Stringo Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Kdy vyberete nějaký normální den pro NEPražáky, normální lidé v týdnu pracují! Co pátek??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Za mě úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Stringo, normální lidi jsou v týdnu zaměstnání a odpoledne už dávno doma [emoji23] A o víkendu jezdíme s rodinou na výlety. Odesláno z mého H3113 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Njn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Prazaci uz v patek maji malou sobotu. Zatim co ja byl i vcera. Nezname soboty nezname nedele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Njn. Musíš přidat. Když budeš makat jako já s předsedou, tak budeš doma pořád. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Přesně tak, musíš si to umět zařídit prde. My s Motosem totiž nepracujeme, ale chodíme do zaměstnání. A to je kurva rozdíl [emoji23]Odesláno z mého H3113 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Ja muzu 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Ty vole nekdo na ty Prazaky delat musi. A ty strejdo si vymaz tu hlasku sis poridil nejakej Huawey ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Dej pokoj s Korejci Odesláno z mého H3113 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Ty vole zase Sony. Ono se to prehriva, loupe se tomu displej a on si to koupi znova. No, jako, ze je nekdo tlustej, chytrej nebo cernej, tak tva vlastnost je kupovat klumpy stale dokola a namlouvat si, ze je to kvalita. Nejdriv Slepice a ted Sony. Oboji co tezi ze sve zasle slavy. [emoji23] Ach jo Jiri, ty jsi ztracenej. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Středa i čtvrtek. Žádný rande na obzoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Doma mám taky Z1 Compact a funguje stále. Zrovna se SONY jsem problém neměl, oproti Samsungu, kde jsem pořád něco řešil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 před 12 hodinami, Petrrr napsal: Ty vole zase Sony. Ono se to prehriva, loupe se tomu displej a on si to koupi znova. No, jako, ze je nekdo tlustej, chytrej nebo cernej, tak tva vlastnost je kupovat klumpy stale dokola a namlouvat si, ze je to kvalita. Nejdriv Slepice a ted Sony. Oboji co tezi ze sve zasle slavy. Ach jo Jiri, ty jsi ztracenej. jojo android a loupací sony to je kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Nakousni si jabko a mlč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Kolegové mají Samsung a jsou nešťastní, odchází baterie, záseky, samovolné restarty. Korejci nevěřím a na Sony jsem zvyklý. Nepotřebuji se učit jiné ovládání, potřebuji to tak, jak jsem zvyklý. Z3 měla výrobní vadu, teď si už lidi nestěžují. A navíc, chtěl jsem rozumný telefon do 8tisic. Odesláno z mého H3113 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 (editace) Už jsem upravil ten podpis [emoji28] Speciálně pro Plačku. Jsem zvědavej, kdy zaplatí dluh, když já tehdy prohrál, druhej měsíc už Plačka obíral mnou placené kolínko..... Slovo dělá chlapa. A Plačka se k placení nemá Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Editováno: 3. Květen 2018, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 (editace) @motosman hele, měl bych na Tebe takový dotaz, se kterým bys mi mohl pomoci, protože jsi prostě drsnej a dokonalej. Dneska jsem dostal za stěrač lísteček, protože jsem dle všeho stál na zákazu zastavení. Nejsem si toho vědom, resp. buď si vykládám zákon špatně nebo to jen ty městské bestie zkouší. Tady je sice značka zákazu zastavení, avšak v zatáčce jako takové je bílá přerušovaná čára a očekával bych, že pokud se postavím za ni, tak zákaz zastavení neplatí, protože nestojím ve vozovce. Nebudu se vymlouvat, hodil jsem to tam na prase (viz. modrá fabie (mimochodem, už zase jezdíííí)), ale nejsem si fakt vědom toho, že bych tam nesměl stát. Samozřejmě klasika. Vedle chudák s U na SPZ, já s B na SPZ a oba lístečky. Borec, co parkoval se mnou ráno s pražskou SPZ bez lístečku. Má cenu se hádat na MP nebo jim mám dát dvě kila a srát na to? Ta bílá čára je v podstatě takto... Editováno: 3. Květen 2018, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Podle fotky na které je to auto atomyčky bych spíše řekl, že tam je zbytek plné čáry a tím pádem ji zadními částmi přesahujete. Co je na google mapách není směrodatné - to se od pořízení mohlo změnit. Nicméně bych to spíše neplatil z důvodu nedostatečného vodorovného dopravního značení. Ovšem také je možné že to berou tak, že se zmenšila šířka pruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Jasně, teď je tam v podstatě plná čára, která už nejde vidět. Chtěl jsem se dnes zeptat přímo mistrů, ale na telefonu už samozřejmě nikdo nebyl. Maj do čtyř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Počkej na motose, ten Ti to vysvětlí do bezvědomí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Právě jsem si na něj vzpomněl. Nechce se mi tam jít jako největší Geroj, poslat je všechny do prdele a pak dostat ještě větší flastr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Podle mě za plnou čáru nesmíš vůbec, pokud to není označeno značkou parkoviště, nebo parkovací místa, což podle StrietView není. Měli byste ale mít lístky všichni. Každopádně, já bych tam asi zastavil taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Když to vezmu z rychlíku, tak všeobecně se jedná o krajnici. Takže by tam měl platit zákaz zastavení. Značka je nadřazena vodorovnému značení. V tomto případě je tam značka V4 vodící čára, která odděluje jízdní pás od krajnice. Dále záleží, co je to konkrétně za pozemek. Já si vzpomínám, že to auto měl půjčené tvůj kamarád z EU a v těch místech se to rozbilo. Ty jsi sehnal náhradní díly a auto opravil a přeparkoval. Tak nějak ne? S MP se nebavíme a nikam nechodíme. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky