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Nene, Venca už k tobě neodmyslitelně patří, na tom se nedá nic změnit. Je to tvůj doživotní parťák a kamarád. Buď rád, že máš takového věrného kámoše [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Lepší Venca než Z a P.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Tak dnes ráno jsem úspěšně prošel STK i se stařenkou . Technik mě pochválil, že na svůj věk a kilometry vypadá stále k světu. Emise i s PD systémem bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky