Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Sabi, kromě jeho problému, si myslím, že v tom hrálo taky to vysunutí tram ostrůvku. Dřív to tam bylo rovné a dneska musí člověk trochu uhnout.

Vloženo
před 5 hodinami, Petrrr napsal:

... dokonce na dovoleny abych se pichal o morske jezky v Chorvatsku aby bolest o nich byla vetsi nez od zubu. emoji23.png

Odlož to na Chorvátsko, tam to robí bezbolestne ktorýkoľvek miestny kováč zadara. Len ho predtým musíš opiť.

• Líbí se mi 1
Vloženo
před 4 hodinami, Sabiza napsal:

Je to složitější. Pohádal se doma s ženskou, sedl do auta po pár pivech a jel do práce (na letiště, asi uklízet hajzlíky jako Clint) a rozsekal se. Hlavní je, že to měl hned za sebou a nesebral někoho dalšího. Smůla a zároveň štěstí zároveň, no.

Pieta stranou, dobře mu tak, že už nebude na silnicích - vyndat motor mohl v servisu a ne ve 190km/h ve městě.

Pro takové chování není omluva.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Pozor, soused přitáhl nový klenot s hvězdicí, hned to přikryl, aby to prach nepoškodil [emoji23] Dělá s tím strašné tajnosti, ještě to nikdo neviděl. DSC_0017.jpeg

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

• Pozitivní 2
Vloženo
Před hodinou, stanmar napsal:

Pieta stranou, dobře mu tak, že už nebude na silnicích - vyndat motor mohl v servisu a ne ve 190km/h ve městě.

S tím já souhlasím. Byl jsem mezi prvními, co to pozůstalé řekl.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Já si totiž nějak nedovedu představit jet ve městě 200, to ti přece pud sebezáchovy nedovolí. 200 už docela sviští i na dálnici, natož v zástavbě. Podle mého se zabít prostě v daném okamžiku chtěl, jinak to nevidím. To mi toho Cayena mohl darovat a já bych mu půjčil na chvíli lepší nástroj na sebevraždu. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo

To bys nás nasral pěkně, přijet v Kajmanovi a my tam oprašovat naše staré vergly [emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo
před 5 hodinami, stanmar napsal:

Asi tak. A pokud chtěl vyndavat motor adrenalinově, má jet mimo město a tradičně o strom. Tady nikdo nechce najíždění do lidí autem. Tu nejsme ve Francii, ani Německu. 

Vloženo

Petrrr, ako by si chcel dosiahnuť na Skoda Rabit rýchlosť 190 km/h ?

Veď už pri 160-tke sa mení tuhé skupenstvo použitých plastov na kvapalné a plynné :lol:

Vloženo

Na Rapide už pri 130 idú dolu blatníky v štýle "Odviate vetrom"...

To Petrrr: Tenz ub nemá divergentné korene, sú pokope - predpokladám, že bude stačiť odpreparovať Ďasno, vyseknúť hornú kostenú kryciu lištu a zub by mal isť von relatívne ľahko... Ale v medicíne je všetko relatívne...

Vloženo

To zase moc podcenujete Rapida. Maximalku ma psanou 195km/h. Sam jsem s nim jel neco k 200. Je pravdou ze nesmi foukat prilis bocni vitr, to uz je ta uzovka mene stabilni. [emoji23] Ty plasty jsou z Kevlaru tedy zadne obavy. [emoji23]

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

Vloženo

Ale jo, ono se to nakonec rozjede, ale je třeba tomu dát dostatečný čas. Kamarád má Rapida těch 81kw nebo kolik měl ten silnější benzín a na letišti jel taky přes 210km/h tacho, podle GPS to bylo 203km/h on ten poslední stupeň je hodně velký.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...