motosman Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 ???Jsem si vzpoměl na komisaře Clouseau, jak si dali rajský plyn a trhali si zuby navzájem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Sabi, kromě jeho problému, si myslím, že v tom hrálo taky to vysunutí tram ostrůvku. Dřív to tam bylo rovné a dneska musí člověk trochu uhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 V červnu asi uděláme grilovací akci u nás, jak je naším zvykem každý rok [emoji6]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 5 hodinami, Petrrr napsal: ... dokonce na dovoleny abych se pichal o morske jezky v Chorvatsku aby bolest o nich byla vetsi nez od zubu. Odlož to na Chorvátsko, tam to robí bezbolestne ktorýkoľvek miestny kováč zadara. Len ho predtým musíš opiť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 4 hodinami, Sabiza napsal: Je to složitější. Pohádal se doma s ženskou, sedl do auta po pár pivech a jel do práce (na letiště, asi uklízet hajzlíky jako Clint) a rozsekal se. Hlavní je, že to měl hned za sebou a nesebral někoho dalšího. Smůla a zároveň štěstí zároveň, no. Pieta stranou, dobře mu tak, že už nebude na silnicích - vyndat motor mohl v servisu a ne ve 190km/h ve městě. Pro takové chování není omluva. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Už zase Plačka píchá ježky na pláži? [emoji6] Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Pozor, soused přitáhl nový klenot s hvězdicí, hned to přikryl, aby to prach nepoškodil [emoji23] Dělá s tím strašné tajnosti, ještě to nikdo neviděl. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Ta cihla na kapotě je bezva zlepšovák [emoji23] 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Že by inovace v ochraně proti kunám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Před hodinou, stanmar napsal: Pieta stranou, dobře mu tak, že už nebude na silnicích - vyndat motor mohl v servisu a ne ve 190km/h ve městě. Pro takové chování není omluva. S tím já souhlasím. Byl jsem mezi prvními, co to pozůstalé řekl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Souhlas. Pokud se někdo zabije podobným způsobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) Já si totiž nějak nedovedu představit jet ve městě 200, to ti přece pud sebezáchovy nedovolí. 200 už docela sviští i na dálnici, natož v zástavbě. Podle mého se zabít prostě v daném okamžiku chtěl, jinak to nevidím. To mi toho Cayena mohl darovat a já bych mu půjčil na chvíli lepší nástroj na sebevraždu. Editováno: 18. Květen 2018, autor: Petrrr 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 To bys nás nasral pěkně, přijet v Kajmanovi a my tam oprašovat naše staré vergly [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Já tam mám rekord 195. Ale to byly silnice pro auta a nebylo tolik lidí, co si plete město s vesnicí v prdelákově.[emoji41][emoji847] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Já 210 a pak 285 na letišti. To ale nebyla moje Octa, ale Nissan GTR . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 5 hodinami, stanmar napsal: Pieta stranou, dobře mu tak, že už nebude na silnicích - vyndat motor mohl v servisu a ne ve 190km/h ve městě. Pro takové chování není omluva. Asi tak. A pokud chtěl vyndavat motor adrenalinově, má jet mimo město a tradičně o strom. Tady nikdo nechce najíždění do lidí autem. Tu nejsme ve Francii, ani Německu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Se nediv, Clinte. I medvědi píchaj ježky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Petrrr, ako by si chcel dosiahnuť na Skoda Rabit rýchlosť 190 km/h ? Veď už pri 160-tke sa mení tuhé skupenstvo použitých plastov na kvapalné a plynné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Na Rapide už pri 130 idú dolu blatníky v štýle "Odviate vetrom"... To Petrrr: Tenz ub nemá divergentné korene, sú pokope - predpokladám, že bude stačiť odpreparovať Ďasno, vyseknúť hornú kostenú kryciu lištu a zub by mal isť von relatívne ľahko... Ale v medicíne je všetko relatívne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Fabia I 1.2 HTP jela. Tak co by ne rapidka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 To zase moc podcenujete Rapida. Maximalku ma psanou 195km/h. Sam jsem s nim jel neco k 200. Je pravdou ze nesmi foukat prilis bocni vitr, to uz je ta uzovka mene stabilni. [emoji23] Ty plasty jsou z Kevlaru tedy zadne obavy. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 před 3 hodinami, Clerfayt napsal: Fabia I 1.2 HTP jela. Tak co by ne rapidka? prej jela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Spíš brutálně rozjela [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Tachometr toho nakecá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Ale jo, ono se to nakonec rozjede, ale je třeba tomu dát dostatečný čas. Kamarád má Rapida těch 81kw nebo kolik měl ten silnější benzín a na letišti jel taky přes 210km/h tacho, podle GPS to bylo 203km/h on ten poslední stupeň je hodně velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky