Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Až bude mít stařenka 12let a 250t km, tak to bude úspěch, vždyť máš zánovní vůz [emoji3]

Motosi, co to zase vyvádíte ve Chvaleticích? To sis grilovat maso nad olejovými nádržemi nebo co?

před 47 minutami, beuticek napsal:

Tak dnes ráno jsem úspěšně prošel STK i se stařenkou B). Technik mě pochválil, že na svůj věk a kilometry vypadá stále k světu. Emise i s PD systémem bez problémů. 

oslavuješ to jak narozeniny :D jestli rád jezdíš na STK, tak ti klidně auto půjčím :D

Upraveno od kokta7

Stringo ani nemluv. Je to docela záhada. Naštěstí to turbína přečkala bez poškození. Hold budem muset zdražit. [emoji41][emoji6]

před 18 minutami, kokta7 napsal:

oslavuješ to jak narozeniny :D jestli rád jezdíš na STK, tak ti klidně auto půjčím :D

Kdepak, jsem rád, že už tam nemusím :t

před 21 minutami, Stringo napsal:

Až bude mít stařenka 12let a 250t km, tak to bude úspěch, vždyť máš zánovní vůz emoji3.png

No ale já myslím opravdu stařenku: O2 1.9 TDI, 2006, 252 tis. nalítáno. S novou jsem byl loni, o tu jsem strach neměl. 

• Autor

Mě technická čeká v květnu

Tak to joooo [emoji16]

před 1 hodinou, Clint napsal:

Mě technická čeká v květnu

Buď v klidu, projdeš bez ztráty kytičky B)

Upraveno od beuticek

Ja jdu se Supem tenhle měsíc. Ale já se nebojím. Mám křišťálově čistý benzín.?

Přinejhorším to v servisu spraví tvoje "konstanta".

Nevidí si do huby ten Matthias Müller, na tiskovce v Ženevě prohlasil třeba toto :

"Cheme, aby v ulicích měst aut ubývalo a města se vrátila lidem"

Takže ti ten chrochták bude akorát tak dobrej na pole :t

• Autor

Chrochtáček bude dobrej furt, co bys za něj dal [emoji23]

Nafta je do auta. Benzín do kosačky.

Hele Stringo vstal z popela. Stringo se vraci. Navrat ztraceneho Stringa. Stringo bily pes.
KOMU ZVONI HRANA? Ano dehtovi zvoni hrana. Makrela se zase dohrabala k moci. Ta vam ukaze zac je toho dehet v EU. Ted to jsou diesly, pak to budou benziny, pak zbrane, pak hovezi maso, ale eurohujeri si stale budou chrochtat jak je nam v EU dobre a ze bez ni to nejde. Bohuzel cim dal vice zastavam nazor ze jedine odchod z EU je nasim vysvobozenim. Obchody, volny pohyb osob a zbozi atd. lze delat i na zaklade jinych smluv.
Nemcum bych stopnul transport elektriky z okolnich zemi na ctvrt roku. Oni by se z toho Eco mysleni rychle vylecili.

Odchod z EU jednoznačne. Nemcom by stačilo vypnúť sociálne siete a do týždňa by k nám prišli s prosíkom.

beatuččiek v akci :D

A kde? :blink:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] To je kazdej skodovkar, kterych je tu hafo, ne jen beuticek.

3 godziny temu, Petrrr napisał:

Hele Stringo vstal z popela. Stringo se vraci. Navrat ztraceneho Stringa. Stringo bily pes.
KOMU ZVONI HRANA? Ano dehtovi zvoni hrana. Makrela se zase dohrabala k moci. Ta vam ukaze zac je toho dehet v EU. Ted to jsou diesly, pak to budou benziny, pak zbrane, pak hovezi maso, ale eurohujeri si stale budou chrochtat jak je nam v EU dobre a ze bez ni to nejde. Bohuzel cim dal vice zastavam nazor ze jedine odchod z EU je nasim vysvobozenim. Obchody, volny pohyb osob a zbozi atd. lze delat i na zaklade jinych smluv.
Nemcum bych stopnul transport elektriky z okolnich zemi na ctvrt roku. Oni by se z toho Eco mysleni rychle vylecili.

Makreli staci aby polsko odeslo od Ue. To by byla velka bolest. Nemecko by bylo v cerne kakaovy zadku. Tech ekociuli kazdy ma dost. Oni jsou mego blbci.

Mimo tohle  Makrela to ryba a musi plavat ve vode. voda pro ni je UE :D . Makrela je komuchówą . Ona je pochazi z polska a dobre je v nemecku a ne v polsku :D . Tesim se na to :D

Ona se v PL jmenovala Kaczmaryk nebo nejak takhle :)

Jooo, tak tohle je příspěvek pro mě. A že jsem Škodovkář, za to se nestydím :t

před 2 hodinami, kokta7 napsal:

beatuččiek v akci :D

No chybí mi tam to Tdičko, pak bych to byl já :D. A nesmí to bejt kombík. Černá ale sedí B)

Upraveno od beuticek

Noo, alespoň někdo je tu ještě Škodovkář :-)

Na ŠA nedám dopustit, i když mě poslední (zejména emisní a jiné bláznovství) dobou vývoj v automoblové branži sere. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.